Idéer för långa svarta handskar

Idéer för långa svarta handskar

Det är officiellt vinter. Snö förväntas och det kalla vädret är något vi måste möta varje dag. Det är ett måste att känna sig mysig och varm, och det är därför du bör behålla alla dina vinterklammer när du gör en kombination av att gå ut. Förbered dig på att bära dina långa svarta handskar.

Det finns några regler som du måste tillämpa när du bär svarta långa handskar. Du bör definitivt undvika att bära dem med tunga smycken eller andra prickiga tillbehör. De är snygga och obeskrivligt eleganta, så de gör ett uttalande själva.
Du bör också ha dem med korta eller ¾ ärmar. Det kan se lite rörigt ut om du bär dem över en tjock tröja.

Låt oss kolla in några av de bästa idéerna jag antagit för dig idag.

Olivgrön knapp-down + långa svarta handskar

långa svarta handskar olivgrön knapp ner
källa
Snö förväntas på vintern. Du kan utforma din vinterdräkt med olivgröna knappar, svarta byxor och långa svarta handskar. För ett super chic utseende, ta på dig ett midjeband i läder. Det ger din outfit en vacker lyxlyft och lyfter också fram din kroppsform.

Fuskpäls + långa svarta handskar

långa svarta handskar fuskpäls
källa
Om du vill vara säker på att du kommer att känna dig varm och mysig på kalla dagar, överväga att bära en fuskpäls. Om du stylar den med långa svarta handskar kan du vara helt säker på att en förkylning inte kommer till dig! Kombinera allt med fina läderstövlar.

Kamel trenchcoat + långa svarta handskar

lång trenchcoat med svarta handskar
källa
Dessa handskar är inte bara lämpliga för kallt väder. Du kan också utforma dem som en del av din höstdräkt. De lägger definitivt till den eleganta och snygga atmosfären till även de mest avslappnade kombinationerna. Om du vill markera dina kurvor, lägg ett brett svart bälte runt midjan. Svart väska och solglasögon är ett måste!

Kamelrock + långa svarta handskar

lång kamelrock med svarta handskar
källa
För bra arbetskläder kan du forma din kamelrock, klä dig i en färg du gillar och svarta knähöga stövlar. Långa svarta läderhandskar lägger till en stor dos glamour och elegans i detta utseende.
Denna kombination är perfekt för affärsluncher, möten och drycker efter arbetet.

Tweed-klänning + långa svarta handskar

lång tweed klänning med svarta handskar
källa
Det här är ett perfekt damliknande utseende som är mycket lätt att uppnå. Du kan forma dina svarta långa handskar med en rak grå tweed-klänning. När du lägger till svarta spetsiga skor i den övergripande kombinationen har du en vinnande outfit!

Vit päls + långa svarta handskar

långa svarta handskar vit kappa
källa
För eleganta tillfällen, använd den här fantastiska vita kappan med en vit topp, paljett kjol och svarta oxfordskor. Detta utseende ger en perfekt balans mellan avslappnade och eleganta häftklamrar. Du kan para ihop denna kombination med fantastiska långa svarta handskar för en perfekt höstlook.

Liten svart klänning + långa svarta handskar

långa svarta handskar liten svart klänning
källa
Vissa kläder är eviga och passar alla eleganta tillfällen. Den lilla svarta klänningen är ett oumbärligt klädesplagg som du måste ha i din garderob. Du kan kombinera den med långa svarta handskar, en fin halsduk i fuskpäls och en svart Chanel-väska.

Grå kappa + långa svarta handskar

lång grå kappa med svarta handskar
källa
Om du vill gömma dig för människor finns det inget bättre sätt än med den stora svarta fedorahatten. Du kan bära denna kombination som arbetskläder. Den perfekta grå kappan är ihop med en vit klänning med ett geometriskt tryck. Denna vackra kombination kryddas med läderhandskar.

Tweed kjol + långa svarta handskar

långa svarta handskar tweed match
källa
En matchande tweed kjol och kavaj är bra inspiration för dina arbetskläder. Men om du verkligen vill vara iögonfallande, överväga att bära denna kungsblå turtleneck och para ihop den med långa handskar. Du kan lägga lite smycken över handskarna och para ihop dem med vackra svarta stövlar.

Olivgrön kappa + lång svart kappa

långa svarta handskar olivgrön kappa
källa
Vintertid är perfekt för att bära en kappa. Det är ganska konstigt kläder, men det ser väldigt trevligt ut när du parar ihop det med långa handskar, som på bilden ovan. Denna outfit är det perfekta valet när det gäller casual och vardagskläder. Du bör bära den med platta, lårhöga eller fotkängor.

Lårhöga stövlar + långa svarta handskar

långa svarta handskar overknee stövlar
källa
Ett annat fantastiskt utseende som du kan uppnå med över knästövlarna och långa läderhandskar kan ses på bilden ovan. Du kan utforma denna outfit för både dagliga evenemang och kvällar. Tweed-kappa är den perfekta vinterklammern som du kommer att älska att bära!

Aftonklänning + långa svarta handskar

lång aftonklänning med svarta handskar
källa
Du bör bara behålla den tvåfärgade klänningen vid speciella tillfällen. Det är en fantastisk klänning för bröllop, cocktailparty eller andra typer av fester. Du kan forma den med superhöga klackar och svarta handskar. Du kommer att bli en riktig dam vart du än visar!

Svart penna kjol + långa svarta handskar

lång penna kjol med svarta handskar
källa
Denna outfit är perfekt för avslappnat kaffe i mitten med din pojkvän. Du kan utforma dina långa svarta handskar med en randig topp, svart penna kjol och svarta knä höga stövlar.

Perfekt för en avslappnad vinterdag utanför ditt hem.

Svart klänning + långa svarta handskar

långa svarta handskar svart klänning
källa
Använd den här kombinationen för en perfekt blandning av damliknande och kantig, gotisk look. Den här svarta klänningen har en fin bodice med några gnistrande detaljer. Se till att sätta på ett svart bälte för att markera dina kurvor. Kombinera allt med svarta läderhandskar och sätt på ljusrött läppstift.

Lederhose + långa svarta handskar

långa svarta handskar läderbyxor
källa
Om du är läderfanatiker bör du försöka bära läderbyxorna med en brun kappa och svarta läderhandskar. Det ser elegant ut, mycket modernt och framför allt mycket bekvämt.
Du kan kombinera denna vardagliga outfit med platta stövlar eller med höga klackar för mer eleganta evenemang.

Tryckt cape + långa svarta handskar

lång kappa med svarta handskar
källa
Denna kappa gör ett uttalande oavsett vad du kanske vill ha med dig. Den är perfekt för eleganta och avslappnade tillfällen. Att välja byxor kan vara din nya arbetskläderinspiration. Koppla ihop den med svarta fotkängor och sätt på dig dina långa läderhandskar.

Jag hoppas att du gillar kläderna som jag har förberett för dig. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna för hur du bär de svarta handskarna, para ihop dem med några av dina favoritkläder och njuta av att bära dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*