Idéer för inomhusliv utomhus

Idéer för inomhusliv utomhus

Omfatta trenden med inomhus- och utomhusliv genom att skapa attraktiva trädgårdsområden som perfekt matchar din interiör. Vädret inspirerar verkligen till detta sätt att leva nu, men hur kan du göra dina utomhusrum inbjudande? Här är några idéer och alternativ.

Ytterytor

Det finns flera golvbeläggningar utomhus att välja mellan, beroende på dina önskemål och behov. Halkfria plattor är utmärkta för områden som sannolikt blir våta, medan cementbaserade variationer som avstrykning har ökat hållbarheten. Mosaikplattor, särskilt marockansk stil, gör ditt utomhusutrymme mer iögonfallande och djärvt och hjälper dig att lyfta fram några delar. Kakel med gräs däremellan kommer att ge en mer naturlig känsla till ditt utomhusområde. Om du vill lägga till en varm, hemtrevlig känsla i ditt utrymme, är utomhusmattor mångsidiga och ger dämpning för barn som leker på golvet.

Utesalonger

Borta är dagarna med plastmöbler och klumpiga sittdynor som bleknar i solen. De senaste utemöblerna är vackra eftersom de är slitstarka och har en mängd olika erbjudanden som kan användas både inomhus och utomhus. Gör bekväma möbler och föremål som kan bäras inomhus när utesäsongen är över. Skapa ett inomhusutrymme – ett vardagsrum eller matsal eller båda och ge det en mysig känsla inomhus. Skapa ett avkopplande utrymme genom att ordna dina sittplatser runt en central punkt – som ett kaffe- eller matbord, eldstad, matta eller pool.

Tillbehör utomhus

Ge din veranda en personlig, livlig känsla med taktila tillägg som smälter sömlöst med omgivningen. Från vävda organiska lampskärmar och korgar till djärva vaxavtryck, jordnära stengods och klassiska trämöbler, det här är modern utomhusdesign som bäst. Små saker gör mycket, så tillbehör gör ditt utomhusutrymme väldigt inbjudande. Lägg till ljuslyktor, skiktmattor, krukväxter och blommor, lägg till färgglada kuddar och voila – din uteservering är super inbjudande, du vill inte lämna!

Öppet boende ... älskar hela idén att föra in det yttre.
Inomhus Utomhuslivsrum Dekorera Ide
inomhuskombination inomhusvardagsrum Interiör designidé
46+ fantastiska moderna vardagsrumsdekor från mitten av århundradet |  Inomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*