Idéer för screening av trädgårdar

Idéer för screening av trädgårdar

I den moderna världen verkar inte integriteten uppnås: urbana boende minskar det personliga utrymmet. Oroa dig inte, det finns ett sätt! Kontrollera din trädgård eller trädgård med staket eller andra saker och gör det privat för att njuta av din fritid där. Sekretessgranskningar är ett användbart verktyg för att inte bara undvika dina grannar utan också dela upp din trädgård i olika rum. Här är några häftiga idéer!

Paraplyer av träplanka

Träplankor eller staket är den vanligaste separationsmetoden. Om du vill kan du enkelt göra dem själv. De är solida och slitstarka, tål de flesta väderförhållanden och kräver inte mycket underhåll än enstaka färg eller fläck. En sådan skärm är en bra idé även för en mycket liten trädgård. Tunna skärmar täcker det lätt utan att ta upp mycket utrymme. För att få ditt utrymme att leva, lägg till klätterväxter, ett antal träd eller buskar eller några krukväxter och blommor du väljer. Du kan till och med använda konstgjord grön för att leva upp utrymmet.

Rutnät

En enkel spaljé är ett lysande sätt att dela upp små trädgårdar medan du släpper igenom ljuset för att skapa en luftig, öppen känsla. Det kan också vara förklädd med krypande växter, vindruvor och till och med fruktträd. Lägg till en massa växter med mycket grönt för att fräscha upp utrymmet ännu mer. Du kan till och med lämna gallret utan växter så att det fungerar som ett vanligt träplankaparaply.

grön

Du kan också utveckla en känsla av säkerhet, men det är väldigt naturligt och miljövänligt med träd, häckar och bambuväxter. Levande väggar eller träd skapar en avskild och lugn atmosfär, och det här är en utmärkt väg ut för vissa områden där väggen och staketets höjd är begränsad.

Häckar och träd växer ofta långsamt till önskad höjd och tar ibland år. Att köpa mogna exemplar är ett alternativ, men de är dyrare än unga plantor och bygger fortfarande inte en helt integrerad, odlad vägg. Säkring är ofta skrymmande och en dålig idé i ett litet utrymme. Dessutom behöver häckar och träd regelbundet underhåll så att de är hanterbara och i optimalt skick. Trots dessa nackdelar är täckningen stor, och om den vårdas kommer den att belöna dig med generationer av lojal service.

Några växter du kan gå till är laurbärplanter, leylandii, klustrade hornbeams, italienska cypresser och bambu, som är bra för att ge liv åt ditt utrymme.

Garden Screening Ideas - Garden Screening Products.  Bambu trädgård.
Terrasse, panneaux végétaux 2020 |  Trädgårdens sekretessskärm.
15+ Idéer för trädgårdsscreening för att skapa en skärm för integritetsskydd för trädgården.
Häftiga trä samtida idéer för screening av trädgårdslandskap med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*