Idéer för outfit med hög midja med flare jeans

Idéer för outfit med hög midja med flare jeans

Idag ska jag prata om hur man utformar flared jeans med hög midja, något som får dig att se superlång och smal ut. Men hur gör det? Det finns två element som gör att du kan se superslank ut. Först får den höga midjan designen att din midja ser betydligt högre ut. För det andra gör det utsvängda benskäret att dina ben ser extra långa ut. Genom att kombinera dessa två element kan du bara inte låta bli att se lång och smal ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt bra idéer med hög midja, utsvängda denimkläder till dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med en urringning och blå, hög midja flare jeans


källa

Låt oss börja den här listan över viktminskningsidéer med en enkel och ren street outfit. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en vit passformig t-shirt med låg halsringning. Kombinera den med blå, hög midja, utsvängda jeans. Bär ett par svarta läderhöga klackar med rundade tår för skorna så att du ser ännu större ut.

Grå t-shirt med blå midjeband med hög midja

grå t-shirt med blått bälte och hög midja flare jeans
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade streetoutfit som också kan bäras som en affärsavslappnad look, här är vad du behöver göra. Bär en grå t-shirt för toppen. Koppla ihop den med blå, hög midja flare jeans och ett brunt läderbälte. Lägg till en brun koppling och ett par kala öppna klackar för att slutföra kläderna.

Vit linne med en urringning och blå, hög midja flare jeans

vit linne med scoop-halsringning och blå, hög midja flare jeans
källa

Detta är en sexig streetoutfit med låg vikt som använder ett snyggt overlay-trick. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linne med rund hals över en svart bralette. Koppla ihop dem med blå, hög midja flare jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Vagga en svart läder axelväska för att avsluta din outfit i stil.

Svart och grå tryckt knapp-up skjorta med mörkblå jeans

svart och grå tryckt skjorta med knappar och mörkblå jeans
källa

För att forma denna attraktiva och eleganta casual casual outfit kan du börja med en svart och grå tryckt skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med mörkblå utsvängda jeans och ett brunt läderbälte. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Vit kavaj med mörkblå jeans och svarta stövlar

vit kavaj med mörkblå jeans och svarta stövlar
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som du kan ha på dig för halvformella eller till och med formella evenemang. För att forma denna outfit kan du bära en vit spetsskjorta med en vit kavaj. Koppla ihop dem med mörkblå flare-jeans med hög midja. Bär ett par svarta läderklackar för dina skor för att göra din outfit stilfull.

Grå t-shirt med blå skyskrapajeans

vit linne med blå skyskrapajeans
källa

För att se väldigt avslappnad och snygg ut, här är en enkel outfit som är lätt att ta av. För att forma detta utseende kan du bära en grå bodycon-t-shirt med en urringning. Koppla ihop den med blå höghäftande jeans och ett brunt brett läderbälte. För skorna, ha ett par orange mockaklackar för att se lite mer märkbara ut.

Vit rygglös linne med blå flare jeans

vit rygglös linne med blå flare jeans
källa

För att uppnå det coola och sexiga cocktailpartyutseendet kan du bära en vit rygglös linne som fokus för din outfit. Kombinera det med ett par blå, höghöga flared jeans. Använd ett par svarta öppna klackar och en grå quiltad läderhandväska för att komplettera utseendet.

Grå t-shirt med mörkblå jeans

grå t-shirt med mörkblå flared jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna enkla och snygga outfit som du kan ha på dig som både affärsavslappnad och gatukläder. Bär bara en grå slim fit-t-shirt och mörkblå flare skyskrapajeans. Koppla ihop dem med ett par fotledsröda ankelstövlar i läder för ett minimalt utseende.

Blå jeansjacka med matchande flared jeans

blå denim blazer med matchande flared jeans
källa

Detta är en mycket fin och attraktiv outfit som inkluderar en snygg och avslappnad denimdräkt. För att utforma det här utseendet, använd en blå denimblazer och matchande otvättade blå höghäftande jeans. Koppla ihop dem med en vit nedskjortad skjorta och svarta mockaskinnhöga klackar för att slutföra utseendet.

Blush Pink Cropped Button Up Shirt med blåblå jeans

rodnadsknappad kort skjorta med blå flared jeans
källa

Detta är en annan mycket minimalistisk outfit som kan hjälpa dig att se snygg och smal ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en rosa guldfärgad skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med blå flare-jeans med hög midja. För skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Svart linne med högblå jeans

svart linne med högblå jeans
källa

Detta är förmodligen ett av de enklaste sätten att utforma ett par flared jeans. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart slim fit-linne. Kombinera den med blå flare-jeans med hög midja. För skorna, ha ett par svarta öppna anklar för att slutföra kläderna på ett snyggt och snyggt sätt.

Grå kofta med vit knäppt skjorta

grå kofta med vit skjorta med knappar
källa

Här är vad du kan göra för att forma det snygga och luftiga utseendet. Bär en ljusblå knappskjorta och en grå stickad tröja. Kombinera dem med en mörkblå, utsvängda höghus. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Ljusgrå kavaj med chambray-knapp och skjorta

Ljusgrå kavaj med chambray-skjorta och knappar
källa

För att forma denna snygga casual casual outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en ljusgrå ull långrock. Koppla ihop dem med mörkblå, hög midja, utsvängda jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Hoppas att du gillar idéerna med hög midja för jeans med flare jeans som jag just presenterade. Du kommer att bli förvånad över hur långa och smala dessa kläder kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*