Idéer för kort jackaoutfit

En kort jacka är kanske inte det mest praktiska plagget du har. Det håller dig inte lika varm de allvarligt kalla dagarna eftersom det mesta av midjan inte är täckt. Det är dock inte därför du inte ska ha på dig det.

Kort jacka har många användbara funktioner. Det lyfter fram dina kurvor, kroppsfigur och midja. Den är mångsidig så att du kan bära den vid många olika tillfällen med både avslappnade och eleganta häftklamrar.

Jag bestämde mig för att visa dig olika typer av korta jackor. Jag har delat upp dem i fem listor: bomber, läder, jeans, lammskinn och andra typer av korta jackor.
Om du rullar ner ser du massor av outfitidéer som är väldigt enkla att återskapa.

Jag hoppas att du tycker om att läsa den här listan som jag skapade åt dig!

Kort skinnjacka

kort jacka Glockenboden
källa
Unga tjejer ville återskapa det ursprungliga utseendet från 90-talet. För det ändamålet hade de några av de stora trenderna i år: klockbotten, fotkängor och korta skinnjackor. Med guldkedjor runt midjan kommer du att se ut som en riktig 90-årig gymnasiet.

kort jacka läder röd
källa
Den röda jackan är ett bra uttalande som du måste ha! Du kan para ihop den med svarta läderbyxor och Stan Smith-sneakers. Det här är vägen att gå om du vill vara elegant och cool.
Om du gillar den här korta röda jackan, se till att kolla in inlägget på röda skinnjackor!

kort jacka biker
källa
För tillfället är motorcykelutseendet så modernt. Om du följer trender, var noga med att köpa en kort jacka i läder med ett tryck som liknar bikerjackorna.
Du kan utforma den med de kompletta svarta kläderna. Om du vill se mer intressant, blanda ihop stilar och bära dem med en klänning.

kort jacka mocka
källa
Mocka är en av de största trenderna som dök upp för några år sedan. Försök att bära kläderna som du normalt bär i läder eller annat material i mocka. Du kommer att bli förvånad över hur glamorösa dessa häftklamrar kommer att se ut.
Du kan kombinera den här korta jackan med den klassiska vita t-skjortan och svarta jeans.

kort jacka vita jeans
källa
Du kan alltid gå fel med den eleganta svarta läderjackan. Om du bär den kort blir din outfit mer intressant och elegant. Kombinera den med vita jeans och kombinera den med den svarta läderväskan.

Kort bomberjacka

kort jacka bomber leggings
källa
Den korta bomberjackan passar perfekt med läderjackor! Du kanske inte vet det, men en bomberjacka är så mångsidig att du kan kombinera den med avslappnade och eleganta kläder. Om du vill vara sexig men ändå ser bekväm ut, återskapa det här utseendet.

kort jacka mörka jeans
källa
Om du undrar hur du parar ihop en beskuren jacka med mörka jeans är det här vägen att gå. Kombinera en tvåfärgad jacka med mörka jeans och lackläder.
Hela denna outfit ser väldigt intressant och avslappnad ut.

kort jacka vinröd
källa
Om du vill markera din kroppslinje och längden på dina ben, använd klockbottnar och en kort bomberjacka. Det är så enkelt. Den vinröda jackan gör ett uttalande så att du inte behöver några smycken eller andra tillbehör.

kort jacka brons
källa
Sportig elegans är perfekt för vardagsvandringar. Att känna sig trendig och snygg har aldrig varit enklare! Använd din korta bronsbomberjacka med den vita t-skjortan och svarta jeans. Du kan utforma den med coola sneakers eller tofflor. Det är ett utmärkt alternativ för vardagsutrustning.

kort jacka röd sportig
källa
Den röda färgen dominerar den här säsongen. Du kan se det på jackorna, byxorna eller klänningarna. Det ser väldigt effektivt och iögonfallande ut. Om du bär en kort jacka av detta röda material med en stickad topp och blå jeans, har du den perfekta kombinationen som är helt acceptabel för avslappnade tillfällen.

Kort jeansjacka

kort jacka denim tweed
källa
Innan jag såg denna outfit skulle jag aldrig försöka bära en beskuren jeansjacka på det här sättet. Med eleganta tweedbyxor – inget sätt! Men nu inser jag att det är helt säkert att mixa och matcha dessa stilar och bära på det sättet. Kombinera den med crop top, spetsiga tår och den vackra läderväskan för den ultimata casual looken.

kort jacka stickad klänning
källa
Stickade klänningar är ett annat bra sätt att markera dina kurvor och kroppslinjer. Om du bär den med en kort jacka kommer du att fördubbla den funktionen och du kommer att se fantastisk ut! Du kan utforma den med spännande och unika knähöga stövlar.

kort jacka denim crop top
källa
Crop tops har aldrig varit så snygga som de är idag. Varje modeflicka har tappat sinnet över denna comeback-trend. Att ha på sig en jeansjacka lyfter 90-talets stämning och du ser snygg och trendig ut.

Shearling kort jacka

kort jacka lammskinn
källa
Denna korta shearlingjacka är bara fantastisk! Om du gillar det parisiska chic utseendet, bära din beskurna jacka med beskurna jeans med klockbotten, en svart topp och metalliska fotkängor. Lägg till en basker för en supercool fransk atmosfär.

kort jacka lammskinn
källa
När det gäller den här jackan är en sak säker; det håller dig väldigt varm. Den är gjord av fuskpäls och ser fantastisk ut. Du kan bära den med slitna jeans, en avslappnad tröja och svarta skor. Det är ett utmärkt alternativ för de kalla dagarna när du inte bara vill se varm utan också mycket snygg.

Andra korta jackor

kort jacka olika pläd
källa
Pläd, plädar, plädar. De finns överallt och på alla klädesplagg. Det finns en viss charm i detta mönster, eller hur? Du kan också bära din korta jacka. Kombinera dem med byxor och bär dem som kostym! Du kommer att se så elegant och snygg ut. Det är den perfekta klädseln för ditt kontor.

kort jacka kamel
källa
Denna vackra korta kameljacka passar perfekt till byxor med hög midja. Det ser fascinerande ut med de stora knapparna och dess snitt. Du kan para ihop den med grå, glittrande byxor för julfesten.
Om du följer dessa it-girl-steg kommer du att ha en autentisk outfit på högst 20 minuter.

När det gäller den korta jackan är skiktning viktigt. Du måste ha något under jackan för att hålla dig varm. Du kan också utforma den med byxorna eller jeans med hög midja. Du såg att det kan kopplas ihop med avslappnade och eleganta delar.
Lång historia kort: den korta jackan är en av de bitarna som förtjänar en plats i din garderob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*