Idéer för kläder med paljetter

Idéer för kläder med paljetter

När du säger paljetter, kommer de flesta att associera det med nyårsafton, julfest eller högtider i allmänhet. Bärande paljetter bör dock inte reserveras endast i kategorin semesterfest. Med några tips och några outfitidéer kan du bära paljetter även i dagsljus. Det är därför jag bestämde mig för att visa dig hur du ska ta på dig paljett leggings.

Även om du inte visste, kan paljettbyxor integreras i mycket avslappnade outfitkombinationer. Lämna dem inte i ett mörkt hörn av din garderob. Var modig och gå i dem mitt på dagen!

Med hjälp av mina tips och några outfitidéer som jag har sammanställt åt dig hittar du vad som fungerar bäst för dig och du spikar ner alla outfit du vill ha på dig.

Paljett elegans

Paljett leggings elegans
källa
När det gäller fester och fester bör paljett leggings vara ditt första val. Om du inte gillar klänningar, ha på dig dessa eleganta leggings och du kommer inte bli besviken. Kombinera dem med en vit kavaj och en svart turtleneck för en sofistikerad atmosfär och mycket glamour.
Du kan bära den här kombinationen med sandaler eller stilettos som på bilden ovan.

Leggings med paljetter och Dorothy röda skor

Paljett leggings röda skor
källa
Detta är ett fantastiskt sätt att lägga till ännu roligare i din kombination av paljett leggings – genom att bära röda skor! Du kommer att sakta ner den monokroma kombinationen och du förtjänar mycket förvånad (förhoppningsvis positivt) utseende. Kombinera dina leggings i guld med paljetter med en vit kavaj och blus i samma färg.

Leggings i guld med paljetter med vit blus

Leggings i guld med paljetter
källa
Det finns inget som kombinationer av vitt guld. Om du går till middag, gå till det. Denna kombination är ett helt legitimt val även om du går till en plats som är ganska avslappnad. Lugna gnistan med svarta pointe skor och en röd väska.

Smaragdgröna leggings

smaragdgröna paljett leggings
källa
Paljett leggings och en tryckt T-shirt är en fin kombination. Det är säkert att bära denna kombination för dag- eller nattevenemang. Denna outfit har en rock and roll-atmosfär på grund av trycket, men också lite elegans.
När det gäller skor kan du bära cykelstövlar för kantiga eller stilettos för ett snyggt utseende.

Svart vintage look med paljetter

Paljett leggings svart vintage
källa
När du ser en välvd halsringning vet du att det finns en vintage look. Denna outfit är dock en perfekt kombination av modern och vintage look. Paljett leggings är väldigt fashionabla, och blusen med den svarta rosetten är en typ av häftklammer som är en explosion från det förflutna.
I alla fall är denna outfit vacker. Du kan forma den med remmar och använda den för formella tillfällen.

Rockstar ser lika ut

Paljett leggings fuskpäls
källa
Tryckt t-shirt, fuskpäls och paljettbyxor gör att du ser ut som en riktig superstjärna! Sneakers erbjuder mycket komfort, så att du kan bära denna outfit för din avslappnade kombination.
Detta är ett utmärkt exempel på hur man bär paljett leggings under dagen och stil på natten.

Leggings med paljetter med svart Converse

Paljett leggings samtal
källa
Vill du ha paljetter och sneakers i samma outfit? Inga problem! Denna outfit är otroligt balanserad mellan elegant och avslappnad. Team din smaragdgröna fuskpälsjacka med en tryckt t-shirt och paljett leggings för en fantastisk husfest på nyårsafton.
Dessutom kan du bära denna outfit för en daglig promenad.

Jultröja med paljett leggings

Paljett leggings ful tröja
källa
Känner du till den ”fula tröjan” som du måste ha på dig på semestern? Tja, den här ser inte ut som den, men den är faktiskt utformad för nyårsafton. Hur som helst är detta en fantastisk kombination av rosa leggings med paljetter och en svart broderad tröja som du kommer att älska att ha på dig på semester.

Svart leggings med kavajer och paljetter

Paljett leggings röd väska
källa
Tänk på den här kombinationen som din nya arbetskläder. Du kan para ihop dina leggings i guld med paljetter med en svart kavaj och vit blus. Det är flytande och löst så att du känner dig bekväm.
Den röda väskan är en härlig detalj och svarta stiletter är här för att ge dig en stor dos glamour.

Svart over-the-one axeltröja och leggings med paljetter

Strumpbyxor med paljetter över tröjan med en axel
källa
Om du vill känna dig varm och elegant samtidigt, överväga att bära en överdimensionerad tröja. Du kan bära den över axeln och kombinera den med paljettbyxor. Kombinationen är väldigt elegant, men du kommer inte att se överklädd ut.

Elegant sätt att bära paljetter

Paljett leggings ädla
källa
Blusen med ett vitt bälte ser väldigt elegant och sofistikerad ut. Du kan göra denna outfit mer elegant genom att lägga till paljett leggings och högklackade remmar sandaler. Det är perfekt för semestermiddagar med din familj. Detta är ett klassiskt sätt att bära paljetter.

Grå kappa och paljettbyxor

Paljett leggings grå kappa
källa
Det är viktigt att vara varm på kalla vinterdagar. Den här grå kappan kan ge dig det. Å andra sidan kommer paljett leggings att göra din outfit mer elegant och förberedd för festen. Du kan para ihop denna outfit med både klackar och sneakers för ett mer avslappnat utseende.

Tryckta leggings med paljetter

Paljett leggings stjärnor
källa
Om paljetter inte räcker för dig, kan du bära dessa byxor som till och med har stjärnor tryckta på sig. Det ser väldigt cool ut och bärbart, även för avslappnade evenemang.
Du kan kombinera paljett leggings med svarta fotkängor och en svart kappa.

Vit topp med paljetter

Sportiga paljett leggings
källa
Detta är en klassisk men ändå fascinerande kombination. Den består av avslappnade och lösa paljett leggings och en vit tröja. En blandning av sportiga häftklamrar och paljetter är en mycket intressant sak. Varför försöker du inte?

Paljetter till paljetter

Paljett leggings bell bottnar
källa
Det finns så mycket du kan göra för att få fram kroppens proportioner. Till exempel kan det vara bra att använda paljettbyxor med klockbotten. Bär den med en överdimensionerad tröja så har du en vinnande outfit!

Grå tröja och paljett leggings

Paljett leggings grå tröja
källa
Peep-toe ankelstövlar gjorda av spetsar kombineras med paljett leggings och en grå tröja. Leandra bestämde sig för att hålla sig i lugna och neutrala färger den här gången. Även om paljetterna är för mer eleganta tillfällen är den här kombinationen ganska avslappnad.

Allt som återstår är att bära leggings med paljetter och se glamoröst ut. Mousserande kläder bör inte vara i det mörka hörnet av din garderob. Du måste välja dem och bära dem för avslappnade och eleganta tillfällen.
Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*