Idéer för klänning med båthals

En båthalsklänning är bara något mellan klänning med rund hals och av axelklänningen. Vissa människor kanske bara tänker på det som en version av en besättningsnacke med bred hals och tycker att det inte gör för stor skillnad. Faktum är att eftersom båthalsen låter dig visa upp dina kragebenar är skillnaden faktiskt enorm och resultatet är en sexig look med låg nyckel. För att visa dig några trevliga sätt jag kan utforma det har jag sammanställt några av de bästa idéerna för ubåtsdräkter och inkluderat dem i en lista nedan. Låt oss komma in direkt.

Svartvit klänning med prickig båthalsringning


källa

För att starta listan ska jag visa dig denna härliga svarta och vita prickiga klänning med båthals. Klänningen ser så bedårande och iögonfallande att du verkligen inte behöver göra för mycket för att forma den. Bär den bara med ett par svarta balettlägenheter så skulle du ha en snygg casual outfit.

Svart slida klänning med båthalsringning

vit skiftklänning med båthalsring
källa

Här är en enkel svart båthalsskyddsklänning som kommer att framhäva dina vackra krageben. Den har också några små och snygga detaljer. Koppla helt enkelt ihop klänningen med bara klackar med ett öppet tåband för ett enkelt och elegant utseende.

Marinblå vågig skaterklänning med halsringning

mörkblå skaterklänning med vågig halsringning och halva ärmar
källa

Inte bara det, denna mörkblå skridskoåkningsklänning med halva ärmar är en klänning med en båthalsringning. Halsen är en kreativ vågig halsringning. För att skapa en elegant och minimalistisk outfit runt den här vackra och kreativt designade klänningen, kombinerar du den bara med silverklackar med ett öppet tåband. Denna outfit är perfekt för cocktailparty och barnvagn.

Rose Gold Silk Fit och Flare Midi Dress

Roséguld siden passform och flare midiklänning
källa

För en cocktailparty försöker många göra sitt bästa och klä sig mycket sexiga samtidigt som de visar mycket hud. Du behöver inte alltid visa mycket hud för att se sexig ut. Till exempel kan du bära den här underbara midiklänningen i rosa guld för att visa upp dina krageben och fortfarande se sexig ut. Kombinera klänningen med ett par klackar med öppen tå som är i exakt samma färg för att göra kläderna eleganta.

Grå rutig midiklänning med bälte och svart kavaj

grå midiklänning med rutat bälte och svart kavaj
källa

Här är en outfit som visar hur man bär en jacka med en båthalsklänning. I det här fallet kombineras en grå midiklänning med ett rutigt bälte med en svart kavaj. Koppla ihop dem med svarta klackar med öppen tå och ankelband för ett snyggt, avslappnat utseende.

Röd bodycon midiklänning med båthalsringning

röd bodycon midiklänning med båthals
källa

För en het och iögonfallande look är en röd bodycon midiklänning ett självklart och populärt val. Om du lägger till en båthals i den klassiska röda klänningen blir outfit bara hetare. För skorna skulle svarta skor med ett öppet tåband vara det bästa valet. Alternativt kan du bli helt röd.

Navy Fit and Flare Boat Neck Dress

Marinblå passform och flare båthalsklänning
källa

Om du vill se mer mogen och underskattad på en cocktailparty eller prom, här är en snygg men lågklänning som passar dig. Det är en mörkblå och fläckad klänning med en båthalsringning. Du kan bära silverklackade sandaler för att lägga en elegant touch på kläderna.

Vit, figur-kramande klänning med gula, öppna tåklackar

vit bodycon klänning gula klackar med öppna tå
källa

Efter att ha nämnt en röd bodycon-klänning lite tidigare, här är ett alternativ för dig om du inte gillar färgen röd. Det är en enkel och vanlig vit bodycon knälång klänning med en båthalsringning. Vad som är lite överraskande med denna outfit är de gula klackarna med öppen tå. Även om denna typ av parning inte är så vanlig är det definitivt kul att ha på sig något med hög kontrast då och då.

Grå spetsklänning med kepsärmar och kantad fåll

grå spetsklänning med kepsärmar och kantad fåll
källa

Så enkelt som den här klänningen ser ut, den har faktiskt många intressanta och vackra detaljer. Att till exempel trimma kepsärmarna gör att klänningen ser sötare ut medan klänningen är gjord i spets som ger klänningen en feminin känsla. Inte bara det, den snedställda fållen gör också att klänningen ser mer unik ut. Koppla ihop klänningen med en silver fotledsrem med klackar med öppna tå för att se elegant ut.

Svart kortärmad slida klänning med båthalsringning

svart kortärmad slida klänning med båthalsringning
källa

Detta måste vara en av de enklaste cocktailparty-kläderna jag någonsin har sett. Men för att den svarta slida klänningen med en båthals är så tidlös. Dräkten är inte illa alls. Kombinationen av klänningen med svarta ballerinor resulterar i en mycket enkel och ren outfit.

Marinblå bodycon-klänning med svart rem

Marinblå Bodycon-klänning, svarta remmar med klackar
källa

Detta är en sofistikerad och feminin outfit som du både kan ha på dig på kontoret eller till en cocktailparty. Outfiten består av en mörkblå, ärmlös, figur-kramande klänning med en båthalsring och ett par svarta klackar. För att lägga till fler färger i kläderna kan du bära en brun läderhandväska och silverarmband.

Midi-klänning i marinblå passform och flare

Navy Fit and Flare Ruffle Midi Dress
källa

Detta är ett mycket stilrent utseende som är relativt lätt att dra av sig. För att få utseendet kan du bära en mörkblå och fläckad volangklänning med ett långt silverhalsband. Kombinera bitarna med klackar i silver med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

White Belted Neck Neck Flare Dress med filthatt

vit bälte båthals flare klänning filthatt
källa

Denna luftiga klänning med vitt bälte och båthalsring är perfekt för våren. Bär den med vita sandaler och en vit filthatt för ett helt vitt utseende.

Svart och vit randig, kramande klänning med båthalsringning

svartvit randig bodycon-klänning med båthalsring
källa

Den svartvita randiga T-skjortan är så populär och mångsidig. Låt oss se hur det ser ut när designen överförs till en klänning. Det här är en svartvit randig bodycon-klänning med en båthalsring som ser feminin, vacker och återhållsam sexig ut. Du kan para ihop den med svarta balettlägenheter och en svart choker för att ge en snygg touch till utseendet.

Grå t-shirtklänning med båthalsring

grå t-shirt klänning med båthalsringning
källa

En t-shirtklänning ser väldigt avslappnad och ändå snygg ut. Denna grå båthals har precis rätt mängd detaljer för att få den att se bra ut. Använd klänningen med vita träningsskor för en slående och enkel look.

När du har nått den här punkten i blogginlägget borde du ha upptäckt att dessa underbara båthalskläder faktiskt är väldigt lätta att ta av. Bara prova och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*