Idéer för främre dörrplanterare

Idéer för främre dörrplanterare

Trottoaren, verandan och ytterdörren är de första sakerna folk ser när de går in och det här är din chans att göra ett bra första intryck. Försumma inte dessa områden och dekorera dem inte mindre noggrant än de inre områdena! Det finns en väldigt cool idé att göra dessa rum inbjudande: dekorera dem med planteringar. Hur fungerar det? Här är några idéer.

Symmetriska planteringsmaskiner för ytterdörren

Symmetriska planteringsmaskiner för ytterdörren ger din veranda ett mer elegant och formellt utseende. När du väljer planteringsmaskiner, överväga stilen på din veranda och färger: matcha dörren och stilen och välj vad du vill växa. Till exempel, om du har en blank svart dörr, ger matchande planteringar din veranda en speciell chic. För att fräscha upp en sådan look kan du använda lite grön och en neutral matta. Om det är en bondgård, kan du prova vintagelampor och planteringar av trä eller metall för att skapa en atmosfär. Vill du ha en ljus accent för verandan? Föredra starka och läckra blommor framför planteringsmaskiner eller till och med citrusträd.

Ojämna planteringar för ytterdörren

Om du vill ha en mer avslappnad känsla på din veranda, kombinera planteringarna eller välj planteringar bara på ena sidan och inga planteringar på den andra. Du kan prova en enda och stor planter med en utsökt växt som du gillar – en lakonisk dörr ger dig ett mycket modernt och friskt utseende. Gör olika planteringsmaskiner för att inrama dörren, men plantera mer eller mindre samma sak i dem – bara gröna, bara kaktusar, eller bara suckulenter för ett mer sammanhängande utseende. Om du har tillräckligt med utrymme kan en planter ersättas med en hel växtstativ med olika typer av gröna och blommor.

De enklaste verandaplanterarna någonsin - på Sutton Place |  Fram.
Fall Planter Idea: Lanterns & Mums |  På Sutton Place |  Veranda .
Front Porch Outdoor Planter Idéer du kommer att älska - En lycklig Ne
Fall Planter Idea: Lanterns & Mums |  På Sutton Place |  Veranda .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*