Idéer för guldvästkläder

Idag vill jag prata om något som du inte ser ofta och som får dig att se väldigt speciell ut. Det coola och magiska jag ska prata om är den gyllene västen. För de av er som inte är så bekväma med något glänsande, gå inte ännu eftersom jag har några lågmälda, vackra kläder liksom några snygga och högprofilerade. För att visa dig några riktigt häftiga sätt att utforma det på, har jag sammanställt en lista med idéer till guldvästar för dig. Låt oss nu titta på den fantastiska och spännande listan.

Väst i guld med V-ringning och skinniga byxor i svart läder


källa

Innan vi bedömer om en guldväst är för elegant för dig, låt oss hålla dina tankar öppna och se om något av kläderna på den här listan passar din karaktär. Låt mig börja med en cool guld- och läderdräkt. För att forma det här utseendet kan du bära en väst i guld med V-ringning och en glänsande slim-fit topp med svart läderjacka. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att komplettera det snygga utseendet.

Guldblank huva med vit Mock Neck långärmad T-shirt

Blankt guldjacka med huva med vit långärmad T-shirt med ståkrage
källa

Låt oss nu titta på en tjockare metallväst som har en mycket intressant och iögonfallande design. I detalj är det en gyllene dunväst av metall med huva. Kombinera den med en vit långärmad t-shirt eller tröja med en faux halsringning. Använd mörka skinny jeans och svarta läderstövlar i läder för att göra outfit mer stilfullt och rent.

Kort formell väst i guld med vit skjorta

kort formell väst i guld med vit skjorta med knappar
källa

Ibland kan det vara mycket roligt att klä unisex för en cocktailparty. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med knappar och en guldgul väst. Kombinera dem med svarta höga byxor. Bär ett par svarta läderskor för att skorna ska se ännu mer unisex och unika ut.

Guld mock-down vest med vit långärmad t-shirt och svarta jeans

gyllene dunväst med vit långärmad T-shirt och svarta jeans
källa

Låt oss nu titta på en riktigt avslappnad vinterlook som du enkelt kan dra av. Bär en vit långärmad T-shirt eller en tröja med en quiltad väst i lätt guld. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För att se snygg och feminin ut samtidigt är det bra att ha på sig ett par svarta mockasko stövlar.

Svart och guld väst topp med rippade pojkvän jeans

svart och guld väst topp med sönderrivna pojkvän jeans
källa

Detta är en väldigt intressant och lite kantig streetoutfit som kan få dig att se cool och mörk ut. Bär en svart västtopp med guldgrafik för toppen. Koppla ihop den med ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Använd vita sneakers och en brun kantad korsväska med mocka för att sätta upp din outfit i stil.

Guldbrun tjock quiltad väst med ljusrosa tröja

gyllenbrun tjock quiltad väst med ljusrosa tröja
källa

För att uppnå detta mysiga och attraktiva utseende bär vi en guldbrun, tjock quiltad väst istället för en superblank guldväst. Du kan kombinera den med en ljusrosa långärmad t-shirt. För resten av utseendet, använd svarta jeans med smal passform och vita sneakers för att avsluta utseendet snyggt.

Guld och svart tryckt väst med matchande fluga och vit skjorta

Väst med guld och svart tryck, matchande fluga och vit skjorta
källa

Detta är en mycket intressant outfit som får dig att se extra speciell och lekfull ut när du bär den på ett formellt evenemang eller cocktailparty. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och guldväst. Koppla ihop dem med svarta klänningbyxor och svarta klackar. Glöm inte den gyllene flugan.

Guld knälång slim fit långremsväst med svarta jeans

gyllene knälång smal passform långfodrad väst med svarta jeans
källa

Det här är lätt min favoritdräkt på listan. Outfiten är baserad på denna fantastiska guldvatterade midilängd med blommönster och longline dunväst. Du kan kombinera den med en svart långärmad t-shirt och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Faux fur longline huva guld väst med svarta slim fit jeans

Longline-guldväst i fuskpäls med svarta slim fit-jeans
källa

För att uppnå detta super ladylike och eleganta utseende, bära en guld huva väst med fuskpäls och en guld huva som fokus för din outfit. Kombinera den med en vit långärmad t-shirt eller vit tröja. Ett par svarta jeans med smal passform och svarta stövlar i läder för att göra utseendet komplett.

Paljettopp med slim fit gråblå jeans

Paljettopp med slim fit gråblå jeans
källa

Detta är en mycket minimal men ändå mycket iögonfallande outfit som använder paljettelementet. För att forma denna outfit kan du bära en guldvästtopp med paljetter och kombinera den med gråblå slim fit-jeans. För skorna kan du bära vita sneakers för att hålla kläderna enkla, eller så kan du bära paljetter i guld som passar perfekt till din topp.

Spetsväst i guld med vit långärmad t-shirt

gyllene spetsväst med dragkedja och vit långärmad T-shirt
källa

Det här är en snygg business casual outfit som är lätt att ta av. Istället för en blank metallväst, bär en guldväst med dragkedja. Kombinera den med en vit långärmad t-shirt eller tröja och mörkblå skinny jeans. Bär svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch till utseendet.

Metallisk väst med svartvitt grafisk långärmad T-shirt

Metallväst med svartvitt grafisk långärmad t-shirt
källa

Det här är inte precis en gyllene väst. Den kommer närmare en bronsväst som du kan använda för att tona ner glansen lite. Kombinera den med en grafisk svartvit t-shirt och blå smala jeans. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Guldväst med svart tryckt t-shirt och blå jeans

guldväst med svart tryckt t-shirt och blå jeans
källa

För att forma det avslappnade och lättillgängliga utseendet kan du bära en halvblank guldväst över en svart grafisk långärmad t-shirt. Bär dem med blå slim fit jeans och svarta ballerinaskor för att hålla din outfit ren och ren.

Hoppas du gillar idéerna för guldvästkläder som jag presenterade ovan. Låt inte ordet “guld” skrämma dig. Dessa kläder är inte riktigt svåra att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*