Idéer för dekorationer för Thanksgiving utomhus

Idéer för dekorationer för Thanksgiving utomhus

Att äta ute är fantastiskt eftersom det inte bara är maten själv, den blandar sig också med naturen och njuter av den friska luften och solen. Utomhus Thanksgiving-middag – Vad kan vara bättre? Om klimatet och vädret tillåter dig – det är den bästa tanken tror jag. Träden, buskarna och gräset kan tjäna som dekorationer och lägg sedan till pumpor, ljus i ljusstakar och några andra dekorationer beroende på vilken stil du valt. För en rustik stil, lägg till grönsaker, frukt, löv och träskivor. För glamorös stil, välj förgyllda pumpor och ljusstakar. Rutiga filtar och pälskuddar gör varje bordsduk mysigare och maten varmare.

Färger

Välj först ett färgschema för ditt Thanksgiving-bord. Det finns massor av idéer som du kan prova. Först och främst kan du välja ett traditionellt färgschema av orange, brun, beige och grå. För det andra kan du prova något neutralt som benvitt, grått, beige, brunt, brunt och krämigt. För det tredje kan du välja ett djärvt bordslandskap med lila, vinrött, orange, rost eller rött. Och naturligtvis är icke-traditionella färgscheman välkomna – blått, grönt, metalliskt och till och med svartvitt.

Sängkläder

Täck bordet med en duk eller bordslöpare – den kan plädas i färgerna enligt ditt schema, neutral och gjord av säckväv, gjord av spets för ett vintagebordlandskap eller fet i de färger du väljer. Servetterna bör på något sätt samordnas, de kan vara gjorda av samma tyg eller åtminstone vara tillgängliga i matchande färger och mönster.

Blommor och grönska

Blommor och gröna ger ditt bordslandskap ett friskt och modernt utseende, och det finns många sätt att integrera dem – en grön bordslöpare, ljus blommig mittpunkt, grön mittpunkt och många andra dekorationer. Du kan också välja ett höstlövarrangemang som mittpunkt.

dekor

Håll dig nu till själva inredningen, och det första du bör göra är att ge bordet en riktig höst- och Thanksgiving-känsla, och det är bara pumpor som kan göra det. Imiterade pumpor ger bordet en vintage känsla, naturliga ger bordet en modern touch. Välj mossa, horn, tallkottar, frukt, grönsaker som naturliga dekorationer – bordslöpare eller mittstycken eller båda. Avsluta bordet med svala tallrikar, kopparmuggar, färgade glasögon och andra saker som passar ditt bordslandskap.

Idéer för Thanksgiving-middagar utomhus  Utomhus tacksägelse.
36 Idéer för dekoration av Thanksgiving utomhus - DigsDi
36 Idéer för dekoration av Thanksgiving utomhus - DigsDi
36 Idéer för dekoration av Thanksgiving utomhus - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*