Idéer för kalla axeltröjor

Idéer för kalla axeltröjor

Om du smälter stickade kläder och en intressant halsringning får du en kall axeltröja. Denna artikel ska vara en av dessa häftklamrar i din garderob. Varför? Eftersom det är mångsidigt, smickrande och håller dig varm. Samtidigt kommer den här tröjan att hålla dig snygg och modern. Den kalla axelhalsen uppträdde för några år sedan, men trenden lever fortfarande. Detta beror på att många tjejer anser att den här tröjan är en av de finaste och bär den i flera år.
I det här inlägget visar jag dig hur du utformar olika tonade och klippta tröjor med kalla axlar. Bläddra ner för att se hur elegant de är i olika kombinationer!

Överlagringsspel

Kameltröja med kall axel
källa
Lager är flickans andra namn. Hon arbetade perfekt med några garderobskikt. Camel Cold Shoulder Sweater är ett uttalande som hon vill kombinera med en svart klänning och vita stövlar över knäna. För vissa av er kan detta utseende verka lite excentriskt när det faktiskt är elegant och väldigt modernt.

Bekymrad kall axel

kall axel tröja desperat
källa
Grå tröja ser fin ut och väldigt elegant. Besvärad med ena sidan och avslappnad med den andra ser detta rep väldigt intressant och unikt ut. Om du undrar om den här tröjan är lämplig för arbete – så är det. Du kan bära den med svarta byxor med breda ben och lägga till en intressant handväska eller annan typ av väska. Kombinera den med fotkängor eller lägg på den med vita superstar-sneakers.

Kabelstickad turtleneck-tröja

Turtleneck för kall axel
källa
Kabelstickad turtlenecktröja ser väldigt bekväm och varm ut. Den har kalla axelärmar som är väldigt intressanta. I kombination med jeans kan du forma den här tröjan för kalla dagar på kontoret eller ha den som en avslappnad mötesdräkt. Det beror på dig. Välj bekväma skor – ankelstövlar med klackhälsa eller stövlar över knäna.

Kjol i lackläder

Kall axeltröja i lackläder
källa
Patentläder har dominerat modescenen under en tid. Anledningen till detta är street-outfits som var fulla av vinylstövlar, kjolar och trenchcoats. Om du har funderat på att köpa en vinylkjol kan du inspirera dig att titta på den här kombinationen. Den mjuka rosa tröjan är perfekt för din nya vinylkjol.

Helt svart

kall axel tröja helt svart
källa
Alla svarta kläder är en sådan inspiration för mig. De visar oss alltid hur vi ser intressanta och eleganta ut medan vi är klädda i helt svart. Nyckeln till svarta kläder finns i detaljerna. En gnistrande kjol ihop med en svart tröja eller bälte som sveper runt kjolen – det här är några av de saker som kan hjälpa dig att uppnå ett elegant utseende även om du bara bär svart.

Olivias tröja

kall axeltröja olivia
källa
Olivia Palermo är en av de bäst klädda tjejerna i modebranschen. Det här är inte bara min åsikt, det är många som följer vad hon gör. Hon valde en kall axeltröja med metalldetaljer på halsen. Dessa nitar ger tröjan en ännu bättre, vinklad känsla. Kjolen är midi och flytande. Olivia valde bandiga sandaler och lade ett litet svart bälte runt midjan.

Ruffle kjol och matchande kall axel tröja

asymmetrisk kjol med kall axeltröja
källa
Denna street style look är väldigt elegant och snygg. Asymmetrisk denimkjol med krusiduller kombineras med en randig mörkblå tröja. Om du trodde att du skulle ha det här utseendet kan jag hjälpa dig med det. Designa den för kontorstid, affärsmöten eller avslappnade evenemang. Den är mångsidig så att alla tillfällen passar det här utseendet.

Vit och beige kombination

Cashmere tröja med kall axel
källa
Till och med Kendall Jenner kunde inte motstå trenden med kalla axlar. Hon blandar sin vita kashmirtröja med korta byxor. För skor valde hon kala, strappiga sandaler med inte så höga klackar. Denna look är perfekt för vissa möten, avslappnade luncher eller middagar eller bara en kopp kaffe. Återskapa detta Kendall-utseende och få en super chic och avslappnad outfit.

Sönderriven turtleneck

tröja med kall axel
källa
I likhet med den grå tröjan jag visade dig har detta rep plågat en kall axel. Till skillnad från den grå har den en sköldpaddshals och är gjord av mörkblå stickad. Den här modeflickan bestämde sig för att para ihop den med khaki-chinos och vita fotkängor. Det är fantastiskt att se ut som en affärskvinna. Excentrisk men elegant, eller hur?

Slitna jeans och svart tröja med kall axel

kall axel tröja svart casual
källa
Frayed hem jeans är en av de mest smickrande och, för fotkängor, de bästa jeansen du kan bära. Du kan para ihop dem med en svart tröja med kall axel och svarta läderklackar. Denna outfit är en av de avslappnade som du kan utforma för både vardagliga och eleganta tillfällen. Med vissa smycken kan du göra det till ett mer formellt utseende.

Grå detaljer

kall axel tröja grå
källa
Försök att utforma grå föremål istället för att ha helt svarta kläder. Det verkar mycket lättare, och du kan alltid fuska genom att lägga till lite färg. Den här tjejen bestämde sig för att slå sig in i en ullrock – hon lägger till tröjan och rippade jeans. Denna look avrundas av en grå axelväska och eleganta, men inte tråkiga, svarta lackläderpumpar.

Vit tröja och rutiga byxor

Plädbyxor med kall axeltröja
källa
Pläd var en av de mest visade utskrifterna i år. Dessa vackra byxor har en bred benklippning och är perfekta för din inspiration för arbetskläder. Du kan para ihop den med en vit kavajtröja med volang. Toppen är romantisk och delikat, medan byxorna är mer formella än de andra. Du kan skapa en perfekt balans mellan dessa två element.

Nätstrumpbyxor och rutig knapp-ned

Fiskstrumpbyxor med kall axel
källa
Två element från rubriken är två huvuddetaljer i detta utseende. Utan dem skulle denna outfit vara som de andra avslappnade kläderna. Men med dessa detaljer ser allt mycket mer nervöst och roligt ut. Nätstrumpbyxor är mycket trendiga, så tveka inte att testa dem. Bär dem under rippade jeans till att börja med. Bind en knapp ned runt midjan så är du klar!

Jag hoppas att du gillade alla dessa outfitidéer som jag förberedde åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*