Idéer för överdimensionerad tröja

Idéer för överdimensionerad tröja

Vanligtvis föredras en monterad topp framför en överdimensionerad topp för att få dig att se lång och smal ut. Det här är en helt annan historia när det gäller den stickade tröjan. För att se vacker och avslappnad ut måste du prova en överdimensionerad tröja. Men för att se för tjock eller tjock ut måste du para ihop den med leggings eller supermager jeans. Klackar eller stövlar kan också hjälpa till att balansera tröjans naturliga klumpighet. För att visa dig fler stylingsalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa överdimensionerade idéerna för tröjor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart överdimensionerad tröja med blå skinny jeans och läderstövlar

svart överdimensionerad tröja med blå smala jeans och läderstövlar
källa

För er som fortfarande är lite tveksamma till att ha på sig en seriöst överdimensionerad tröja, skulle jag vilja börja listan över outfitidéer med en outfit som alla enkelt kan ta av sig. För att uppnå detta enkla utseende kan du bära en svart överdimensionerad stickad tröja som en miniklänning. Kombinera den med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att göra outfit mer stilfullt.

Grå överdimensionerad stickad tröja med crepe halsduk och silver mini shorts


källa

Att se mer elegant ut är att lägga till en halsduk i din outfit en mycket trevlig idé. För att uppnå just det här utseendet kan du bära en grå överdimensionerad tjock stickad tröja med en crepe stickad halsduk som bärs som en infinity-halsduk. Kombinera dessa bitar med silver mini-shorts och svarta leggings. Bär ett par bruna kängor i fuskpäls i mitten av kalven för att göra utseendet komplett.

Grå oversize tröja med vit och svart tryckt knapp-up skjorta

grå oversize tröja med vit och svart tryckt skjorta med knappar
källa

Här är en väldigt mysig casual casual outfit som kan få dig att se väldigt trevlig och attraktiv ut. För att uppnå detta utseende, bär en grå oversize stickad tröja över en vit och svart tryckt skjorta och låt kragen på skjortan kika ut. Använd svarta leggings och ett par svarta mockasko stövlar för att avsluta din outfit.

Heather Grey tröja med rund hals och rippade svarta skinny jeans

ljunggrå tröja med rund hals och rippade svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta snygga och snygga grå och svarta utseende kan du bära en gråmelerad oversize tröja med rund hals. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta mockaskor för att skorna ska se mer eleganta ut. Slutligen lägg till en svart mockapåse som passar perfekt med stövlarna.

Ljusgrön, tjock, överdimensionerad tröja med mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar

Ljusgrön, tjock, överdimensionerad tröja med mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Här är en luftig och snygg lagerlagring. För toppen bör du ha en ljusgrön, kraftigt överdimensionerad stickad tröja över en vit longline-T-shirt för att skapa de snygga lagren. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att balansera de löst sittande topparna. Använd ett par grå snörstövlar med snörning för att göra kläderna i stil.

Grå, överdimensionerad, tjock tröja som miniklänning och snörstövlar med medium kalv

grå, överdimensionerad, tjock tröja som miniklänning och snörstövlar med medium kalv
källa

Låt oss nu titta på en superfin och enkel outfit som kan hålla dig snygg även när du inte är i din bästa form. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå överdimensionerad tjock ribbtröja som en minitröja klänning. Koppla ihop den med strumpor och ett par svarta läderkängor i midkalv för att se unika och attraktiva ut.

Grå ribbad tröja med rund hals och svarta sammetshorts

grå ribbad tröja med rund hals och svarta sammetshorts
källa

Låt oss nu titta på en unik outfit som gömde den överdimensionerade tröjan. För att slutföra den här vackra och snygga klädseln, använd en grå oversized ribbad tröja med rund hals och svarta sammetflödande shorts. Ett par svarta strumpor och svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera utseendet.

Ljusgrå tjock tröja med vit knäppning och pojkvänströja

Ljusgrå, tjock tröja med ståkrage och vit skjorta med knappar
källa

Här är en väldigt cool outfit som har mycket pojkvänstil. För att forma de snygga lagren kan du bära en vit pojkvänskjorta och toppa den med en ljusgrå, överdimensionerad stand-up krage tröja och låta skjortans fåll kika ut. Bär den med rippade ljusblå slim fit-jeans och ljusrosa läderskor för en något feminin twist.

Vit, tjock tröja med rund hals och svarta läderbyxor

vit, tjock tröja med rund halsringning och svarta läderbyxor
källa

För att uppnå detta snygga svartvita utseende kan du bära en vit oversize tröja med rund hals över en stor vit t-shirt. Para ihop dem med svarta läderjackor för att balansera överdimensionerade toppar. Använd svarta läderstövlar för att skorna ska se ännu högre och smalare ut.

Svart floppy hatt med en grå överdimensionerad tröja och rippade svarta jeans

svart floppy hatt med grå överdimensionerad tröja och rippade svarta jeans
källa

För att uppnå detta luftiga och konstnärliga utseende kan du bära en kraftigt överdimensionerad grå tröja med svarta slitna jeans som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med ett par ballerinor i ankelrem i silver. Slutligen lägg till en svart floppy hatt för att ge utseendet en konstnärlig och lekfull touch.

Överdimensionerad tröja med grå turtleneck över en blå chambray-skjorta med knappar

grå tröja med överdimensionerad tröja över blå chambray-skjorta med knappar
källa

För att se pojkigt och snyggt ut är ett bra alternativ att bära en ljusblå chambray-pojkvänströja och topp med en grå coltrupp. Se till att låta skjortans fåll kika ut för att bilda de snygga lagren. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Ljusgrå tröja med blå rippade flared jeans

ljunggrå tröja med blå trasiga flared jeans
källa

För att skapa detta mysiga och snygga utseende kan du bära en ljusgrå överdimensionerad tröja med ljusblå flared jeans. Dölj ett par svarta stövletter i läder under utsvängda jeans. Lägg till en avslappnad brun läderväska för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Grå, tjock tröja med en ljusblå chambray-skjorta och vita sneakers

grå, tjock tröja med ljusblå chambrayskjorta och vita sneakers
källa

För att uppnå det här snygga affärsavslappnade utseendet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta och toppa den med en överdimensionerad grå turtleneck. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för en ren och snygg finish.

Hoppas att du gillar de överdimensionerade tröja-idéerna jag just pratade med dig om. Testa det och se om du kan fortsätta förbättra ditt casual outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*