Idéer för cykelbyxor

För dig som är intresserad av att se sportig och snygg ut samtidigt, är det en bra idé att bära cykelbyxor som en träningsdräkt eller till och med en streetdräkt. Cykelshortsen är i grunden en längre version av cykelshortsen eller en sportigare version av leggings. De ser mycket ut som löpbyxor, även om de vanligtvis ser sportigare ut och har subtila neondetaljer. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa cykelidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit långärmad T-shirt med svarta cykelbyxor


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista med sportiga outfitidéer, och jag börjar med en enkel svartvit outfit som du enkelt kan ta av. Bär en vit, långärmad, figur-kramad t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta cykelshorts. För skorna, ha ett par svarta och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Rosa sportlinne med svarta cykelshorts

rosa sporttopp med svarta cykelshorts
källa

För att se lite mer ladylike ut är det en mycket bra idé att bära lite rosa. Denna outfit ser i princip ut som den förra, förutom att toppen är en rosa långärmad t-shirt som kan ge en damliknande touch till mixen. För resten av klädseln, använd svarta cykelbyxor och låga sneakers för att slutföra kläderna.

Vit och rosa tryckt linne med scoop-halsringning och svarta cykelshorts

vit och rosa tryckt linne med scoop-halsringning och svarta cykelshorts
källa

För att få den sportiga dräkten som du faktiskt kan ha på dig för löpning och definitivt cykla, kan du bära en svartvitt tryckt linne med öppen hals. Kombinera den med svarta cykelshorts för att se extra långa och smala ut. För skorna, ha ett par svarta och vita träningsskor för att ge stil till outfit.

Svart, halvtransparent, snittblus i chiffong med cykelshorts

Blakc Chiffon Semi Sheer Cropped Bouse med cykelshorts
källa

Detta är väldigt intressant och attraktivt för att utforma cykelshortsen på ett återhållsamt, sexigt sätt. Till toppen kan du bära en svart, beskuren, halvskinn chiffongblus med långa ärmar. Kombinera den med svarta cykelshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Rosa kort linne med svarta cykelshorts och sneakers

rosa kort linne med svarta cykelshorts och sneakers
källa

För att forma denna sportiga och återhållna sexiga outfit kan du bära en rosa, kortklippt nylonlinne som fokus för outfit. Kombinera den med svarta cykelshorts. Bär ett par svarta sneakers för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Svart kortfilm, monterad t-shirt med vita randiga cykelbyxor

svart snitt, monterad T-shirt med vita randiga byxor cykel shorts
källa

Nu kommer en mycket kreativt designad svartvit sportdräkt som är perfekt för löpning och cykling. Bär en svart, beskuren, monterad t-shirt på toppen. Kombinera den med svartvita leggings. För skorna, ha ett par svarta och vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Svarta förkortade cykelshorts med vit crop top

svarta förkortade cykelshorts med vit crop top
källa

För dig som vill se lite mer uppfriskande ut, är det en bra idé att bära svarta cykelshorts som är avskurna i mitten av vaden. Du kan enkelt kombinera byxorna med en svart, beskuren nylonlinne. Använd ett par svarta och vita löparskor för skorna för en avslappnad finish.

Kortvariga svarta cykeljackor med vit topp

korta svarta cykel leggings med vit avgift skal
källa

För er som gillar att bära cykelshortsen men vill ha dem lite längre, kan det vara en bra idé att bära beskurna cykelshorts med medelvärd kalvlängd. Du kan para ihop den med en vit beskuren t-shirt och ett par svarta låga sneakers för att komplettera outfit.

Svart cykelöverdrag med halva ärmar och blixtlås och knälång byxa

svarta, halvärmade cykelshorts med dragkedja och knälång byxa
källa

För att uppnå det nästan professionella cykelutseendet kan du bära en svart kroppskramande cykeljacka med halva ärmar för toppen. Kombinera den med svarta, förkortade cykelshorts eller cykelshorts, beroende på vädret. För skorna kan du bära ett par svarta och vita löparskor för att göra det coola och rena utseendet.

Svart crop topp med scoop halsringning och blå tryckta cykelshorts

svart crop topp med scoop halsringning och blå tryckta cykelshorts
källa

Det här är en så färgstark outfit att den kan få dig att se sportig och glad ut. För toppen kan du helt enkelt bära en beskuren svart nylonlinne. Kombinera den med cykelshorts tryckta i svart, blått och gult. Använd svarta sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Vita och svarta sandaler med förkortade cykelshorts

vita och svarta bildsandaler med förkortade cykelshorts
källa

Om du vill se luftigare och mer jordnära ut är det en bra idé att ersätta dina sneakers med ett par glidande sandaler. För resten av kläderna kan du bära en svagt svart svart nylon topp med svarta cykelshorts. Om du absolut måste bära en väska är det en bra idé att bära en svart ryggsäck i läder.

Svarta löparshorts med rosa topp

svarta löparshorts med rosa crop topp
källa

Du kan faktiskt ha cykelbyxor och löpbyxor omväxlande. Till exempel kan du ha en rosa, beskuren, figur-kramande t-shirt på toppen. Kombinera den med svarta cykelshorts som löparshorts. För skorna kan du bara bära ett par svarta och vita lågskor för att slutföra kläderna.

Svart beskärda sport leggings och vit linne med scoop halsringning

svart beskurna sport leggings och vit linne med scoop halsringning
källa

Låt oss nu titta på hur du kan skapa ett sexigt och atletiskt löp- och cykelutseende. För att forma det här utseendet kan du bära en vit, passformig linne med en urringning. Kombinera den med en svart, genvägs cykeljacka mitt på kalven. Använd alla vita sneakers för att skorna ska se mer uppfriskande ut.

Hoppas att du gillar idéerna om cykel shorts outfit jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem och se om de passar din karaktär och kroppstyp väl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*