Idéer för kreativa djärva badrumsplattor

Idéer för kreativa djärva badrumsplattor

Ett badrum är ett av de mest trafikerade områdena i hemmet, och det är ett måste att göra det charmigt och inbjudande. Men vad händer om du är trött och uttråkad av vanliga badrumsdekorationer? Oroa dig inte, det finns några särskilt djärva och kreativa idéer som du kan stjäla. Varsågod!

Gröna plattor

Glansiga gröna plattor är fantastiska eftersom de är rikt rikt och bedårande. Dessutom tar själva färgen över helt 2019. Green kommer tillbaka med hämnd och vi är besatta! Oavsett om du väljer en accentvägg gjord av grönt kakel eller lägger till några kakel här och där, blir resultatet ett häftigt uttalande.

Sexkantiga plattor

Du kan göra ett uttalande inte bara med färg utan också med form. Sexkantiga plattor är fantastiska eftersom de redan har en inbyggd design. Dessutom lägger de till visuellt överklagande utan att behöva göra så mycket. Dessa plattor är förberedda för att ge varje rum liv när du arbetar med valfri palett. Att ha ett svartvitt eller helt enkelt neutralt badrum behöver inte vara tråkigt längre. Det kan vara allt du föreställde dig med en touch av modern glamour bara genom att ta in dessa plattor.

Reflekterande brickor

Plattor med reflekterande yta är bra för att utveckla denna moderna metod som smälter in i din inredning sömlöst. Den luften av skönhet kommer med reflekterande plattor som ger ett rum liv. Dessutom garanterar sådana plattor att ditt badrum är översvämmat av ljus eftersom de reflekterar ljus.

Pop of Color

Tänk på vilken färg du vill att ditt badrum ska ha. Om du vill ha en färgfärg, ta med den med brickor. Det finns inget bättre sätt att lägga till en färgfärg än att skapa en vacker skärm med djärva brickor. Plattor är verkligen unika medan utrymmet känns bra och elegant samtidigt. Om du är osäker kan du överväga att använda två olika brickfärger som ett alternativ eller till och med skapa ett mönster.

Idéer för kreativa badrumsplattor - plattor för golv, duschar och.
45 Idéer för badrumsplattor - Backsplash och golvdesig
25 Idéer för kreativa och djärva badrumsplattor - DigsDi
25 Idéer för kreativa och djärva badrumsplattor |  Badrumsinredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*