Idéer för pojkvänjacka

Idéer för pojkvänjacka

Jag gillar vanligtvis att hantera mycket specifika ämnen som den svarta skinnjackan eller de rosa skinny jeansen, för det är vanligtvis kul att gå djupt in i en väldigt liten nisch. Men idag bestämde jag mig för att göra något annorlunda. Jag ska gå in på ett mycket brett ämne om hur man stylar pojkvänjackan. Jag sa att det är ett brett ämne eftersom det inte finns någon tydlig definition. Det betyder i allmänhet en överdimensionerad jacka som ger dig ett pojkaktigt och snyggt utseende. Låt oss prata med bilder nu. Jag ska visa dig några av de bästa idéerna för pojkvänjacka-outfit jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Grå pojkejacka med pojkvän i ribbad turtleneck


källa

Låt mig börja den här listan över häftiga outfitidéer med ett ganska mysigt och snyggt affärsavslappnat utseende. För att uppnå det här attraktiva utseendet kan du bära en grå ribbad turtleneck med en grå ull pojkvän. Använd den med marinblå slim fit-jeans och ett par klackar med leopardtryck för ett snyggt utseende.

Blå jeansjacka med grå romper med V-ringning

blå pojkvän jeansjacka med grå romper med V-ringning
källa

Eftersom du kanske väntar på ett väldigt pojkigt utseende, fördröjer jag det genom att visa en annan, något damlik, en. Du kan helt enkelt bära en grå blommig romper med en V-ringning som kärnan i outfit. Kombinera den med en blå jeansjacka för pojkvän och ett par ljusrosa ballerina-lägenheter för att se snyggt, rent och smalt ut.

Longline Wool Boyfriend Coat med tröja och svart läderjacka

Longline ull pojkvän jacka med tröja och svart läder damask
källa

Även om överdimensionerade denimjackor är mer en typisk pojkvänjacka, skulle jag hävda att den överdimensionerade ulljackan är en annan som förtjänar att kallas pojkvänjackan. För en snygg och mysig look kan du bära en lång grå ullrock med en grå tjock tröja. Använd dem med svarta läder leggings och läderstövlar för ett snyggt utseende.

Grå pojkvänulljacka med vit chiffongskjorta och Oxfordskor

grå pojkvänulljacka med vit chiffongskjorta och oxfordskor
källa

Låt oss nu titta på en mycket snygg och attraktiv lagerlagring. På toppen, bär en svart beskuren tröja över en vit chiffongskjorta och tunika. Lägg till ett lager genom att bära en överdimensionerad grå lång pojkvänkofta. Ett par svarta skinny jeans och ett par gråspetsade oxfordskor är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Camel pojkvän blazerjacka med vit krage skjorta och grå tröja

Camel pojkvän blazerjacka med vit krage skjorta och grå tröja
källa

Här är en unisex och elegant business casual eller borderline outfit som kan få dig att se lite kraftfull och aggressiv ut. Till toppen kan du bära en vit skjorta med knappar och lägga en grå tröja över den. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en kavajkavaj. För resten av kläderna kan du bära svarta läderbyxor och svarta läderstövlar för att komplettera detta snygga utseende.

Grå rutig jacka med vit linne med scoop-halsringning och jeans med hög midja

grå rutig jacka med vit linne med scoop-halsringning och jeans med hög midja
källa

Detta är ett mycket pojkaktigt utseende som kretsar kring några löst sittande delar. För toppen kan du bära en vit linne med rund hals och en grå kavaj med pojkvän. Kombinera dem med ett par korta jeans som är korta och lite baggy. Använd svarta läderskor för att komplettera detta unika och snygga utseende.

Ljusrosa kavaj med svart miniklänning

Ljusrosa kavaj med svart miniklänning
källa

Låt oss nu titta på ett mycket feminint och elegant affärsutseende. För att uppnå denna stil kan du bära en svart miniklänning som subtilt visar upp dina kurvor. Koppla ihop den med en ljusrosa kavaj som är lite överdimensionerad. För skorna, ha ett par rodnande klackar med öppna tår för att slutföra denna attraktiva outfit.

Grå pojkvänjacka med svart miniklänning

grå pojkvänjacka med svart miniklänning
källa

Här är en mycket intressant och snygg outfit som använder lager mycket skickligt. För att skapa det här coola utseendet, överväga att bära en vit nedskjortad skjorta och en svart miniklänning över toppen. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en grå pojkvänjacka. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Blå tvättad jeansjacka med tryckt polotröja och läderjackor

blå tvättad jeansjacka med tryckt polotröja och läderjackor
källa

För att se pojkig ut, här är ett gatutseende du kanske vill prova. Som topp kan du bära en vit tryckt polotröja med en blå, kraftigt tvättad jeansjacka. Bär ett par svarta läder leggings och ett par svarta canvas sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Tweed pojkvänjacka med svart camisole och smala jeans

Tweed pojkvänjacka med svart camisole och smala jeans
källa

Detta är en mörk och chic affärsavslappnad outfit som tenderar mot den semi-formella snarare än den avslappnade sidan. För att forma denna outfit kan du bära en svart kavaj och para ihop den med en grå tweed pojkvänblazer för toppen. För resten av utseendet, använd bara svarta skinny jeans och grå balettlägenheter för att hålla kläderna rena och enkla.

Grön och svart fleece longline pojkvänjacka med kraftigt rippade jeans

grön och svart fleecejacka med pojkvän med kraftigt rippade jeans
källa

Detta är en super unik outfit som är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. Fokus ligger definitivt på den gröna och svarta rutiga fleecejackan i fleece. Kombinera den med en svart t-shirt och blå, kraftigt rippade jeans. Använd vita sneakers för att komplettera det unika utseendet.

Silver kavajjacka med svarta läderbyxor

silverjacka med kavaj med svarta läderbyxor
källa

Det kan låta väldigt svårt att bära silver och svart att arbeta med, men i det här fallet ser bitarna bra ut tillsammans. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en silverjacka för pojkvän. Kombinera dem med svarta skinny byxor i läder och vita höga klackar med spetsiga tår för att komplettera den unika och lite kraftfulla outfit.

Blå oversized denimjacka med vita smala jeans

blå oversized denimjacka med vita smala jeans
källa

Denna överdimensionerade blå jeansjacka är en väldigt typisk pojkvänjacka. Du kan bära den med en vit t-shirt och vita skinny jeans. Bär ett par vita spetsiga läderskor för skorna för att göra denna outfit till en unik och snygg, nästan helt vit outfit.

Hoppas du tycker om idéerna till pojkvänjackan jag just nämnde. Dessa kläder i pojkvänstil är särskilt roliga att ha på sig när du måste klä dig väldigt formellt för att kunna arbeta hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*