Idéer för öppen ryggtröja

För det mesta när du bär en tröja förväntar du dig att se mysig och ganska feminin ut. Idag ska jag prata om en mycket speciell utgåva av tröjan, den öppna ryggtröjan för att vara mer exakt, och det kommer att förändra din uppfattning om vad en tröja kan göra för ditt utseende. En tröja med öppen rygg kanske inte är för dig som bara är i din bästa form. Det är också bra för de av er som har vacker hud och bara en generellt vacker kurva i ryggen. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt bra idéer för öppen ryggtröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit ribbad tröja med öppen rygg och blå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan över sexiga klädesidéer med låg vikt med ett mycket attraktivt och klassiskt utseende. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit ribbad tröja med öppen rygg som fokus för din outfit. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Vit oversize tröja med djup V-ringning och öppen rygg och shorts i silver

vit oversized tröja med djup V-ringning och öppen rygg och shorts i silver
källa

Här är en fantastisk cocktailparty-outfit som gör att du sticker ut från mängden, speciellt när alla andra bär en chic cocktailklänning. För att forma det mysiga och sexiga utseendet kan du bära en vit, överdimensionerad stickad tröja med öppen rygg. Koppla ihop den med en mini-shorts i silver. Använd en silver fotledsrem med öppna tår för att se elegant och smal ut.

Vit tjock oversize tröja med öppen rygg och mini-shorts

vit tjock oversize tröja med öppen rygg och mini shorts
källa

För att skapa den cocktailparty-outfit som får dig att se extra smal och lång ut, kan du bära en överdimensionerad vit öppen ryggtröja som en tröja klänning. Bär svarta flytande mini-shorts som bara subtilt dyker upp när du går runt. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar med ankelband för att se super chic ut.

Ljusgrå, ribbad tröja klänning med öppen rygg och höga stövlar

Ljusgrå, ribbad tröja med öppen rygg och stövlar över knäna
källa

För att få den mysiga och attraktiva dräkten, låt oss ta en titt på den här varianten av tröjan med öppen rygg i den här tröjan. I detalj är det en grå, ribbad tröja klänning med en öppen rygg. Koppla ihop det med ett par grå lårhöga mockaskor för att se extra smala och smala ut. Detta är perfekt att bära för cocktailparty och andra semi-formella evenemang.

Vit halvtransparent tröja med subtilt öppen rygg och blå skinny jeans

vit, halvtransparent tröja med en diskret öppen rygg och blå skinny jeans
källa

För att få denna enkla vita och blå outfit som är väldigt lätt att ta av, kan du bära en vit halvtröja som har en mycket subtil öppen ryggdetalj som gör den väldigt lätt att bära. Koppla ihop den med ett par blå skinny jeans för att se uppfriskad och ungdomlig ut. Både svarta lägenheter och vita sneakers skulle fungera perfekt.

Grå snörningströja med öppen rygg och blå skinny jeans

grå snörningströja med öppen rygg och blå skinny jeans
källa

Här är en annan sexig outfit med låg vikt som är väldigt lätt att ta av. Den här grå v-ringade tröjan är tillräckligt platt för att du ska kunna bära den som en del av din casual casual outfit. Du kan kombinera den med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att slutföra kläderna på ett rent och elegant sätt.

Ljusgrå ljungtröja med rutig halsduk

ljus marmorad grå tröja med rutig halsduk
källa

Detta är en mycket intressant och attraktiv lagerlagring som är perfekt för dejting, särskilt när vädret blir lite kallt. Bär en lätt heathered V-back tröja och en grå och vit rutig stickad halsduk. Bär svarta skinny jeans och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Ljus himmelblå tröja med öppen rygg och vita skinny jeans

ljus himmelblå tröja med öppen rygg och vita skinny jeans
källa

Det är mycket sällsynt att ha en tröja på stranden, men det är vettigare om du bär en tröja med öppen rygg som görs i uppfriskande färger. I det här fallet kombineras en ljusblå tröja med öppen rygg med vita skinny jeans. Du kan bära rosa klackar eller bara vita sandaler för att se mer ladylike ut.

Grön vridbar tröja med svartbelagda smala jeans

grön vridbar tröja med svartbelagda skinny jeans
källa

Detta är en mycket intressant och unik tröja. I detalj är det en grön ribbad, överdimensionerad tröja med en vriden V-ringning. Du kan para ihop den med svarta, smala jeans för att se extra snygg ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Ljusrosa utskjutande tröja med svarta maxiga skinny jeans

Ljusrosa tröja med utskuren rygg och svarta skinny jeans
källa

Det här är en annan outfit som utnyttjar de snygga jeansen. I detalj kombineras svarta skinny jeans med en ljusrosa tröja med öppen rygg. Den öppna ryggen är ganska subtil, vilket gör det lite lättare att dra av. Bär ett par svarta stövletter i läder för att avsluta din outfit.

Luddig tvåfärgad tröja med öppen rygg och svarta skinny jeans

Fuzzy tvåfärgad tröja med öppen rygg och svarta skinny jeans
källa

Denna tröja är väldigt kreativt designad som du kanske vill prova. Det är en ljusgrå suddig tröja med en öppen rygg och en halvskuren svart chiffongringning. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra smal ut. Bär en svart läderklädd axelväska och svarta fotkängor för att se snygg ut.

Ljusgrå, halvtransparent tröja med bandrygg och svarta jeans

Halvgrå tröja med ljusgrå bandrygg och svarta jeans
källa

Detta är en vacker ljusgrå tröja med en subtil halsringning på baksidan som åtföljs av några söta banddetaljer. Du kan para ihop tröjan med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Koppla ihop dem med svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Vit överdimensionerad långärmad tröja med blå jeansshorts och floppy hatt

vit, överdimensionerad långärmad tröja med blå jeansshorts och floppy hatt
källa

För att skapa det super chic och uppfriskande sommarutseendet utomhus kan du bära en vit oversize tröja med öppen rygg och blå jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sandaler och en brun floppy-hatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Hoppas att du gillar idéerna om tröja med öppen rygg som jag just presenterade för dig i manuset ovan. Testa dem och se om du gillar den sexiga känslan med låg vikt som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*