Idéer för plantskoledekorationer

Idéer för plantskoledekorationer

Väntar du på ett litet mirakel? Då dekorerar du antagligen en dagis för ditt barn eller dina barn och du kan ha problem med det. Låt oss se hur man kan dekorera en dagis effektivt och vad man ska ha i den. För det första är det ett barnsovrum med en barnsäng; för det andra är det ett omklädningsrum; Dessa två är de viktigaste rummen i alla dagis. Glöm inte att ordna en dagis garderob ordentligt och lämna lite utrymme åt dig själv. Hur gör du det? Här är några råd.

Sovrum

Huvudartikeln i en plantskola är naturligtvis ditt barns spjälsäng. Det ska vara bekvämt, funktionellt och kanske mångsidigt om du vill att det ska vara. Lägg lite tonvikt på detta område: lägg till en baldakin, skylt, gallerivägg och glöm inte att använda en mobiltelefon för att hålla barnet upptagen och låt dem njuta av mobilen innan du somnar.

Byt station

Detta är ett annat mycket viktigt område i din plantskola, det ska vara superfunktionellt, praktiska lagringslösningar är en nyckel till framgång här. Låt ditt omklädningsrum nytta ett gammalt bord eller byrå, sand och måla det för att matcha din dagisstil. Häng en brädbräda och fäst hyllor och krokar på den för förvaring, använd lådor, kuber, eller gör bara öppna hyllor ovanför skötbordet. Om din plantskola är liten är ett hopfällbart skötbord en lysande idé, det finns gott om dem på marknaden.

skåp

Saker för barn är ganska små så att du inte behöver mycket utrymme för barnens garderob. Om du lägger till en hållare för galgar, kuber, lådor, hyllor kan du inte bara ha kläder och skor där utan också andra saker som du kan behöva för barnet. Om du har dörrar kan du till och med gömma ditt skötbord där. Skåpet kan också öppnas eller gardineras för att dölja det.

Sittplats för föräldrar

En sak som vi alltid glömmer när vi dekorerar en dagis är föräldrarnas hörn, en plats att sitta medan ditt barn sover, medan du läser för barnet eller under andra aktiviteter. Gör ditt personliga hörn bekvämt och mysigt eftersom du kommer att spendera mycket tid där. Välj den bekvämaste stolen eller fåtöljen som är optimalt vadderad för att hålla dig varm och mysig hela tiden. Lägg till en rolig ottoman eller ottoman så kan du dekorera detta område på något sätt också. Om det är ett dubbelt barnkammare, sätt ett långt säte mellan två sängar för att göra det bekvämt. Om plantskolan är för liten, använd fönsterbrädan för att sitta bekvämt.

20 söta plantskolaidéer - Babyrumsdesign för Chic Paren
15 Creative Nursery Wall Ide
17 Idéer för att dekorera barnkammare som är värda att stjäla - Stolt hem Dec.
20 söta plantskolaidéer - Babyrumsdesign för Chic Paren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*