Idéer för plattformstennisskor

Idéer för plattformstennisskor

Idag ska vi prata om ett mycket intressant ämne. Jag ska prata om hur man bär ett par plattformstennisskor som en del av din avslappnade street outfit. Du kanske undrar hur tennisskor relaterar till dig eftersom du kanske inte är en tennisspelare. I grund och botten är ett par tennisskor ett par helt vita träningsskor med mycket skydd som gör att du ser sportig ut och ger den extra komfort du behöver. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina plattformstennisskor som du kan relatera till. Låt oss titta på dem nu.

Svart tröja med beskurna byxor och plattformstennisskor med blommigtryck


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en unik och färgstark outfit för att fånga din uppmärksamhet. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med blå och svart slim fit byxor med blommönster. Lägg till ett par vita plattformstennisskor för att se ungdomliga och smala ut.

Vit ärmlös passform och flare miniklänning med tennisplattformskor

vit ärmlös miniklänning med passform och flare med tennisplattformskor
källa

På tal om tennisskor, här är en tennisklänning som passar perfekt med skorna. Klänningen är en vit passform och flare tank miniklänning som är starkt inspirerad av tennisklänningens design. Du kan para ihop den här klänningen med vita tennisskor för att komplettera detta minimala utseende.

Svart longline-kavaj med mörka jeans och vita platåskor

svart longline-kavaj med mörka jeans och vita plattformsskor
källa

För att forma denna snygga och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit t-shirt med en slim fit svart slim fit blazerjacka för att skapa några snygga lager. Använd den med marina skinny jeans och vita plattformssneakers med låg topp för ett snyggt utseende.

Blå och vit stamtryckt kavaj med svart crop top och rippade jeans

blå och vit stamtryckt blazer med svart crop top och rippade jeans
källa

För att se mer kreativ och konstnärlig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart, något beskuren, monterad t-shirt med en blå och vit snitt, monterad jacka för toppen. Team dem med bundna och kraftigt rippade jeans med smal passform. Bär ett par vita tennisskor för att slutföra klädseln i stil.

Blushrosa kavaj med tre fjärdedelar och mamma jeans & vita tennisskor

Blushing rosa ullrock med tre fjärdedelar ärmar, mamma jeans och vita tennisskor
källa

Det här är en härlig damliknande och luftig outfit som du vill ha på dig för att se elegant och lättillgänglig ut samtidigt. Bär bara en vit t-shirt med en röd överdimensionerad ullrock med tre fjärdedelar. Koppla ihop dem med mamma-jeans och vita tennisskor för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Svart långfärgad ullrock med en grå turtleneck och vita skor

svart ullrock med grå turtleneck och vita skor
källa

För att få denna mysiga och stilrena outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå turtleneck med en turtleneck och en svart lång ullrock. Kombinera dem med ljusgrå slim fit ankeljeans och ett par vita tennisskor för att komplettera denna platta men ändå snygga outfit.

Svart lång blazer med chinos med raka snitt och tennisskor med plattform med raka ben

svart lång kavaj med korta chinos och plattformstennisskor
källa

Låt dig inte vilseledas av termen ”tennisskor” och tro att allt du kan göra är att bygga ett sportigt utseende runt dem. Du kan se väldigt snygg ut med dem faktiskt. Du kan till exempel ha på dig en svart longline-kavaj med en vit t-shirt och mörka, beskurna chinos. Använd ett par plattformstennisskor för att utforma utseendet.

Horisontellt randig långärmad T-shirt i svartvitt med ljusblå pojkvänjeans

horisontellt randig långärmad T-shirt i svartvitt med ljusblå pojkvänjeans
källa

För att forma denna pojkaktiga och snygga outfit behöver du bara tre mycket enkla bitar som redan borde sitta i din garderob. Bär den klassiska svartvita randiga långärmade T-shirten för toppen. Koppla ihop den med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Använd vita tennisskor för att se avslappnad och snygg ut.

Jeansjacka med fuskpälskrage, tvådelad miniklänning och vita sneakers

Jeansjacka med fuskpälskrage, tvådelad miniklänning och vita sneakers
källa

Normalt skulle du bygga en väldigt avslappnad street outfit runt en jeansjacka, men inte i det här fallet. Den här gången, bygg upp en cocktailpartydräkt genom att bära en grå tvådelad miniklida med en jeansjacka med vit fuskpälsdesign. Använd ett par vita plattformstennisskor för en uppfriskande finish.

Blå jeansjacka med blushrosa och svart prickiga mini shift drss

blå jeansjacka med rodnande rosa och svart miniklänning med prickar
källa

Den här gången är jeansjackan en mycket typisk casualjacka som används för en avslappnad street look. Du kan enkelt para ihop den med en ljusrosa och svart mini-skiftklänning som är fylld med prickmönster. Använd ett par vita plattformstennisskor för att se smala och ungdomliga ut.

Svart yllekappa med tröja med mock-hals och jeans med fotled

svart ullkappa med tröja med mock-hals och jeans i fotled
källa

För att forma denna snygga och eleganta outfit kan du bära en svart ribbad mock-tröja och en svart mellanlång ullrock för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, använd ett par plattformstennisskor för ett minimalt utseende.

Stickad tröja i färg med blå denimknappar

Color block stickad tröja med blå jeansshorts framtill
källa

För att se mer färgstark och unik ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en röd, blå, svart och vit stickad tröja med rund hals. Kombinera den med ett par blå denimshorts som vetter mot knapparna. För skorna, ha ett par vita tennisskor för att se snyggare och uppfriskande ut.

Grå turtleneck med avslappnad passform och svarta läderjackor

grå turtleneck med avslappnad passform och svarta damaskar i läder
källa

Allt du behöver göra för att uppnå detta enkla svart och grå utseende är en grå tröja med hög hals och leggings i svart läder. Använd vita plattformstennisskor med dina skor för att göra utseendet komplett.

Hoppas att du gillar de plattformsidéer som jag tänkte på i listan ovan. De är väldigt sköna att ha på sig trots den extra höjden de ger dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*