Idéer för kökväggsdekor

Idéer för kökväggsdekor

Vi delade bara några idéer för att uppgradera ett kök, inklusive väggkonst och olika typer av inredning. Idag vill jag dela med dig några av de coolaste väggdekorationsidéerna att rocka ut. Du kan enkelt göra dem själv eller köpa dem och de kommer säkert att lägga djärvare till ditt kök. Låt oss bli inspirerade!

EAT-tecken

Eftersom detta är ett kök bör väggdekorationen också vara köksmotiverad: kombinerad med matlagning och mat. Ingenting är lika populärt för köksväggdekorationer som ett EAT-märke. Den kan tillverkas på pallträ, på skärbrädor, på ostbrädor; Dessa kan bara vara träbokstäver på väggen eller bokstäver av kork eller metall. Måla och forma dem efter köksdekorationen.

Dekorativa panelväggar

Dekorativa tallrikar kan inte se mer organiska ut någonstans än i ett kök eller en matplats. De kan alla vara olika, hämtade från olika resor eller köpas på olika loppmarknader, eller i samma stil men i olika färger. Om du tar några tallrikar från dina resor, kommer de att inspirera dig och förbättra ditt humör varje gång, bra idé! Fäst dem direkt på väggen i din matplats, eller ställ dem på trähyllor eller avsatser om du inte vill förstöra väggbeklädnaden.

Krukväxter

Krukväxter, mestadels örter, är inte bara en väggdekoration utan också ett utmärkt och funktionellt tillskott till alla kök. Sätt upp en tavla med planteringar – täck brädorna med tavelfärg för att skriva på vilka örter du har. En annan idé är att fästa metallhållare och hänga krukor på dem – Ikea Fintorp är en av dessa bitar. Du kommer alltid att ha färskt grönt på detta sätt och färskt grönt kommer att leva upp i rummet, är det inte en dröm?

Utils

Gamla redskap kan förvandlas till coola väggkonstverk. På något sätt målar du dem och lägger dem på väggarna eller fäster dem på en inramad tavla för cool väggkonst. Du kan också fästa några coola överdimensionerade dekorativa föremål på väggarna och kombinera dem med olika skyltar. Det kan vara en utmärkt dekoration för alla matplatser. Du kan också använda brickor och krukor – bara fästa dem på väggen för att få en cool look.

Andra idéer

Gå efter iögonfallande dekorationsidéer: skapa din egen väggkonst med olika självstudiekurser från internet. Kombinera olika skyltar, redskap, krukväxter, tallrikar och shabby-chic speglar enligt dina önskemål för att skapa en unik väggdekor. Bli inspirerad!

Kreativa vintage kök väggdekor idéer |  Domino |  Interiör .
20 underbara kökväggdekorationsidéer för att väcka dina tomma väggar.
Vintage Market Days OKC, OK 6-8 november 2015 :: Rustic Home.
44 + Mest populära sätt att kök väggdekor Idéer bondgård stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*