Idéer för långa fuskpälsvästar

För att se elegant och smal ut är ett mycket speciellt element som du kan prova den långa fuskpälsväst. Det kan låta som något som är väldigt svårt att utforma och ta bort. Det är faktiskt inte så utmanande alls, speciellt om du vill ha det som en del av din cocktailparty. Du kan bara glida den över en relativt avslappnad klänning och se väldigt annorlunda ut än de som bär typiska cocktailklänningar på ett bra sätt. För att visa dig fler sätt att utforma det har jag sammanfattat några riktigt fantastiska långa faux päls väst outfit idéer för att visa dig detta. Låt oss komma in direkt.

Svart skinnjacka med grå lång fuskpälsväst


källa

För att starta listan med superchika outfitidéer ska jag visa dig en snygg outfit som är mycket kreativt designad. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en svart skinnjacka med en grå lång pälsväst över den för att skapa några snygga och vackra lager. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta mocka stövlar för att göra ditt utseende elegant.

Vit lång pälsväst med blå och grå färgtröja

vit lång pälsväst med blå och grå blocktröja
källa

För att uppnå denna snygga och attraktiva outfit kan du bära en kungsblå och grå blocktröja med svart bikerjacka i läder som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med en vit lång fuskpälsväst och svarta läderbyxor. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att matcha det coola läderutseendet.

Grå quiltad fuskpälsväst med svart minikjol

grå quiltad fuskpälsväst med svart mini läder kjol
källa

Det här är en väldigt elegant outfit som kan få dig att se smal och damlik ut. Du kan bära en svart bodycon-linne med en minikjol i svart läder. Lägg till ett lager genom att bära en maxilängd grå quiltad fuskpälsväst över dessa bitar. För skorna kan du bära knästövlar i svart läder för att komplettera klädseln i stil.

Vit långfodrad fuskpälsväst med långärmad chiffongklänning

vit långfodrad fuskpälsväst med chiffong långärmad miniklänning
källa

Detta är en mycket enkel och mysig outfit som kan få dig att se väldigt trevlig och vacker ut. För att uppnå denna outfit kan du bära en grå långärmad miniklänning och lägga en vit lång fuskpälsväst över den. Koppla ihop dem med ett par bruna läderhöga stövlar i läder och ett långt boho-stil halsband för att komplettera outfit med massor av karaktär.

Svart bodycon-miniklänning med en lång brun fauxpälsväst

svart figurkramande miniklänning med lång brun väst i fuskpäls
källa

Om du har lagt mycket ansträngningar för att få dig i god form, här är en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat lite utan att visa mycket hud. Du kan bara bära en svart bodycon-miniklänning med en brun långfärgad pälsväst. Bär dem med läderhandskar och svarta läderstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Ljusblå chambray-knapp med skjortor med svart läder

ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta damaskar i läder
källa

För att skapa denna enkla och attraktiva outfit, perfekt för ett semi-formellt företagsevenemang, kan du bära en ljusblå knappad skjorta, svart kavajjacka och svartvitt tryckt långväst i fuskpäls. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta ballerina lägenheter för att komplettera detta enkla men eleganta utseende.

Ljusbrun väst med svart tröja

ljusbrun väst med svart tröja
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är smart med färger. För att forma det här utseendet kan du bära en svart åtsittande turtleneck och lägga en ljusbrun fuskpälsväst över den. För resten av klädseln, använd mycket unika ljusrosa läderbyxor och ett par rosa klackar med spetsiga tår för att komplettera klädseln i stil och elegans.

Grå fuskpälsväst med vit långärmad T-shirt och matchande halsduk

grå fuskpälsväst med vit långärmad T-shirt och matchande halsduk
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på ett mycket konstnärligt utseende. För toppen kan du bära en vit långärmad T-shirt med en vit stickad halsduk och grå långlinnad fuskpälsväst för att skapa några fina lager. Kombinera dem med marinblå vidbyxor, svarta ankelstövlar i mocka och en grå filthatt för en kreativ och konstnärlig twist.

Ljusgrå lång väst med vit skjorta med knappar och svarta höghusar

ljusgrå långväst med vit skjorta och svarta höghus
källa

För att skapa denna snygga och eleganta affärsavslappnade outfit, här är vad du behöver. Bär en vit skjorta med knappar och en ljusgrå lång fuskpälsväst för toppen. Kombinera dem med svarta chinos med hög midja och slino fit. Bär ett par svarta spetsiga utskärningar för att komplettera outfit på ett unikt och snyggt sätt.

Grå lång väst med blå flared jeans & marinblå plånbok

grå lång väst med blå flared jeans och mörkblå handväska
källa

Detta är en outfit som gör ett coolt trick för hur man ser tunn och vintage ut. Som topp kan du bära en ljunggrå tweed-kavaj med en vit blus och en grå longline-pälsväst. Team dem med blå otvättade jeans. För skorna, använd svarta klackar med ankelstövlar för att se långa och smala ut.

Grå kabelstickad tröja med en halsringning och svarta stövlar i läder

grå kabelstickad tröja med vattenfallshalsring och svarta stövletter i läder
källa

Detta är en ganska feminin och mogen outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en grå stickad tröja med en halsringning och en svart pälsväst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderstövlar. Slutligen lägg till en stor plånbok med leopardtryck för att se mogen och djärv ut.

Grå lång fuskpälsväst med svart tröjaklänning och höga stövlar

grå lång faux pälsväst med svart tröja klänning och overknee stövlar
källa

Detta är en väldigt fin och elegant outfit som inte är så svår att ta av sig som det verkar. Du kan bara bära en svart tröja klänning med ett par grå högklackade mocka stövlar för att se smal och vacker. Det skulle ha sett väldigt trevligt ut. Lägg till en grå lång fuskpälsväst för att höja kläderna ytterligare.

Hoppas att du gillar de långa idéer med faux pälsväst som jag utforskade med dig ovan. Om du inte redan bär fuskpälsföremål, se listan ovan för idéer med relativt lågt inträdeshinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*