Idéer för höstbordsdekor

Hösten är nästan här och vi kan redan känna andan. Vi gör oss redo för höstfester, Thanksgiving och mysiga familjesammankomster både utanför och i ditt hem. En mysig dukning är det första du behöver här och jag har förberett ett stort antal idéer.

Färger

Bordsdekorationer på hösten är ofta humöriga, mysiga och mycket inbjudande. Använd varma höstfärger: ockra, chokladbrun, alla nyanser av grönt, svart, vitt, grädde, gult och vinrött. Titta på eleganta kombinationer som cognac eller chokladbrun och blå eller grön och guld. Du kan också skapa ett bekvämt bordslandskap i naturvitt och elfenben som ger vintage silver- eller guldtoner. Brun är en mycket populär höstfärg, så du kan vagga den i olika kombinationer med vitt, elfenben och gröna nyanser. Det ser rustikt och bekvämt ut.

Bordsdekorationer och bordslöpare

Höstens mittstycken kan enkelt göras av vete med en säckvävbåge eller vete placerad i en vintage vas eller kittel. Pumpor är perfekta mittstycken, du kan använda dem som mittstycken eller bordslöpare. Lägg dina pumpor på en träbricka, skål, hink, trälåda, ta flera lyktor och lägg dem på ett stativ. Du kan också placera en tygbordslöpare och lägga några stora pumpor ovanpå som bordslöpare. Pumpor passar bra med stora kottar, mycket gröna, vete och andra höstartiklar. En cornutopia är en traditionell mittpunkt som ser fantastisk ut. Fyll den med löv, pumpor och andra grönsaker.

textilier

Om du vill lägga till en rustik känsla kan burlapdukar och bordslöpare göras av rutigt tyg. En elegant vit duk med eller utan passar i alla fall och tillfällen. För servetter och placemats, välj några coola mönstrade servetter eller till och med gör dem i grönt, brunt, rutigt eller vinrött. Sätt en accent med djärva servetter.

Placemats och laddare

Hösten är en mycket kreativ säsong när alla naturens gåvor kan användas som dekor. Du kan göra skivstativ och placemats av trä, vävda laddare för ett rustikt utseende. Guldladdare matchar eleganta bordslandskap och rottingladdare för nästan alla bordsdekorationer, från moderna till traditionella.

Andra dekorationsidéer

Ljus är bra för bordsdekorationer på hösten. De gör ditt bord mysigt och till och med ger det lite värme. Ljusstakar i olika stilar understryker din stil: vintage, shabby chic, rustik, modern eller andra. Höstlöv är en oumbärlig del av varje höstbordsdekoration. Köp konstgjorda löv eller ta bort riktiga löv från utsidan. Frukt och grönsaker kan ofta användas i höstbordsdekor: lägg dem här och där på en bordslöpare, lägg dem på varje tallrik och du kan till och med göra dem till korthållare. På så sätt får ditt bordslandskap ett enkelt och naturligt utseende.

100+ bästa höstbord mittbilder |  fallbord, fallbord.
Idéer för höstbordsdekor inspirerad av vår höstfärgpalett 2017.
60 höstbord mittstycken - höst mittpunkt Ide
32 Easy Fall Centerpieces - Fall Table Decoratio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*