Idéer för kvällsjackaoutfit

Idéer för kvällsjackaoutfit

Jag brukar vilja blogga inlägg om några mycket specifika saker som skinnjacka, jeansjacka eller paljettjacka etc. Men idag väljer jag ett bredare ämne för att lösa ett specifikt problem: vilken jacka ska jag ha på mig? min aftonklänning eller kvällsdräkt. Jag kallar den här typen av jacka, som kan kombineras med semi-formell för att skapa kläder, kvälljackan. Vad du ska se är ett brett utbud av idéer för kvällsjacka. Låt oss titta på dem nu.

Svart kort ullrock med midi-skiftklänning med stamtryck


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en lite mogen outfit som du kan bära för cocktails, fester eller till och med barnvagnar. För att uppnå detta utseende kan du bära en midi-skiftklänning i svart och silver med stamtryck och svarta ballerinor. För att krydda klänningen lite kan du bära en kort svart kappa för att lägga till ett extra lager i utseendet.

Marinblå jumpsuit med bred läderjacka

Marinblå jumpsuit med vidben och svart skinnjacka
källa

Låt oss nu titta på en mer luftig och snygg outfit speciellt utformad för dig som inte vill ha klänningar till cocktailparty. För att forma detta utseende kan du bära en mörkblå jumpsuit med vidben och para ihop den med en svart skinnjacka. Använd en svart ankelrem med öppen tå för en elegant outfit.

Svart och vit blommig spetsformad kvälljacka med silverklänning i silke

Aftonkläder i svartvita blommiga spetsar med en silver sidenklänning
källa

Detta är en mycket typisk kvälljacka som kan få dig att se feminin och mogen ut. I detalj är det en svartvit spetsjacka broderad med blommor. Koppla ihop den med en matchande topp och en golvlängd, flytande silkesilkeklänning för att se elegant och attraktiv ut.

Svart läderjacka med vit blus och rodnande flödande shorts

svart skinnjacka med vit blus och rodnad, flytande shorts
källa

Som du kan se lite tidigare i det här inlägget, är en svart skinnjacka en bra kvälljacka. För att forma det här utseendet kan du bära en vit chiffongblus med V-ringning och en rosa, hög midja, flytande shorts. En svart skinnjacka, en grå filthatt och ett par rosa bandiga sandaler är ett underbart och konstnärligt sätt att komplettera denna outfit.

Mörkblå och svart paljettaftonjacka med chiffong midiklänning

Mörkblå och svart aftonjacka med paljetter och midiklänning i chiffong
källa

En bra kvälljacka kan också göra dig mer elegant och iögonfallande. Till exempel, här är en mörkblå och svart paljettjacka som kan göra just det. Du kan enkelt para ihop den med en svart midiklänning i chiffong och vita klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med grön chiffongblus med V-ringning

svart skinnjacka med grön blus i chiffong med V-ringning
källa

Här är ett annat trevligt exempel på att ha på sig en svart skinnjacka som en aftonjacka. För att uppnå detta naturliga utseende kan du bära skinnjackan över en grön chiffongblus med V-ringning i toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusrosa stövlar med snörning i öppen tå för att se snygga och feminina ut.

Aftonjacka i silver med paljetter med vit t-shirt och svart väst

silveraftonjacka med paljetter, vit t-shirt och svart väst
källa

Den här silverpallettjackan är en läroboksdefinition av vad en aftonjacka är. Den är blank, iögonfallande och elegant och kan förbättra din kvällsdräkt. För resten av kläderna kan du bära en vit t-shirt, svart väst och svarta skinny jeans. Para ihop dem med svarta öppna tåklackar för att se mer elegant ut.

Svart skinnjacka med matchande topp och shorts

svart skinnjacka med matchande topp och förkortade byxor
källa

Detta är en mycket intressant läder-på-läder-outfit. Det är mycket sällsynt att en svart skinnjacka bärs över en svart läder-t-shirt. Resultatet är förvånansvärt snyggt och vackert. Du kan kombinera dessa bitar med svarta beskurna chinos och ett par silvermetalliska läderstövlar för att komplettera outfit på ett slående och elegant sätt.

Aftonjacka i silke i silver med matchande golvlång flödande klänning

silver siden aftonjacka med matchande golvlång flytande klänning
källa

Detta är en väldigt fin tvådelad uppsättning, som består av en kort aftonjacka gjord av silver siden och en matchande golvlång silver siden klänning. För resten av klädseln kan du bära en vit blommig tubtopp och ett par ankelband i silver för öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Vit västtopp med grå minikjol och mockakläder i mocka

vit väst topp med grå mockakläder och jeansjacka
källa

För dig som vill klä dig snyggare för ett kvällsevenemang kan en jeansjacka bäras som en kvälljacka. Det fungerar inte alltid. Det kan göra att din outfit ibland ser för avslappnad ut och kräver att du gör lite försök och fel. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit västtopp med en blå jeansjacka för toppen. Koppla ihop dem med en grå minikjol i mocka och svarta läderstövlar.

Kort silkeaftonjacka i silver med tryckt vit midiklänning

silver kort silke kvälljacka med tryckt vit midiklänning
källa

För att forma detta mogna utseende kan du bära en vittryckt midi shift-klänning. För att lägga lite mer sofistikering till denna outfit kan du bära en silkesilkeaftonjacka. För skorna skulle ett par svarta ankelremmar med öppen tå vara perfekta.

Röd åtsittande jacka med svart knälång kjol

röd midjajacka med svart knälång kjol
källa

Detta är en mycket enkel kvällsdräkt som är lite för allvarlig men som är perfekt för företagsevenemang. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en röd knappad jacka med en svart knähög pennkjol. Koppla ihop dem med svarta ankelstövlar med öppen tå för extra stil.

Grå kavajblus med smala jeans

grå puff axel kavaj med smala jeans
källa

Här är en grå puffad axelblazer som kan förvandla din casual outfit till en semi-formell borderline-outfit. För resten av kläderna kan du bära en vit topp och mörkblå skinny jeans. Bär vita klackar för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Marinblå kavaj med blå midiklänning

Marinblå kavaj med blå midiklänning
källa

För en platt och sofistikerad look kan du bära en blå midiklänningsklänning med en marinblå kavaj. Koppla ihop dem med ljusrosa öppna tåremmar för att ge utseendet en feminin touch.

Här är outfitidéerna för kvällsjackor som hjälper dig att öka variationen i din klänning för fester och evenemang. Det finns tillfällen när du vill se mer oskyddad än snygg ut, och listan ovan är ett bra ställe att börja i dessa fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*