Idéer för klänning i rosa guld

Det finns människor som är bekvämare i en silverklänning än en guldklänning eftersom de tror att en guldklänning ser billig och ironiskt nog inte elegant ut. Jag vet var den här konstiga tanken kom ifrån. Det fanns en tid i dagarna då vissa människor gillar att bära massor av guldtillbehör för att visa människor hur rika de är och det är definitivt inte den typ av människor som denna generation med glädje anses vara. Men genom åren fanns det en färg som kallades ”roseguld” som blev populär och plötsligt är det en av de mest feminina och coola färgerna att bära. För det här blogginlägget samlade jag faktiskt några av de snyggaste kläderna i rosa guld. Låt oss titta på dem nu.

Rosecon bodycon miniklänning med paljetter


Få en liknande rosaguld miniklänning här
källa

Låt mig först visa dig den här sexiga och eleganta outfit som kräver att du visar lite hud. Här har vi en figurkramande miniklänning gjord av paljetter med rosa veck. Det är kombinerat med en silveröppen häl och en silver-kedja. Denna glittrande outfit skulle definitivt få dig att lysa på en cocktailparty. Och överraskande är det verkligen inte så svårt att klara det.

Roséguld hög hals ärmlös hög låg klänning

ärmlös hög-låg klänning med hög hals i rosaguld
Få en liknande rosaguld ärmlös klänning här
källa

Om du letar efter en mer kreativ och unik rosa guldklänning, här är en högklädd, högklippt klänning. Det är väldigt intressant att denna hög-låga klänning inte tillhör de vanliga klänningarna som är “hög-fram-låg-bak”. Den har faktiskt en asymmetrisk, snygg “hög-vänster-låg-höger” design. För att öka kreativiteten ytterligare, ha på dig klänningen med sandaler i guld.

Rose Gold paljett sjöjungfru klänning

Rose guld paljett sjöjungfru klänning
Få en liknande golvlängdsklänning här
källa

För ett balanserat och elegant utseende kan du bära en maxiklänning i rosa guld med paljetter. Det faktum att fiskstjärtan inte är så uppenbar i den här klänningen gör den här klänningen till en härlig, relativt lågmäld klänning som du skulle vara väldigt bekväm att ha på dig för en bal. För skorna kan du bära antingen silver eller guldklackar för att ge en touch av elegans.

Rose Gold Empire Waistline Floral Dress

Rosa guld empire midja blommig klänning
Få en vacker blommig broderiklänning här
källa

Även om färgen på rosaguld redan är en nedtonad version av guldfärgen, kan vissa fortfarande tycka att den är lite aggressiv. För att göra tonen ännu mjukare kan du bära en rosa guldklänning med blommönster. Och i stället för att ha metalliska skor kan du helt enkelt para ihop klänningen med ljusrosa öppna skor.

Maxiklänning i guld med paljetter med chokerhalsband

guld paljett maxiklänning choker halsband
Få en liknande rosaguld V-ringad maxiklänning här
källa

En blank choker kan passa perfekt med en rosa guldklänning. Använd till exempel en guldklänning i maxiklänning med paljetter, klackar med öppen tå med ankelband i guld och en guld choker för ett iögonfallande och snyggt utseende.

Axelbandslös skateboardklänning i roséguld

axelbandslös skridsko klänning i roséguld
Få en underbar mini-skaterklänning här
källa

Ett annat sätt att se söt ut med ett rosa guld är att välja en rosa guldskridsklänning. Den här klänningen ser dock både söt och sexig ut. Det är en axelbandslös skridskoåkningsklänning i guld. När det gäller skor, kan du inte gå fel med den öppna tåklackarna i silverfotsremmen.

Rosa axelbandsklänning med kalla axlar och detaljer i paljetter i guld

kall axel rosa bodycon klänning guld paljetter detaljer
Få en rosa miniklänning av axeln här
källa

För en damliknande rosa look kan du bära denna kalla axelrosa bodycon-klänning. Klänningen har så vackra och snygga detaljer i rosa guld paljetter att klänningen helt enkelt tas till en annan nivå. Du kan till och med skjuta kuvertet ytterligare genom att bära guldklackar och en guldplånbok.

Axelbandslös maxiklänning i rosa guld

Axelbandslös rosa guld Maxi hög split klänning
Få en liknande roséguld maxi paljettklänning här
källa

Denna outfit visar hur bra det ser ut att ha en rosa guldklänning och guld choker tillsammans. Klädseln består av en roséguld axelbandslös högklackad klänning, ett par guldklackar i fotledsrem och en guldmetallkrage.

Roséguld och vit hög låg klänning

Rose guld och vit hög låg klänning
Få en liknande vit och rosa guldklänning här
källa

Här är en snygg klänning som håller dig isär på en cocktailparty. Det är en rosa guld och vit klänning med höga paljetter. Du kan helt enkelt bära klackar med öppet guld för att komplettera outfit med en extra touch av elegans.

Roséguld och rodnadrosa tvåfärgad klänning

Roséguld och rodnadrosa tvåfärgad klänning
Få en tvåfärgad maxiklänning här
källa

Eftersom chiffong ofta får en klänning att se mer damlik ut, låt oss undersöka hur bra en klänning kan se ut när den här tvåfärgade klänningen är gjord av både chiffong och paljetter. Den övre delen är en roséguld-paljettopp, medan den nedre delen är en chiffongplisserad maxikjol. Kombinera klänningen med silverklackade klackar och outfit ser bara feminint och fantastiskt ut.

Vit ärmlös slida klänning med roséguld paljetter

vit ärmlös slida klänning rosa guld paljetter transparent upplaga
Få en halvgenomskinlig vit miniklänning här
källa

För dig som vill prova att bära rosaguld men ändå tycker att det är alldeles för gnistrande att bära. Vad sägs om att vi börjar med den här klänningen som bara innehåller ett litet roséguld paljettelement i sig? Det är en vit ärmlös skiftklänning med ett halvtransparent långärmad overlay. Det finns några roséguld-paljettelement i överlägget som slumpmässigt är ordnade för att göra denna klänning till en fantastisk klänning. Kombinera klänningen med ankelband i guld för en elegant touch.

Rose Gold Deep V Neck Shift Dress

Roséguld djup V-ringad skiftklänning
Få en miniklänning med djuprosa guldguld här
källa

För de av er som älskar löst sittande klänningar, här är en rosa guldmantelklänning med en djup V-ringning som du kanske gillar. Du kan helt enkelt bära den med silverremklackar och en svart choker för att komplettera denna outfit i stil.

One Shoulder Two-Toned Gold Skater Dress

en axel två tonad guld skater klänning
Få en miniklänning med en axel och här
källa

Här är en super söt tvåfärgad en axelklänning. Den översta delen är en axelbandslös roséguld-paljettopp medan den nedre delen är en ljusgul chiffong minikjol i tyll. Använd ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra den här underbara outfit.

Spaghettibandband Roséguld Rynkad midja maxiklänning

Spaghettirem Maxi-klänning i roséguld, rynkad midja
Få en liknande rynkad midiklänning här
källa

För en super chic look kan du bära en maxiklänning med rosa spaghettiband och en rynkad midja och vackra rosagulddetaljer. Den här klänningen i sig är bara fantastisk att du verkligen inte behöver ha några accessoarer med den. Kombinera den med ljusrosa klackar och du är redo att lysa.

För de av er som aldrig har använt glittrande klänningar för cocktailparty, missar ni jättekul. Hoppas att du gillar att se kläderna i roséguld och faktiskt skulle se sig omkring för att se om något av kläderna är bra för ditt cocktailparty eller prom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*