Idéer för kustinredning

Idéer för kustinredning

Kust- och strandhus brukade vara färgglada, med massor av rött, koraller och djärvblått, men moderna kusthus är inget av det. Om du vill ge ditt hem vid havet ett friskt, modernt utseende är det hög tid att gräva djupt i vad som är trendigt och aktuellt. Redo att göra det? Nu går vi!

Skiktneutralt

Layering neutrals är mycket trendigt för många dekorationsstilar, men för strand- och kusthus är det verkligen lyxigt och vackert. För att ditt rum inte ska kännas platt, blanda olika nyanser: vitt och benvitt, ljusbrunt och beige, ljusbrunt och ljusgrått. Att lägga till subtila färger är också en bra idé: ljusvatten, ljusblå eller till och med turkos kommer att uppdatera rummet. Du kan också avstå från ljusa stänk och välja ett helt vitt rum som är populärt för tropiska hem och krydda interiören med färgglada trämöbler.

Välj möbler som är utomhusinspirerade

Förutom att integrera samtida och bekväma möbler i ditt interiör, överväga att lägga till möbler för utomhusbruk. I det fria menar jag sockerrör, rotting och vävda delar – stolar, bänkar, kistor, skänk, fåtöljer och andra. Var särskilt uppmärksam på sockerrör, vilket är en het inredningstrend just nu. Lägg till textur i ditt utrymme inklusive lädermöbler som B. Soffor och stolar, och understryka den moderna stilen med eleganta trä- och plywoodföremål.

Ta in grönt

Var skulle kustinredningen vara utan en extra touch av grönt? Grönt är mycket viktigt eftersom det verkligen höjer stämningen och får ditt utrymme att se ut som att vara utomhus. Sätt krukväxter här och där med trä- och vävda planteringar, lägg stora blad i vaser och fräscha omedelbart upp ditt utrymme. Du kan också välja suckulenter och kaktusar om du inte vill ha grönska – dessa växter är extremt trendiga. Om du inte är på humör för riktiga växter, köp några falska men högkvalitativa. Ta en titt på våra idéer och bli inspirerad!

48 Idéer för strandhusdesign - Strandhusstil för din Ho
Coastal Home Design & Beach Decor med Latitude i Margaritaville.
Seaglass Display Decor Ideas - Idéer och interiörer för kustdekor.
Pin av Ann Richardson på Pin_Me_Beachy |  Kust dekorera levande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*