Idéer för satängskjortoutfit

Idéer för satängskjortoutfit

Idag ska jag prata om hur man stylar satinskjortan, något som ser elegant, snyggt och lite glänsande ut. För de av er som inte är säkra på vad satin är, är det tyget som är en mindre slät, mindre glänsande och mindre profilerad version av siden. Denna nedtonade version av strukturen gör det mycket lättare att bära som en del av en casual casual outfit. För att visa dig båda sätten att utforma det för arbete och cocktailparty, här är några av de bästa idéerna för satinskjortaoutfit jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart skjorta i satängknapp med täckta smala ankeljeans


källa

Låt mig börja med en liten överraskning genom att visa dig ett helt svart, mörkt och coolt utseende för att starta den här listan med ladylike och eleganta outfitidéer. För att forma denna outfit kan du helt enkelt kombinera en svart satinskjorta med knappar med svartbelagda skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för en bokstavligen svart look.

Rose Gold Satin långärmad skjorta med mamma Jeans

Roséguld satin långärmad skjorta med mamma jeans
källa

För att forma detta damliknande och snygga utseende kan du välja en roséguld satinskjorta med knappfickor och detaljer på framfickan. Koppla ihop den med ljusblå mamma-jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna skulle ett par svarta balettplattor eller klackar vara perfekta för att hålla denna outfit minimal.

Rose Gold Button Up Satin Shirt med grön bomberjacka

roséguld satinskjorta med knappar och grön bomberjacka
källa

Här är en annan outfit som inkluderar en roséguld satinskjorta, men den här gången är den ihop med en bomberjacka. För att forma denna snygga lagerlagring kan du bära en roséguldskjorta med blå jeans med hög midja och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut. Kombinera den med en grön bomberjacka för att se ännu mer snygg och ungdomlig ut.

Röd satinskjorta med svart krage och rippade jeans

röd satinskjorta med svart krage och rippade jeans
källa

För de av er som vill se helt annorlunda ut på en cocktailparty, här är en sexig och pojkaktig outfit med låg vikt som verkligen kan få dig att sticka ut. Bär en röd satinskjorta med en djup V-ringning och en svart choker för toppen. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade jeans och svarta ballerinor.

Svart satin button up skjorta med höghus och rosa handväska

svart satinskjorta med knappar, höga jeans och rosa plånbok
källa

Här är en annan sexig cocktailparty med låg vikt som får dig att se snygg och unisex också. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart lågskuren satinskjorta och para ihop den med svarta skinny jeans med hög midja. Lägg till en rosa läderhandväska och ett par ljusrosa klackar för att se mer ladylike ut.

Vit blommig blus och blå jeans

vit blus med blommönster och blå jeans
källa

För att se mer uppfriskande och lekfull ut, prova den här vita och röda satinskjortan med blommönster. Kombinera den coola skjortan med skinniga jeans i blått och ett svart läderbälte för att se elegant och smal ut. Använd svarta klackar med ankelband för att skorna ska avsluta utseendet snyggt.

Bourgogne knäppas upp skjorta med gröna byxor

vinröd skjorta med knappar och gröna byxor
källa

För att se mogen och djup ut, istället för att bära svart eller vitt, kanske du vill ha en burgundy knappad satinskjorta. Koppla ihop den med gröna ankelchinos och ett svart läderbälte. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Teal Satin Button Up Shirt med elfenbenbyxor

blågrön satinskjorta med elfenbenbyxor
källa

Kricka är en extremt attraktiv och unik färg. Det ser särskilt bra ut när det används i en kricka-kricka. För att skapa en damliknande och bedårande outfit, håll skuggan mjuk genom att bära elfenbenbyxor. Koppla ihop dem med ljusrosa höga klackar för att komplettera utseendet.

Grå skjorta med vita chinos och svart bälte

grå skjorta med vita chinos och svart bälte
källa

För de av er som skulle älska att klä sig på jobbet, här är en lite nedtonad version som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar. För att forma detta utseende kan du bära en grå satinskjorta med knappar och vita chinos. Lägg till ett svart bälte i mixen för att se snygg och kraftfull ut. För skorna kan du bära svarta loafers för att se snyggare ut.

Vit satinskjorta med djup V-ringning och svarta, beskurna byxor

vit satinskjorta med djup V-ringning och svarta, beskurna byxor med vida ben
källa

Här är en extremt sexig cocktailparty eller formell eventutrustning som inte kräver att du bär en kostym. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit satinskjorta med en djup v-ringning och en svart krage för toppen. Koppla ihop dem med svarta vidbenbyxor och svarta sandaler med remmar för att komplettera utseendet.

Grön satinblus med V-ringning och högblå jeans

Grön satinblus med V-ringning och jeans
källa

För att se djup och vacker ut bör du ha en pärlgrön satinblus med V-ringning. För att skapa en naturlig och elegant affärsavslappnad outfit kan du helt enkelt para ihop skinny jeans och ett svart läderbälte. Använd ett par svarta mockaskinn för skorna för att ge outfit en lätt unisexkänsla.

Vit satinskjorta med blå skinny jeans

vit satinskjorta med blå skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en superminimal outfit som är väldigt lätt att ta av. För toppen, använd bara en vit långärmad satinskjorta med knappar. Kombinera den med blå midja-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor för att hålla kläderna enkla och påfallande.

Ljusgult rosettskjorta med midi svart utsvängd kjol

ljusgul rosettskjorta med midisvart kjol
källa

För att se lätt och tillgänglig ut på jobbet kan du bära den här ljusgula satinblusen med en rund krage och rosett. Koppla ihop den med en svart midikjol som blossar något. Ett par svarta mocka rundade tåklackar är ett elegant tillskott till din outfit.

Ljusrosa satängskjorta med svart pennkjol

blekrosa satinskjorta med svart pennkjol
källa

För att se minimal och attraktiv ut kan du bära en ljusrosa satinskjorta med knappar som kommer med två framfickor. En svart penskjol och svarta spetsiga höga klackar är det perfekta ackompanjemanget för detta klassiska utseende.

Här är idéerna för outfit med satängskjorta som hjälper dig att se elegant och damlik ut. Viktigast är att dessa kläder är väldigt lätta att ta av. Testa dem och se om de kan få fram den feminina sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*