Idéer för sammetskjolutrustning

Idéer för sammetskjolutrustning

Letar du efter en juldräkt? Trött på paljetter och mousserande kläder och behöver hitta ett alternativ? Jag har en lösning – sammetskjol.
Detta vackra lyxmaterial är perfekt för semestern. Det är väldigt mjukt och viktigast av allt – det värmer dig.

Sammetskjolen är mycket mångsidig, även om materialet verkar lite svårt att kombinera. Du kan bära den med stickningar, blusar eller enkla t-shirts. Nyckeln är att bestämma var man ska ha utseendet.
Julfesten är dock precis runt hörnet, så du kan välja ett mer elegant utseende. Å andra sidan kan du bära sammetskjolen med mer avslappnade kläder för vardagliga tillfällen.
Är du galen på dessa utseende? Jag har satt ihop några av de bästa kläderna just för dig.

Faux päls & sammet kjol

Sammetskjol rodnar rosa
källa
Denna fantastiska outfit är perfekt för julfest. Det är både elegant och väldigt elegant. Du kan bära fuskpälsen med en sammetkjol och en tryckt genomskinlig skjorta. Nätstrumporna är en stor trend. Så var noga med att kombinera dem med den här vackra rosa kjolen.

Stickad & sammet kjol

Sammetskjol kungsblå
källa
Stickat i kombination med en sammet ser vackert och väldigt varmt ut. Du kommer definitivt inte känna förkylningen i vinter om du går för det här underbara utseendet.
Den kungsblå färgen på midi sammet kjolen ser full ut och kan perfekt kombineras med en grå stickad tröja. Bär en röd handväska för att göra ett uttalande.

Plisserad kjol i sammet

Sammetskjol veckat guld
källa
Åh, jag vet att du älskar rynkor Hur kan du inte älska dem när de ser så eleganta och romantiska ut?
Denna outfit kan vara din nya arbetskläderinspiration. Kavajen i kombination med en vit knäppt skjorta och en guldplisserad kjol av sammet är ett bra utseende att ha på sig för affärsmöten, middag eller drycker efter arbetet med dina kollegor.

Maxi sammet kjol

sammet kjol komplett med outfit
källa
Den kompletta sammetdräkten i två vackra färger: kungsblå och rodnadrosa. Kjolen har en maximal längd, vilket är mycket bekvämt i kallt väder. Du kan utforma den med fotkängor eller platta oxfordskor.
Det är aldrig för mycket sammet, eller hur?

Jeansjacka och lång sammetskjol

Jeansjacka med sammet kjol
källa
Nyanser av rosa är så populära på hösten och vintern. Alla de stora modenamnen sågs med häftklamrar i olika rosa nyanser. Från fuchsia till rodnande rosa dominerade alla modescenen.
En lång veckad kjol är ihop med en jeansjacka för en fantastisk blandning av avslappnad och elegant. Du kommer älska det!

Röd rubin monokrom look

Röd rubin sammet kjol
källa
De kompletta röda kläderna inspirerar mig om och om igen. De är inte tråkiga alls, även om du kanske tror det eftersom det bara finns en färg för hela utseendet.
Men denna outfit är fantastisk. Det är helt polerat och väldigt elegant. Koppla ihop den med svarta fotkängor och en detaljerad svart basker. Du får en fantastisk outfit för formella tillfällen.

Guld sammet kjol

Sammetskamelltröja
källa
Kameltröjan är perfekt för arbete eftersom du kan utforma den med nästan vilken annan färg som helst. Som du ser går det ganska bra med guldfärgen. Denna outfit är perfekt för julmiddagen med din familj. Du kommer att se elegant och helt elegant ut. Höga klackar är ett måste!

Svart sammet kjol

Sammetskjol med svart slits
källa
Hög midja, stor slits och sammet är perfekta komponenter i en festdräkt. Lite öppenhet har aldrig dödat någon. Det är därför viktigt att ha en prickig blus. Låt din behå ses också!
Med de svarta fotkängorna eller ädla stilettos kan du runda av allt.

Svart turtleneck & svart sammet kjol

Turtleneck tröja i sammet
källa
Denna fantastiska svarta kombination kan bäras vid många olika tillfällen. Du kan para ihop den med mulor för en avslappnad stadspromenad eller med klackar för att göra en fantastisk festdräkt. Turtleneck med klockärmar ser bra ut i kombination med en svart sammet kjol med en midi slits.

Röd wrap kjol av sammet

Velvet kjol wrap
källa
Denna kombination är underbart avslappnad och väldigt elegant och du kommer att tycka om den. Du kan bära den för arbetstid. Denna look är ett helt acceptabelt alternativ för avslappnade eller dagtidstillfällen. Kombinera den röda omslags kjolen med en beige tröja och en jeansjacka. Avsluta det med fotkängorna eller sneakers.

Mini brun sammet kjol

Sammetskjol brun mini
källa
Jag vet jag vet. Det är inte dags för sommarkläder, men den här var oundviklig! Det ser så vackert och snyggt ut. Med denna vita och lätta linneblus kan minisammetskjolen bäras perfekt på sommaren. Den har klockhylsor och du vet hur mycket jag älskar henne. Kombinera den med en liten brun väska för det ultimata sommarutseendet.

Alla nyanser av lila

Sandaler med sammetsten
källa
Om du faktiskt är ett fan av rosa och lila färg kommer du att älska denna outfit. För det andra kan detta vara för mycket rosa på bara ett blick.
Kombinera den veckade rosa sammetkjolen med den lila tröjan. Att blanda stilar är intressant, eller hur? Men uttalandet i denna outfit är definitivt skor! Paljetter med rosa och blå pälsdetaljer kommer att få all uppmärksamhet vart du än går.

Lårhöga stövlar & sammetskjol

Sammetskjol lårhöga stövlar
källa
Den här tjejen bestämde sig för att utforma svarta lårhöga stövlar med sammetskjolen och den klassiska grå tröjan. Och vet du vad? Det ser enkelt, elegant och avslappnat ut. Det är den perfekta klädseln om du vill känna dig lite sofistikerad men helt avslappnad.

Mjuk rosa rosett sammet kjol

Sammetskjol rosa rosett
källa
När du bär den här kjolen får du det flickaktiga utseendet som är lämpligt för vardagliga tillfällen. Denna outfit är enkel men väldigt söt. Sammetskjol med rosett har en vacker mjukrosa färg. Du kan para ihop den med en grå tröja och grå mockaskor.

Rosa och röd kombination

Sammetskjol rosa röd combo
källa
Jag var inte ett fan av att blanda rött och rosa tillsammans. När jag försökte detta kunde jag bara inte få det rätt. Men när jag ser denna outfit nu undrar jag varför jag inte upptäckte den här looken tidigare. Det är så coolt! Sammetskjolen i kombination med två färgade tröjor är så fantastisk och ser ung ut. Det är det perfekta utseendet för en lugn promenad eller en drink med vänner.

Hoppas du gillade några av de idéer jag har förberett för dig! Att köpa sammetskjolen kan vara en bra investering. Så om du vill shoppa före jul, se till att få en. De kommer att slutföra dina vinterkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*