Idéer för klädesdräkt för knapp fram

För de av er som vill ha några extra snygga detaljer i sin outfit för att se något speciellt är detta ett blogginlägg för dig. Jag kommer att samarbeta med dig för att ta reda på hur du utformar knappknappskjolen så att du kan se snygg och attraktiv ut på ett helt naturligt sätt. De flesta av dessa knäppta kjolar är minikjolar och mestadels höghus. De kan få dig att se lång och smal ut ganska enkelt genom att visuellt flytta midjan uppåt. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för knäppning i kjolkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart blus utan axel med blå denimknapp på framsidan


källa

Låt oss börja den här listan över häftiga outfitidéer med en lågmäld sexig outfit som kan hjälpa till att visa upp den feminina sidan av dig. För att uppnå just detta utseende kan du bära en svart axelblus från axeln med en blå minikjol med en denimknapp på framsidan. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter. Lägg nu till en svart filthatt för att göra denna outfit ännu mer attraktiv och konstnärlig.

Vit ribbad tröja med svart minikjol med knappfickor och fotkängor

vit ribbad tröja med svart minikjol med knapplås och fotkängor
källa

För att se enkelt och attraktivt ut bör ett rent svartvitt utseende kunna hjälpa dig med detta. Till toppen kan du bära en vit ribbad tröja och kombinera den med en svart minikjol fram. Bär ett par svarta läderstövlar och en brun läder axelväska för att komplettera din outfit med elegans och stil.

Vit t-shirt med V-ringning och jeans-knapp framtill

vit V-ringad t-shirt och kjol med jeansknapp fram
källa

Här är en väldigt enkel outfit som du kan ha på dig som både street outfit och business casual outfit. Använd en vit V-ringad t-shirt av hög kvalitet för toppen. Kombinera den med en mörkblå minikattkjol med en denimknapp på framsidan. För skorna skulle både vita sneakers och svarta balettlägenheter fungera mycket bra.

Vit figur-kramar linne med kamel hög kjol på framsidan

vit figurkramande linne med skyskrapakjol med kamelknapp fram
källa

Här är en super chic och minimalistisk outfit som du kanske vill ha på dig för en tjejkväll. För toppen, bär en superfigur-kramande linne för att visa upp några kurvor. Kombinera den med en brun kjol med hög midja och en miniknapp fram. Bär ett par vita sandaler för dina skor för att komplettera utseendet.

Blå och vit randig skjorta med knäppning med svart minirater kjol

blå och vit randig skjorta med knappar och svart minirater kjol
källa

För att skapa det underskattade men ändå attraktiva business-casual-utseendet kan du börja med den blå och vita, vertikalt randiga, smala skjortan med knappar. Kombinera den med en svart skaterkjol med en miniknapp på framsidan. Bär ett par svarta öppna tå ankelband med dina skor för att göra din outfit komplett.

Vit snörningskjorta med ljusblå minikjol i denimknapp på framsidan

vit snörningskjorta med ljusblå minikjol med jeansknapp fram
källa

För att se mer unikt ut kanske du vill välja bitar med mer sofistikerade detaljer. Välj till exempel istället för en vanlig vit skjorta en vit skjorta med snörningsdetaljer. Kombinera den med en ljusblå mini rimskirt med en knappfäste. Bär ljusrosa, platta sandaler för att komplettera utseendet med en damliknande touch.

Svart, beskuren, passande tröja med en vit minikjol med hög midja framtill

svart, kortavkortad, passande tröja med vit midjeknapp med hög midja
källa

För att uppnå det sexiga och super attraktiva svartvita utseendet, kan du bära en svart ribbad tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop den med en vit minikjol med en vit knappknapp. Koppla ihop dessa bitar med svarta balettlägenheter och en svart axelväska i läder för ett minimalistiskt och elegant utseende.

Blush rosa blus med skater mini denim kjol

rodnad rosa blus med skater mini kjol
källa

Detta är en mycket avslappnad och ungdomlig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts och avslappnade datum. Bär en rodnande rosa långärmad V-ringad blus för toppen. Koppla ihop den med en ljusblå skatekjol med miniknappar i denim och en knapp vänd. Bär ett par bruna gladiator sandaler för skorna för en uppfriskande touch.

Svart skinnjacka med blå och vit randig skjorta med knappar

svart skinnjacka med blå och vit randig skjorta med knappar
källa

Detta är en väldigt snygg business casual outfit som du vill ha på dig vardagligt på fredagar. För att forma utseendet kan du bära en blå och vit vertikalt randig skjorta med knappar och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med en minikjol i svart knapp och läderstövlar för att se snygga ut.

Vit ärmlös blus med burgundy minikjol med knappfäste

vit ärmlös blus med grå minikjol med knappfickor
källa

För att uppnå en skarp och attraktiv outfit är det en bra idé att lägga till något rött i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit ärmlös chiffongblus med en mörkröd minikjol framtill. För att göra denna outfit ännu mer attraktiv kan du nu bära ett par svarta gladiator sandaler för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med randig T-shirt och blå denim kjol

svart skinnjacka med randig t-shirt och blå denim kjol
källa

För att skapa det snygga affärsavslappnade utseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera det med en blå minikjol med knappar fram. Bär ett par svarta spetsiga tåband för skorna för att slutföra outfit på ett unikt och coolt sätt.

Blå jeansjacka med pojke med grön kjol och gladiator sandaler

blå jeansjacka med grön kjol och gladiator sandaler
källa

För att se ungdomlig och uppfriskande ut, här är en denim-on-denim-look som kan hjälpa dig med det. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linne med en blå jeansjacka. Kombinera den med en grön kjol med en knappknapp i denim. Använd svarta knähöga platta gladiator sandaler för att se super chic ut.

Svart bomberjacka med matchande framkjol

svart bomberjacka med matchande kjol fram
källa

För att skapa det ungdomliga och avslappnade gatutseendet kan du bära en vit t-shirt med rund hals och en svart bomberjacka till toppen. Kombinera dem med en svart minikjol med knappsidan. För skorna, ha ett par vita vita sneakers för att se avslappnad och ren ut. Glöm inte den svarta läderryggsäcken som hjälper dig att se extra ungdomlig ut.

Hoppas att du gillar idéerna med knappens främre outfit som jag just utforskade med dig i listan ovan. Det här är några kläder som är lätta att ta av och som får dig att se bra ut naturligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*