Idéer för Duster Jacket Outfit

Fjäderdammjacka eller bättre känd som fjäderdammjacka är modeflickornas nya besatthet. Det är kombinationen av en trenchcoat och en lång, lätt jacka. Trenchcoat i ett modrecept? Det måste vara bra.

Fjäderdammjackan användes huvudsakligen av cowboys. De använde den för att skydda sina kläder.
Numera bär tjejer denna häftklammer som ett uttalande. Det ger varje outfit en perfekt polsk finish och en stor dos chic. Du kan bära den med jeans, shorts eller över axeln medan du bär en maxiklänning. Nyckeln är att lagra den ordentligt.

I det här inlägget visar jag dig hur du utformar en lång fjäderdammjacka. Du kommer att se att det är ett modernt, minimalistiskt och elegant klädesplagg som hittar en plats i vilken outfitkombination du helst vill ha.
Bläddra ner för att se alla dessa outfitidéer som jag har förberett för dig!

Militär kombination av grönt och svart

Olivgrön fjäderdammjacka
källa
Denna kombination är perfekt för vardaglig stadsroll. Istället för höga klackar kan du också byta till lägenheter eller bekväma fotkängor.
Bär din olivfärgade fjäderdammjacka med smala jeans och en svart topp. Lägg till ett uttalande bälte med ett guldspänne.

Grå fjäderdammjacka och röda skor

Fjäderdammjacka helt grå
källa
Alla grå kläder är allt annat än tråkiga. Med röda höga klackar ser denna outfit ännu bättre ut med fjäderdammjackan. Du kan bära den med en knapp ned eller bara ha den med en grå t-shirt som på bilden ovan.
Denna outfit är perfekt för vardagligt bruk, men kan också bäras som arbetskläder.

Dammjacka i sammet

Dammjacka i sammet fjäder
källa
Sammet är drottningen av material. Det är mjukt och ger kläderna en lyxig boost. Du kan bära den med enkla smala jeans, men du kommer att se väldigt elegant och sofistikerad ut. Denna fjäderdammjacka är perfekt för eleganta tillfällen. I kombination med jeans och en topp med hög midja ser det otroligt ut och är ett lämpligt val för dagliga evenemang.

Dammjacka för äggskal

Fjäderdammjacka minimal
källa
Om du är ett fan av den minimalistiska klädstil, har jag hittat något för dig. Denna outfit är fantastisk och har exakta linjer. Den enkla vita T-skjortan kombineras med svarta jeans och en äggskal fjäderdammjacka. Du får det perfekta polerade utseendet på mindre än 20 minuter. Om du är trött på att stå framför en spegel är denna outfit något för dig!

Blush Pink Duster Jacket

Fjäderdammjacka rodnar rosa
källa
De rosa tonerna har varit mina favoriter under lång tid. Sedan slutade jag bära dem. Jag vet inte varför, men i höst dominerade rosa på gatorna och jag ville ha rosa igen.
Denna rodnande rosa fjäderdammrock är bra när du inte vill se ut som Barbie men ändå vill ha en rosa bit. Koppla ihop den med en vit klänning och trendiga sneakers.

Senapstryckt dammjacka

Tryckt fjäderdammjacka
källa
Inte alla dammskikt måste ha en färg. De är fascinerande att skriva ut. Den här har det söta känsliga trycket och är gjord av vackert senapsfärg.
Det är perfekt när du vill uppnå ett ungt men väldigt elegant utseende. Du kan forma den med de svarta Vans-sneakersna.

Red Duster Jacket och Pink Blazer

Fjäderdammjacka rödrosa
källa
Mörka färger är perfekta för hösten. Tveka inte, bära alla nyanser av rött och rosa i en outfit. I höst är det mer än tillåtet att blanda dessa färger.
Bär din långa dammare med en rosa kavaj, röd turtleneck och blå skinny jeans. Att se trendigt och elegant ut är viktigt för kalla vinterdagar!

Gul dammjacka

Gul fjäderdammjacka
källa
Beskurna, slitna jeans var en hit i sommar. Alla tjejer hade den här trenden. Du kan nu kombinera denna typ av jeans med en gul fjäderdammjacka och trendiga Hermes-lädermules. Denna outfit är den perfekta sommarkombinationen.

Grön fjäderdammjacka

Fjäderdammjacka blommig
källa
Lång fjäderdammjacka är bara så vacker! När de har blommigt tryck är de ännu sötare! Jackan är olivgrön men har små blommor överallt. Du kan forma den med svarta jeans och en svart topp. Utseendet är det perfekta alternativet för tillfälliga eller dagtidstillfällen.

Rutig lila fjäderdammjacka

Dusterjacka pläd lila
källa
Pläd finns runt omkring oss. Du kan se dem på rockar, byxor eller kavajer. Om du vill kan du nu bära dem på fjäderdammjackorna också! Kombinera din långa rutiga jacka med vita byxor med hög midja och en svart t-shirt för det ultimata chic och avslappnade utseendet. Istället för svarta snörstövlar kan du också ha vita sneakers eller höga klackar om du vill uppnå ett elegant utseende.

Brun Duster Jacka

Brun fjäderdammjacka
källa
Jackan ligger över den långa grå klänningen och ser fantastisk ut. Skiktning mode är mycket viktigt, så det viktigaste är att få det rätt. Matcha färgerna och blanda stilarna. Så här får du det intressanta och attraktiva utseendet för eleganta och informella tillfällen.

Gula detaljer och dammjacka

Fjäderdammjacka gula detaljer
källa
Den gula färgen är en fantastisk stämningslyftning. Men om du inte vill se ut som en gul kyckling kan du forma de beige byxorna, crop top och jackan med gula lägenheter och gnugga dina ärmar.
Denna outfit är perfekt för vardagskläder.

Blue Duster jacka

Blå fjäderdammjacka
källa
Om du har på dig shortsen och det inte är så varmt ute är det bäst att ha en fjäderdammjacka över dem. Använd den med en vit t-shirt och svarta fotkängor.
Denna outfit är perfekt för kvällar eller avslappnade fester vid poolen.

Vita jeans och dusterjacka

Fjäderdammjacka rodnar rosa
källa
Vita jeans är inte så lätta att kombinera. Men på sommaren, när din hud är vackert solskyddad, finns det inget bättre sätt att bära den med andra ljusa hängslen. Du kan para ihop den med en lång jacka och en rodnande rosa sweatshirt för ett fantastiskt avslappnat utseende. Använd den med nakna sandaler.

Svart och vit dammjacka

Fjäderdammjacka svart och vitt
källa
Och sist men inte minst, svartvit outfit. Du vet att jag älskar henne så mycket så jag måste visa dig en. Denna dammrock är helt fantastisk och passar perfekt med en svart sidenklänning. Bär de svarta fotkängorna för en kantig look.

Dusterjacka är så mångsidig som du själv kan se. Den kan kopplas ihop med nästan alla delar du redan äger. Det är elegant och ger ett lyxigt lyft till dina kläder.
Kombinera det med höga klackar, sneakers eller flats. Hur som helst kommer det att se fantastiskt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*