Idéer för olivgrön västdräkt

Idéer för olivgrön västdräkt

Många typer av kläder har en speciell eller distinkt färg som gör att de ser särskilt bra ut. Låt mig förklara vad det betyder. Svart är läderjackans magiska färg. För denimshortsen är det den blå färgen. För västen kanske svaret inte är så uppenbart, men jag skulle hävda att olivgrön definitivt är en av de magiska färgerna. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för olivgrön västdräkt. Låt oss kolla upp det.

Olivgrön väst över en ljusrosa knapp-up skjorta


källa

Mycket ofta såg man några mycket enkla och avslappnade kläder byggda runt en olivgrön väst. Men för att starta den här intressanta listan med en liten överraskning ska jag visa dig denna relativt snygga lager. För att uppnå detta utseende kan du bära en olivgrön väst över en blekrosa knäppt skjorta. Kombinera dem med blå skinny jeans och knähöga snörskor i brunt läder.

Olivgrön väst med vit och svart randig stickad tröja

olivgrön väst vit och svart randig stickad tröja
källa

Denna outfit är snygg och avslappnad och perfekt för hösten. För att forma denna outfit kan du bära en olivgrön väst över en vit och svart randig tröja för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och ljusgula mockaskor.

Grön väst över svart mager t-shirt

grön väst över svart, smal tröja
källa

För dig som älskar att bära långärmade, figur-kramande t-shirts, det finns tillfällen då du inte är i bästa form och vill täcka över ditt magefett lite. Du kan helt enkelt bära en olivgrön väst över den. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par leopardmönstrade lägenheter för extra stil.

Använd den med en svart t-shirt och rippade vita skinny jeans

svart t-shirt rippade vita skinny jeans
källa

Om du tror att du har provat alla slags kläder byggda runt den olivgröna, tänk utanför lådan, om lådan ens finns. En snygg rosa stickad hatt kan verkligen krydda din outfit. Kombinera en hatt och väst med en svart t-shirt, vita skinny jeans och grå mockaskor med öppen tå för att komplettera denna snygga outfit.

Olivgrön lång väst med mörkblå skinny jeans

olivgrön lång väst, mörkblå skinny jeans
källa

För ett långt och snyggt utseende är ett enkelt litet trick att bära en lång väst med en ärmlös topp. I det här fallet placeras en olivgrön lång väst över en svart ärmlös topp. Använd den med marina skinny jeans och vita spetsiga tåklackar för ett enkelt och snyggt utseende.

Använd den med en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt

mörkblå och vit randig långärmad t-shirt
källa

Som med andra blogginlägg som talar om avslappnade outfitidéer, skulle jag nästan alltid prata om den ikoniska mörkblå och vita randiga långärmade tee. Du kan para ihop den med en grön väst, blå skinny jeans med muddar och nakna klackar med en öppen tårem för att se både snygg och feminin ut.

Vit spetsskiftklänning med grön lastväst

vit spetsskiftklänning grön lastväst
källa

Låt oss nu titta på en mer uppfriskande och ungdomlig outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit spetsklänning med ett långt boho-stil halsband. Det som är väldigt intressant är att du kan bära en olivgrön lastväst för att lägga till lite uthållighet i den förmodligen feminina outfit. För skorna skulle remmar sandaler vara det perfekta valet.

Använd den med en blå och vit rutig skjorta med knappar och smala jeans

blå och vit rutig skjorta jeans
källa

Eftersom en olivgrön väst vanligtvis ser snygg och lite unisex ut, är det vettigt att bygga en pojkaktig outfit runt den. Ett alternativ skulle vara att bära den med en blå och vit rutig pojkvänskjorta och mörkblå skinny jeans. Använd rodande rosa loafers för att ge en feminin touch till utseendet.

Olivgrön vadderad väst med mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta

Olivgrön quiltad väst och vit rutig pojkvänskjorta
källa

Här är en annan avslappnad och snygg outfit byggd kring en pojkvänströja och grön väst. Den här gången väljs en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta. Bär dem med ljusblå skinny jeans och bruna läderstövlar för att göra outfit mer snyggt och märkbart.

Grön quiltad väst med ljusblå knapp med skjorta

grön quiltad väst, ljusblå skjorta med knappar
källa

Om du är van att bära en skjorta med knappar och svarta chinos för att arbeta hela tiden, här är en liten twist som kan krydda saker lite åt dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå knapp med en grön quiltad väst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusgrå mockaskor för att avsluta ditt platta utseende med en snygg twist.

Använd den med en svart västtopp och snörstövlar

svarta väst topp snörning stövlar
källa

För dig som vill hitta ett sätt att se smalare ut är ett mycket enkelt alternativ att bara ha på sig svart. Du kan till exempel bara ha på dig en svart, figur-kramande västtopp med svarta skinny jeans. Dessa bitar ensamma ser inte anständigt ut som en arbetsdräkt. Du kan lägga till en olivgrön väst och ett par bruna snörstövlar längs mittkalven för att komplettera klädseln i stil.

Vit långärmad t-shirt med grön väst och svart basebollkeps

vit långärmad t-shirt grön väst svart basebollkeps
källa

För ett avslappnat och sportigt utseende, försök att kasta en basebollkeps i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit långärmad bodycon-t-shirt med olivgrön väst och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se snyggare ut. Slutligen ha på dig en svart basebollkeps för att ge en sportig touch till det övergripande utseendet.

Bär den med en rutig pojkvänskjorta och rippade svarta jeans

rutig pojkvän skjorta rippade svarta jeans
källa

Denna pojkvänströja ser väldigt vintage ut. Det är ett som har ett mörkblått, rött och vitt rutigt mönster. Du kan ha en västväst i oliv i militärstil över din skjorta. Bär den med svarta skinny jeans och grå mockaskor i oxford för att avsluta utseendet.

Använd den med en svart långärmad skiftklänning och en filthatt

svart långärmad slida kläd filthatt
källa

För ett konstnärligt och unikt utseende kan du bära en svart långärmad miniklänning med olivgrön väst. Koppla ihop dem med ett par klackar med leopardtryck och en svart filthatt för att se feminin och konstnärlig ut.

Olivgrön väst med grå tunikatopp

olivgrön väst, grå tunikatopp
källa

För en elegant och luftig look kan du bära en grå tunikatopp med en grön väst. Komplettera outfit med ljusblå skinny jeans och spetsiga klackar för att se vacker, snygg och lite sofistikerad ut.

För dig som letar efter snygga idéer till olivvästar, hoppas jag att listan ovan ger dig åtminstone en del av svaret du behöver. För fler outfitidéer, kolla in de hundratals outfitidéer som finns här på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*