Idéer för fleecefodrad jeans

Idéer för fleecefodrad jeans

Idag ska jag prata om hur man utformar en mycket speciell artikel, de fleecefodrade jeansen. Det finns två huvudsyften för att bära dem. För det första att se mer unikt och vackert ut, och för det andra att hålla dig varmare i kallt väder. Vanligtvis visar du bara fleecestycket när du binder dina jeans. När jeansen är bundna kan du behandla dem ungefär som vanliga jeans som håller dig varm. För att visa dig hur du stylar dem har jag tagit upp några av de bästa outfitidéerna för jeans med fleece. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med mörkblå jeans med fleecefoder


källa

Till att börja med den här listan över snygga och varma outfitidéer, låt mig visa dig en vacker, snygg och diskret outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt kombinera en grå stickad tröja med marinblå fleecefodrad skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta casual sneakers för att komplettera utseendet.

Grå omslutande huvtröja med mörkblå skinny jeans med fleecefoder

grå wrap-around hoodie med mörkblå skinny jeans med fleecefoder
källa

För att forma denna mysiga och luftiga streetoutfit kan du börja med den tunna gråa huvtröjan ovanför. Kombinera den med en mörkblå fleecefodrad skinny jeans för att se tunn och unik ut. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar i matt läder för att komplettera klädseln i stil.

Vit tryckt blus med mörkblå, fleecefodrade jeans och oxfordskor

vit tryckt blus med mörkblå, fleecefodrad jeans med muddar och oxfordskor
källa

Detta är en unisex och elegant business casual outfit som kan få dig att se elegant och unik ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit och ljusgrå tryckt slim fit-skjorta med knappar. Koppla ihop den med mörkblå, fleecefodrad skinny jeans. För skorna, ha ett par bruna oxfordläderskor för att göra det coola utseendet.

Blushrosa väst med vit långärmad T-shirt och smala jeans med fleecefoder

rodnande rosa väst med vit långärmad T-shirt och smala fleecefodrade jeans
källa

För att få den enkla och coola street outfit perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en vit långärmad bodycon-t-shirt med en rodnande rosa fleeceväst på toppen. Kombinera dem med blåttvättade skinny jeans med fleecefoder. Använd ljusgrå mockasko stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Mörkblå rutig pojkvänströja med grå V-ringad t-shirt

Mörkblå rutig pojkvänströja med grå V-ringad t-shirt
källa

För att forma denna pojkaktiga och snygga outfit kan du ha på dig en grå v-ringad t-shirt och en marinblå och vit rutig pojkvän knapp-up skjorta löst lagrad på toppen för att skapa luftiga lager. För resten av utseendet, använd svarta fleecefodrade jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grön t-shirt med mörkblå skinny jeans och bruna klackar med öppna tå

grön t-shirt med mörkblå skinny jeans och bruna klackar med öppen tå
källa

För att forma denna enkla och uppfriskande outfit kan du börja med en grön t-shirt med avslappnad passform på toppen. Kombinera den med en mörkblå skinny jeans med fleecefoder för att se extra lång och smal ut. För att få skorna att se mer eleganta ut kan du bära ett par bruna sandaler med öppen tå och rem för att komplettera utseendet.

Blå jeansjacka med fleecefoder och mörka skinny jeans

blå jeansjacka med fleeced linje och mörka skinny jeans
källa

För att uppnå det söta och ungdomliga utseendet kan du bära en vit slim fit-t-shirt med en blå slim fit och en kort jeansjacka med en fleecekrage på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans med hög midja och fleecefoder. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera outfit i stil.

Grå linnekappa med fransad halsduk och blå jeans

grå linnekåpa med fransad halsduk och blå jeans
källa

För att uppnå detta snygga och mysiga affärsavslappnade utseende kan du bära en vit blus med en grå dubbelknäppt kappa och en grå fransad halsduk. Kombinera dem med ett par blå fleecejeans. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Grå huvad topp med mörkblå skinny jeans med fleecefoder

grå huva med mörkblå skinny jeans med fleecefoder
källa

För att skapa det avslappnade och lättillgängliga utseendet kan du bära en grå, långärmad, tunn bomullstopp med huva och para ihop den med mörkblå, smal fleecedjeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att se feminina och snygga ut samtidigt.

Jeansjacka med svarta skinny jeans och ankelstövlar

Jeansjacka med svarta skinny jeans och ankelstövlar
källa

För att uppnå detta pojkaktiga och snygga utseende kan du bära en grå t-shirt med en blå, lite överdimensionerad pojkvän jeansjacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en grå axelväska i mixen för att se mer avslappnad ut.

Vit blus med mörkblå broderad jeans med fleecefoder

vit blus med mörkblå broderad, fleecefodrad jeans
källa

Ofta är det detaljerna i din outfit som gör att du ser särskilt attraktiv ut. Till exempel är här en blå fleecefodrad, blommig-broderad jeans med raka ben med en manschett som kan få dig att se riktigt märkbar ut. Koppla ihop den med en vit blus och bruna mockaskor för att komplettera utseendet.

Svart vadderad väst med mörkblå skinny jeans och mockaskor

svart quiltad väst med mörkblå skinny jeans och mockaskor
källa

För att uppnå detta enkla och lättillgängliga utseende kan du bära en ljusgrå långärmad bodycon-t-shirt med en svart quiltad väst över. Kombinera dem med mörkblå fleecefodrade jeans för att hålla dig varm i kallt väder. Kombinera dessa bitar med ett par grå mockaskor.

Dubbelknäppt kappa med fransad halsduk och smala jeans med muddar

Dubbelknäppt med en fransad halsduk och smala jeans med muddar
källa

För att uppnå det mysiga och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en grå dubbelknäppad jacka med en matchande grå stickad halsduk. Ett par marinblå muddade jeans och svarta läderskor är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Hoppas du gillar de fleece fodrade denim outfit idéer jag just pratade med i listan ovan. Se om du gillar det coola och unika utseendet som passar dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*