Idéer för modern terrass och uteservering

Idéer för modern terrass och uteservering

En uteplats är en underbar plats att samla på sig, läsa en bok och äta ute – om du har tur att ha en, är det fantastiskt, särskilt nu när vi alla är hemma. Idag realiserar designers olika idéer – från vintage och shabby chic till minimalistisk. En modern terrass kan se annorlunda ut. Du kan designa dem men du vill skapa ett sammanhängande utrymme för inomhus och utomhus. Vill du se några idéer? Låt oss ta en titt!

Färgscheman och texturer

Modern stil kan betonas med en touch av Medelhavet, boho, kust och många andra stilar som du gillar. Moderna uteplatser och terrasser handlar vanligtvis om neutrala färger som ljusbrun, beige, grå, krämig och andra, eller monokrom som svartvitt eller grått och vitt. Du kan faktiskt lägga till några färger här – fuchsia, blå, rosa, lila eller gul – de ser alla bra ut med de gröna som kommer att vara ute. Gör din inredning med texturer – använd betong, trä, korg, metall, olika textilier och andra material för att göra ditt utrymme speciellt.

Möbler och inredning

Du kan välja olika möbler som matchar den moderna stilen: smidda korgmöbler eller mer traditionella föremål. Inredningen markeras med hjälp av vackra detaljer och tillbehör – kuddar, ljus, utomhuslyktor, korgar, planteringar med dina favoritblommor, träd, suckulenter och olika typer av grönska för att skapa en atmosfär och många andra. Här är några idéer för mysiga och eleganta utomhusområden – tid att koppla av ute, så länge det inte är för kallt!

25 bästa idéer för modern design utomhus  Uteserveringar.
Uteserveringar, uteservering, utomhusterrass
40 coolaste moderna terrasser och uteserveringsdesignidéer.
40 coolaste moderna terrasser och uteserveringsutrymme designidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*