Idéer för hög midja med skinny jeans

Idéer för hög midja med skinny jeans

Medan de flesta av er borde vara bekanta med de magra jeansen nu, kommer jag idag att gå in i skinny jeansen på ett mycket specifikt sätt. Om jag måste nämna två stora fördelar med att bära jeans så här. Den första är att de visuellt gör att din midja ser högre ut och därmed får dig att se lång och smal ut. Det andra är att du kan para ihop dem med gröda toppar och se återhållen sexig och attraktiv utan att verkligen visa upp mycket hud. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa smala jeans-idéerna med hög midja för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit, kort, ärmlös topp med ljusblå skinny jeans med hög midja


källa

Som nämnts tidigare ser de smala jeansen med hög midja bra ut med en crop top, och jag ska ta upp den här listan med coola outfitidéer med en av dessa kläder. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös crop topp med ljusblå skinny jeans med hög midja och fotled. Bär en vit ankelrem med öppen tå för att se uppfriskande ut.

Vit knäppt skjorta med svart lång väst och blå jeans med hög midja

vit skjorta med knappar, svart långväst och blå jeans med hög midja
källa

Här är en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se snygg och elegant ut. Till toppen kan du bära en vit skjorta med knappar och en svart långärmad väst. Kombinera dem med blå, midja och hög midja. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Ärmlös knäppt skjorta i marinblå med smala jeans med hög midja och muddar

Ärmlös skjorta i marinblå med knappar och blå smala jeans med hög midja
källa

Här är ett annat mer tillgängligt och attraktivt affärsavslappnat utseende. Du kan bara bära en mörkblå ärmlös skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med blå, smal jeans med hög midja. Lägg till en blå läderhandväska och ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera detta fantastiska helblå utseende.

Svart t-shirt med ljusblå skinny jeans med hög midja

svart t-shirt med ljusblå skinny jeans med hög midja
källa

Normalt ser en enkel, skräddarsydd T-shirt i kombination med jeans med hög midja redan väldigt elegant och snygg ut. Till exempel kan du bära en svart kortärmad T-shirt och ljusblå skinny jeans med hög midja. Lägg till en gul plånbok och ett par svarta mockaskinn för att krydda kläderna.

Grå och vit tryckt halvärmad blus med svarta jeans med hög midja

grå och vit tryckt blus med halva ärmar och svarta jeans med hög midja
källa

För att se lite mer kreativ ut och ändå förbli iögonfallande kan du bära den här gråvita, kortärmade blusen till toppen. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. Använd en citrongul läderkoppling för att krydda saker. Slutligen ha svarta spetsiga klackar för att se snygga och eleganta ut.

Gråtryckt kort tröja med mörkblå skinny jeans med hög midja

gråtryckt, kortklippt tröja med mörkblå skinny jeans med hög midja
källa

För att uppnå ett ungdomligt och avslappnat utseende, använd bara en grå tryckt tröja med rund hals för toppen. Kombinera toppen med en mörkblå skinny jeans med hög midja. För skorna, använd ett par klassiska lågvita svartvita Converse för ett enkelt och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Svart kortärmad kortärmad t-shirt med smala jeans

svart kortärmad, beskuren T-shirt med smala jeans
källa

För en avslappnad sexig och snygg streetoutfit kan du bära en svart beskuren t-shirt med tryck och smala jeans med hög midja. Koppla ihop outfit med en svart och vit lågkonversation. Lägg till en grå stickad hatt i mixen för att se mysigare och snyggare ut.

Grå, figurkramande långärmad topp med smala jeans och filthatt

grå, figur-kramande långärmad skjorta med smala jeans och filthatt
källa

För att uppnå denna lite konstnärliga och lågmälda sexiga outfit kan du bära en grå, figurkramande långärmad t-shirt med ljusblå skinny jeans med hög midja. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se snyggare ut. Slutligen lägg till en svart filthatt i klädseln för att ge den konstnärliga touchen.

Svart tryckt blus med grå, midja, rippade jeans

svart tryckt blus med grå, hög midja, rippade jeans
källa

Det här är en ganska intressant business casual outfit för dig som inte har en riktigt strikt klädkod. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt nedskjortad skjorta och para ihop den med grå, hög midja. Använd svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska för att se smart och ren ut.

Elfenben knuten kofta med svarta skinny jeans och stridsstövlar

Elfenben knuten kofta med svarta skinny jeans och stridsstövlar
källa

För att uppnå detta ungdomliga och coola utseende kan du bära en grå västtopp med en elfenbenknuten kort kofta. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja för en smal och minimal look. Bär ett par svarta stridsstövlar för skorna för att ge lite uthållighet i din outfit.

Ljusblå chambray-skjorta med svarta jeans i hög midja

ljusblå chambray-skjorta med svarta jeans med hög midja
källa

Här är ett mycket minimalt och lite pojkaktigt utseende. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusblå knuten chambrayskjorta med knappar. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta ankelstövlar i mocka för att göra utseendet stilfullt.

Grå mock neck fit passande beskuren tröja med vita skinny jeans

grå, figurkramande, beskuren tröja med vita skinny jeans
källa

Det här är en sexig och super chic business casual outfit som får dig att verkligen lysa på kontoret. För att forma denna outfit kan du bära en grå figur-kramad beskuren tröja med en rodnande rosa ullrock. Kombinera dem med vita smala jeans med hög midja och ljusrosa sandaler med öppen tå för en uppfriskande och damliknande look.

Svart moto-läderjacka med blå smal jeans med hög midja

svart moto läderjacka med blå, smal jeans med hög midja
källa

För att uppnå ett unisex och snyggt streetlook, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart stickad tröja med rund hals och en svart lädermotojacka. Kombinera dem med blå smala jeans med hög midja. Slutligen lägg till ett par svarta mockasko stövlar för att få denna outfit att se cool och mörk ut. Detta är en outfit att ha kul då och då för att ge dina vänner en trevlig liten överraskning.

Här är de midjiga idéerna för smala jeanskläder som jag vill dela. De är perfekta för dig som vill se några centimeter högre ut. Prova dessa kläder och se om den här effekten fungerar för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*