Idéer för hyllor för kökshyllor

Idéer för hyllor för kökshyllor

Lagring är en av de viktigaste problemen i funktionella utrymmen som kök, och det är viktigt att tillhandahålla bra lagringsenheter. Om du vill ha ett vackert och fungerande kök bör du ta hand om det och lägga till olika hyllor och hyllor här och där. Vi har sammanställt de mest populära idéerna för nu som du kan stjäla för ditt hem. De har många olika stilar – ta bara en eller mixa och matcha!

Minimalistiska hyllor

Tunna, minimalistiska trähyllor är alltid en bra idé. De matchar många dekorativa stilar och möjliggör optimal lagring och presentation. Du behöver inte ta bort alla dina skåp och byta ut dem mot hyllor. Allt du behöver göra är att redigera hyllorna var du än kan. Sådana hyllor tar inte mycket utrymme och är inte svåra att installera.

Uttalande tjocka hyllor

Den rustika inredningen på en bondgård har blivit mycket populär. Tänk på det och lägg till tjocka och iögonfallande trähyllor. Oavsett om det är ett rustikt kök eller bara ett rum som måste kännas varmare, är vissa trähyllor eller grova trähyllor vad du behöver för ett coolt utseende. Ett par trähyllor som visas kan göra stor skillnad samtidigt som det ger bekväm förvaring.

Garderober med dörrar borttagna

Låt oss till exempel säga att du vill behålla dina skåp och fortfarande har hyllor. Det är väldigt enkelt att göra! Ta bort dörrarna från dina skåp, måla bakgrunden och se ditt kök få ett nytt liv. Precis som magi kommer dina hyllor att förvandlas helt och bevisa något nytt och fräscht i rummet. Det kostar inte mycket. Det är en renovering som alla kan göra!

Industriella hyllor

Om du vill lägga till något modernt och uppfriskande i ditt kök är en industriell touch vägen att gå. Lägg till industriella accenter i dina hyllor för att återuppliva dem utan att behöva spendera mycket pengar. Om du redan har öppna hyllor kan du också lägga till en matchande industrihylla.

Bufféer

Kontor och bufféer ger ditt kök och matsal en söt, rustik känsla – de är fulla av förvåning över bondgårdar! En sådan möbel är alltid ett bra sätt att värma upp ett rum, lägga till gammal rustik charm till det och ge det lite förvaringsutrymme. Om du har en gammal buffé till hands kan du helt enkelt återställa den och ge den ett nytt utseende med lite färg och en färgstark bakgrund. Du kan också öppna den övre delen och markera den med ett underlag eller annat trä.

24 idéer att stjäla för din lägenhet |  Liten lägenhet dekorera.
Fördelen med att använda fristående kökshyllor |  Kök .
DIY IKEA Hyllor - Farmhouse Kitchen Makeover |  Kök .
DIY-idé Köp en metallhylla och sätt inre väggar, toppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*