Idéer för färgblockklädsel

Idéer för färgblockklädsel

Färgblockklänningar ser väldigt kreativa och lekfulla ut, men det är inte allt det handlar om. Att välja en färgklänningsklänning som passar din kroppstyp och karaktär kan få den att se väldigt vacker och snygg ut. Även om det finns tusentals olika färgklänningsklänningar kan de i stort sett klassificeras i följande typer. Vad du håller på att se i dessa blogginlägg är några av de bästa idéerna för färgblock outfit. Låt oss se hur du kan utforma dem och se bäst ut.

Himmelblå & ljusblå miniklänning med färgblock


källa

För att starta listan visar jag dig en mycket typisk tvåfärgad klänning med färgblock. I många av de mönster som du kan hitta består den tvåfärgade klänningen av en ljusare version och en mörkare version av en viss färg. Här är till exempel en himmelblå och ljusblå miniklänning med färgblock. Koppla ihop den med nakna sandaler för att se unik och vacker ut.

Svart och ljusgul färgband med bälteflare

svart och ljus gul färgklänning med bälte
källa

Du kan definitivt bära en färgblocksklänning till ett cocktailparty. Medan vissa klänningar i färgblock har mycket överdrivna mönster älskar jag de som ser mer subtila ut. Här är en naturligt utformad svart och gul blockflare-klänning som ser nästan ut som en randig klänning. Du kan helt enkelt bära klänningen med ett par rosa klumpiga klackar för att komplettera denna eleganta outfit.

Marinblå och himmelsblå Mini Block klänning för skater

Marinblå och himmelsblå Mini Block klänning för skater
källa

Det här är en annan klänning som får dig att sticka ut på en cocktailparty. Det är en härlig mörkblå och himmelsblå miniskridsklänning. Att klippa en skridskoåkningsklänning är redan så söt, och att lägga till denna färgblockdesign med vackra färger tar bara klänningen till en annan nivå. Du kan bara bära ljusrosa klackar för att slutföra kläderna.

Vit, mörkblå och grå trekvartärmskiftklänning

vit mörkgrå skiftklänning med trekvartärmar
källa

Fram till denna punkt har vi sett en tvåfärgad klänning. Låt oss nu se om tre färger skulle se bra ut eller konstiga. Här är en vit, marinblå och grå färgkvartsklänning med tre fjärdedelar. De är designade som en riktigt bred randig klänning och resultatet är bara fantastiskt och naturligt. Bär denna outfit med ljusrosa loafers för en fräsch och minimalistisk look.

Ärmlös, kramig klänning i svart, rött och vitt

svart röd vit ärmlös bodycon-klänning
källa

Här är en mer sofistikerad färgklänning som ser ut som en vintage. Det är en figur-kramande klänning i svart, rött och vitt. För att slutföra det här vintage och unika utseendet, använd vita klackade sandaler som passar perfekt med klänningen.

Svart, vit och grå långärmad klänning

svart vit grå långärmad klänning
källa

Det här är en intressant svart, vit och grå blockklänning. Den är utformad så att klänningens överdel ser separat ut från botten. Det är en mer avslappnad och snygg klänning som är bäst för att träffa och träffa vänner. Du kan bära svarta läderstövlar för att ge en snygg touch till kläderna.

Diagonal mockaklänning med färgblock

Diagonal mockaklänning med färgblock
källa

För det mesta liknar färgblock färgstora horisontella ränder, men så är det inte med den här kreativt designade mockaklänningen. Klänningens färgblock är diagonalt och slumpmässigt inriktade. Dessutom består den av tre mycket unika färger, nämligen elfenben, marin och grå. Du kan enkelt kombinera klänningen med grå bandiga sandaler för ett fantastiskt utseende.

Svart och vit randig tröja klänning

svart och vit randig tröja klänning
källa

Många av er borde veta att den svartvita randiga klänningen är en ikon och ser bra ut. Denna klänning kan ses som en variation på den randiga klänningen. Det är i grunden en randig klänning med ett enormt färgblock under midjan, vilket gör att klänningen ser ut nästan som en randig t-shirt med en minikjol. Kombinera klänningen med nakna sandaler för att se naturlig och avslappnad ut.

Vit och svart bodycon miniklänning med halva ärmar

vit och svart bodycon miniklänning med halva ärmar
källa

Det här är en väldigt intressant klänning med färgblock som kan få dig att se smalare ut. Det är i grunden en vit och bodycon-klänning med ett svart färgblock på varje sida av midjan så att midjan ser smalare ut. Koppla helt enkelt ihop klänningen med vita klackar med öppna tå för att slutföra denna outfit.

Grå och vit diagonal miniklänning med färgblock

grå och vit diagonal miniklänning med färgblock
källa

Här är en svart och grå bodycon miniklänning som ser vacker och unik ut. Färgblocket är ett enormt grått område som är inriktat diagonalt. Koppla ihop klänningen med bara klackar för att slutföra den här outfit som är perfekt för en cocktailparty.

Svart-orange chiffongsvängklänning

svart-orange chiffong gungklänning
källa

Svart och orange är en färgkombination som ofta används i grafisk design för att uppnå hög kontrast och ett iögonfallande resultat. Den här klänningen är en chiffongungklänning som använder svart, vitt och orange. Resultatet är bara fantastiskt. Kombinera den luftiga och konstnärliga klänningen med svarta, spetsiga tåklackar och du kan lysa på en cocktailparty.

Svart och rosa färgblock Midi Flare Dress

svart och rosa färgblock midi flare klänning
källa

För att se bedårande och tillgänglig, här är en härlig klänning som är perfekt för dejting. Det är en svart och rosa blockflare midiklänning. Färgblockdesignen är mycket subtil och feminin. Koppla ihop klänningen med vita sandaler för att uppnå detta härliga utseende.

Faux Belted Color Block Bodycon klänning

Bodycon-klänning med konstgjord bälte och färgblock
källa

Jag kallar detta en konstklänning med bälte eftersom det här är en färgblockklänning som använder en bit av färgblocken som ett bälte runt midjan. Det är en klänning som använder färgerna vit, orange och svart. Kombinera helt enkelt klänningen med nakna klackar för att klara tårna.

Vit och ljunggrå Swing Tee Dress

vit och ljunggrå swing t-shirt klänning
källa

Det här är en minimal outfit som ser fantastiskt ut. För att uppnå detta enkla utseende, använd en vit och fläckig grå block-t-shirtklänning med svarta ankelband och klackar med öppen tå för att se enkla och rena ut.

Blå färgklänning

blå färgklänning gungklänning
källa

Här är en helt vacker outfit. Den består av en vit, ljusblå och mörkblå svängklänning med färgblock och en stråhatt. För skorna kan du helt enkelt bära ljusrosa klackar för att komplettera denna anmärkningsvärda look.

Hoppas du gillar de färgblock-idéer jag nämnde. Jag borde ha täckt många olika typer av färgblockklänningar. Ta reda på vilken du gillar bäst och du skulle kunna få en liknande från dina lokala butiker eller onlinebutiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*