Idéer för lårhöga stövlar

Idéer för lårhöga stövlar

För bara några dagar sedan kom hösten officiellt och med det kalla vädret. Jag vet inte om dig, men jag älskar hösten. För mig inkluderar detta långa promenader, torra löv som knakar under mina stövlar, bekväma kläder, eftermiddagar med varmt kaffe, läsning och plocka upp nya trender från modetidningar.

Bootsäsongen är redan här och modeflickorna tänker bara på en sak: lårhöga stövlar.

Vissa av er kan ha reservationer om lårhöga stövlar, men deras popularitet växer och du kommer inte att kunna undvika dem länge.
De var där långt före deras ”premiär” i A / W 2016-samlingen. Julia Roberts bar dem i Pretty Woman på 90-talet och de var väldigt provocerande för tiden. Dess historia går tillbaka till början av 1960-talet. Det är ingen tillfällighet att stövlarna gjorde sin modedebut på catwalksna av Yves Saint Laurent eller Balenciaga. Designers använde dem för att föra ungdomssubkulturen närmare en mer liberal inställning till klädsel.
I den här artikeln ska jag dela med dig av några idéer om hur man bär lårhöga stövlar som en riktig modeflicka! Som en bonus delar jag massor av stiltips med dig. Låt oss börja, eller hur?

Sammet burgundy

Sammet burgundy lårhöga stövlar outfit

källa

Tillsammans med denna typ av outfit tar Danielle Bernstein sammetstrenden till nästa nivå. Som du kan se på bilden ovan har hon bestämt sig för att hålla resten av sin outfit riktigt enkel. Färgerna vit och grå gör det möjligt att se stövlarna och använda dem för ett uttalande. Att kombinera sammet med andra delar av din outfit är inte så svårt. Det ger mycket utrymme att experimentera. Var bara försiktig så att du inte applicerar för många färger.

Kort kjol med lång kappa

kort kjol lång kappa lårhöga stövlar

källa

Vill du ha några stiltips från Olivia Palermo? Jag är alltid redo för dig! Hon kombinerar perfekt överknee stövlar med en svartvit minikjol och en lång svart kappa. Axelväskan är en fin touch och dess röda nagellack. Kjolen är tillräckligt kort för att visa oss bara lite av hennes ben, men inte för kort för att vara provocerande. Denna outfit kan bäras på ett datum, en affärslunch eller bara för en lugn rundtur i staden.

Midikjol

Midikjol overknee stövlar outfit

källa

Det bästa med denna outfit är att du kan hålla dina ben varma på långa och svala höst- och vinterdagar. Eftersom du inte visar någon hud i denna outfit kan du spela fritt med mönster, färger och material. Mockaskor kan se bra ut med en silkekjol eller i kombination med en skinnjacka. Du kan också experimentera genom att bära dem med en svart och vit kjol som på bilden.

Låt det vara mysigt

låt det vara mysigt, lårhöga stövlar

källa

Hösten är här, eller hur? Det är därför viktigt att du alltid håller dig varm. Dräkten från bilden ovan kommer definitivt att göra tricket för dig! Som du kan se består den av de varma lårhöga stövlarna och den mysiga trösklänningen. Anja Rubik hade på sig detta som en avslappnad kvällsdräkt. Jag slår vad om att det känns bra att ta en varm kopp kaffe med dina vänner medan du bär den här outfit.

Var cool i jeans och en kavaj

Jeans blazer overknee stövlar outfit

källa

Leandra Medine försöker alltid fånga vår uppmärksamhet med coola och ovanliga kläder. Den här gången valde hon något mer klassiskt. Vi kan kalla det fransk stil – överdimensionerad kavaj och blå jeans, perfekt blandad med lårhöga stövlar. Du kan enkelt sätta ihop denna outfit. Att lägga till några smycken kommer definitivt att öka effekten av uttalandet du försöker göra. Jag rekommenderar denna outfit för både dag- och nattevenemang.

Monokrom: svartvitt

svartvita svarta vita lårhöga stövlar

källa

Om färger inte är din grej, oroa dig inte, stövlar över knäna är perfekta för en- eller tvåtonskombinationer. Som du kan se kläderna på bilden ovan passar den vita färgen på kjolen och blusen perfekt med svarta lårhöga stövlar. Du kan också lägga till smycken eller en bra väska så är du klar att gå. Denna typ av kläder är mer elegant än de tidigare och kan bäras vid ett affärsmöte, under jobbet eller vid några nattliga evenemang.

Supermodell lookalike

Supermodell lookalike overknee stövlar

källa

När lårhöga stövlar slog modescenen var alla supermodeller, bloggare och influenser galen om dem. I tider med supermodeller som Gigi och Bella Hadid, Kendal Jenner, är det viktigt att se att några av dem bär åtminstone några av de trendiga sakerna. Helt enkelt för att det är så att se till att något är bra! Om du vill kopiera denna supermodelldräkt, kombinera bara en monokrom tröja, sidenkjol och stövlar över knäna. Gigi lyckades definitivt!

Endast för de modiga

modig overknee boot outfit

källa

Mycket hud dyker upp när man bär den här typen av outfit. Så det är ingen tillfällighet att jag skrev, ”Detta är bara för de modiga”. Vissa av er kanske tror att denna outfit inte är elegant alls. Men många tjejer har setts med den här typen av kläder under och på New York Fashion Week. Dräkten är ganska avslappnad. Det ser ut som att du stal din väns luvtröja eller bara bär en väldigt kort tröja. Det måste vara stort, lycra är definitivt förbjudet, annars riskerar du att göra denna outfit till en billig. Så fortsätt försiktigt och bär inte dessa om du inte är bekväm.

Overknee stövlarna hittade tillbaka till 1800-talet. Kvinnor brukade använda dem för att verka mer provocerande och få mer uppmärksamhet. Vi har sett att så inte är fallet idag. Du kan verkligen bära dem med olika kläder, från korta och midikjolar till avslappnad och elegant.
Så tjejer, var inte rädda för att para ihop dina stövlar med en mängd olika kläder för att skapa din egen personliga stil och överraska alla dina vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*