Idéer för parisiska sovrum

Idéer för parisiska sovrum

Klassiskt, enkelt och elegant är bara några exempel för att beskriva stilen hos en parisare och hur de dekorerar sina hem är inte annorlunda. Om du följer oss kanske du har sett oss dela idéer för att dekorera vardagsrum och badrum som en parisare, och dagens sammanfattning är tillägnad den mest heliga platsen i varje hem – sovrummet.

Rock lampor

Parisiska hus handlar om ljusa nyanser: håll väggar och gardiner lugnt vita och lägg till små, dämpade färger, även om det inte är nödvändigt – du kan hålla allt neutralt. Du kan välja ett trägolv klätt i ett mörkt fiskbensmönster som kontrasterar väggarna och ser svalare ut.

Blanda stilar

Det är fantastiskt att blanda moderna och traditionella stilar på ett diskret sätt. Även om vi kanske inte alla har högt i tak, antika eldstäder och fiskbensgolv i trä som många fransmän, är det ett enkelt sätt att blanda dina klassiker med mer urbana bitar som färgglada plaststolar, roliga mattor, trä i behov, ovanliga lampor eller konsttryck för att skapa den mångsidiga Look och lägg till lite lekfullhet.

Lägg till antikviteter

Fransmännen är kända för sina loppmarknader. Så det är inte konstigt att parisarna har behärskat ett rustikt utseende full av karaktär och ändå uppnått elegans. Prova att köpa ett antikt uttalande som ett kontor, en ljuskrona eller till och med en järnsängram som mittpunkten i rummet. Komplimentera med mjuka, feminina möbler som rynkade sängar och sidenridåer.

Tillbehör

Parisierna vet hur man ska försköna och har nästan alltid en vas full av blommor, spridd litteratur eller en vacker matta någonstans i sitt hus. Perfekt för det avslappnade, avslappnade utseendet som vi alla avundas. Placera en exponerad klädstång eller buntstapel på golvet. Även om du lägger till sittplatser och fuskpäls i ditt sovrum kan du suddiga gränsen mellan rummen för den här lägenhetskänslan. Hitta fler fantastiska idéer nedan för att få ditt sovrum att se ut som i Paris!

Sovrum i parisisk stil - myfashionos.com 2020 |  Parisisk.
21 Chic och inspirerande parisiska sovrumsidéer - DigsDi
paris-sovrum-dekoration-idéer-min |  Ecemel
Idéer för sovrum i parisisk stil (möbler och dekor) - design-id

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*