Idéer för marinskor

Idag ska jag prata om hur man utformar marinskor, inklusive sneakers, klackar, sandaler och allt annat man kan tänka sig. Färgen marinblå är en väldigt cool färg. Du kan ha använt marinblå kavajer hela tiden. Om du bär marinskor, kan det få dig att se ganska påfallande, snygg och djup ut. Det fina med dem är att de är väldigt lätta att utforma och avdraga. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna i marinskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå ullrock med slim fit-jeans och mörkblå canvasskor


källa

För att starta den här listan med snygga och naturliga outfitidéer börjar jag med en affärsavslappnad outfit som också kan bäras som en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en marinblå långkavaj. Team dem med ljusblå, slim-fit jeans med en smal passform. För skorna, ha ett par marinblå och vita dukskor för att slutföra utseendet.

Svart kavaj med mörkblå skinny jeans och marinblå balettklackar

svart kavaj med mörkblå skinny jeans och mörkblå ballerinor
källa

Det här är en annan snygg business casual outfit. För toppen kan du bära en vit och svart rutig tröja med en svart kavaj för att skapa några fina lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par mörkblå mockabalettlägenheter för att se snygga och smala ut.

Chiffongblus med manschettjeans och marinblå klackar

Chiffongblus med manschettjeans och mörkblå platåklackar
källa

Detta är en fantastisk helt marinblå outfit som får dig att se vacker och naturlig ut på kontoret. För toppen, använd bara en mörkblå chiffongskjorta med en avslappnad passform. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. För skorna kan du bära ett par mörkblå plattformsklackar för att se elegant och feminin ut.

Svartvit randig långärmad skjorta med marinblå chinos

svartvit randig långärmad skjorta med mörkblå chinos
källa

För att forma denna luftiga och konstnärliga outfit kan du bära en svartvit randig långärmad skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med mörkblå chinos med avsmalnande ben. Använd ett par mörkblå remmar med öppna tår för skorna. Lägg till en liten svart läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Mörkblå tröja med matchande byxor och läderstövlar

Mörkblå tröja med matchande byxor och läderstövlar
källa

För att se enkelt och påfallande ut på jobbet är här en affärsavslappnad outfit som du kanske vill prova. Använd en marinblå stickad tröja ovanpå. Kombinera den med mörkblå byxor med hög midja och manschett. För skorna, ha ett par mörkblå läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Svart bomberjacka med mörka skinny jeans och marinblå skor

svart bomberjacka med mörka skinny jeans och mörkblå skor
källa

För att forma det snygga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform och en svart bomberjacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära mörkblå och vita sneakers för att se avslappnad ut. Lägg till en svart ryggsäck i handväska i mixen för att se extra snygg ut.

Svart tröja med tribal tryckt mini veckad kjol

svart tröja med tribal tryckt mini veckad kjol
källa

Detta är en mycket unik, konstnärlig och attraktiv arbetsdräkt. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tröja med smal passform över en blå knappskjorta. Kombinera dem med tribal-tryck svart, vit och kungsblå mini veckad kjol för att se vacker och speciell ut. Bär ett par marinblå mocka ballerinaskor för dina skor för att slutföra utseendet.

Svartvit randig färgblockjacka med mörkblå sneakers

svartvit randig färgblockjacka med mörkblå sneakers
källa

Detta är en väldigt intressant och snygg lagerlagring. För att forma detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en svartvit randig casual jacka över. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par marinblå sneakers och en svart stickad hatt för att komplettera din outfit med en konstnärlig twist.

Svart kavaj med vit skjorta och mörkblå sneakers

svart kavaj med vit skjorta och mörkblå sneakers
källa

Det här är en väldigt snygg business casual outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Bär en vit slim fit-skjorta med en svart kavaj på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par marinblå och grå sneakers för skorna. En svart kopplingsväska i läder är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Rosa knappskjorta med mörkblå, förkortade byxor och mörkblå löparskor

rosa skjorta med knappar, mörkblå byxor och mörkblå löparskor
källa

För att vara ladylike och chic samtidigt, här är en outfit som du kanske vill ha på dig. Använd en rosa knappskjorta med smal passform på toppen. Kombinera den med ett par mörkblå byxor med hög midja. Bär ett par marinblå och orange sneakers för skorna för att slutföra utseendet.

Marinblå longline-kavaj med grå miniklänning

Marinblå longline-kavaj med grå miniklänning
källa

Låt oss kolla in denna fantastiska men enkla Navy-on-Navy-outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en grå miniklänning med mock-hals och en mörkblå långkavaj. Koppla ihop dem med ett par mörkblå mockaklackar med spetsiga tår. Slutligen lägg till en vit läderkoppling i kläderna för att se extra uppfriskande ut.

Knälång klänning med mörkblå, passande midja och häl med leopardmönster

knälång klänning i mörkblå ruffad midja med klackar med leopardmönster
källa

Detta är en väldigt söt och enkel outfit som du kanske vill ha på dig för en cocktailparty. Bär bara en mörkblå knälång klänning med en rynkad midja som fokus för outfit. Kombinera den med ett par spetsiga klackar med leopardtryck för en feminin touch för att komplettera outfit.

Randig t-shirt med svart läderjacka och marinblå sneakers

randig t-shirt med svart skinnjacka och mörkblå sneakers
källa

För att skapa det enkla och rena affärsavslappnade utseendet kan du bära en marinblå och vit randig t-shirt med en svart lädermotojacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par marinblå och vita träningsskor för att komplettera din outfit på ett ungdomligt och lite sportigt sätt.

Hoppas att du gillar de idéer för marina skor som jag just visade dig i listan ovan. Se om du gillar den djupa och vackra marinblå färgen som en del av din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*