Idéer för rosa svarta sovrum

Idéer för rosa svarta sovrum

Svart och rosa är en fantastisk kombination av färger som vanligtvis används för att skapa flickaktiga eller bara mycket sofistikerade utrymmen, och idag ska jag dela några idéer för att gunga båda färgerna i ett sovrum.

Stilar och färger

Rosa har massor av nyanser att välja mellan och som alla pastellfärger är den tidlös. Det finns rodnader, ljusrosa, dammiga rosa, rosa och till och med fuchsia – en hel rad nyanser att prova, svart kan vara varmt eller kallt och det är det och jag kan säga att svart passar bra med alla rosa. Välj din rosa nyans beroende på vilken effekt du vill skapa och blanda den med svart. Bestäm hur mycket av varje färg du vill använda. Du kan lägga till neutrala eller vita för att fräscha upp färgschemat, välja marinblå eller grå för att lägga till en nyans och en stämningsfull känsla eller ta in silver och guld för en glamorös känsla.

Vilka stilar kan användas med ett sådant färgschema? Modern glamour är den mest populära idén, även om du kan använda dessa färger för att skapa en minimalistisk, modern vintage och till och med ett lantligt sovrum. Atmosfäriska, raffinerade sovrum och rent flickaktiga rum är ofta utformade i dessa färger.

dekor

Du kan välja svarta väggar för ett humörigt utrymme eller begränsa dig till bara en svart accentvägg. Rosa väggar är välkomna också, och du kan prova färgblockerade i rosa och svart – det är upp till din och din dekorationsstil. Tänk på möblerna – kommer det att vara helt svart eller tar du med några rosa bitar också? Textilier som sängkläder, mattor, gardiner och klädsel hjälper dig att hålla dig till färgschemat.

Pin på Room / Home Organization Ide
Madies rosa, svarta och zebra rum |  Zebra rum, Pink zebra rum.
Pin på My Bedroom decor ide
Mina döttrar renoverade sovrum |  Rosa sovrumsdekor, varmrosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*