Idéer för casual sportrockoutfit

Om du faktiskt vill jogga eller bara vill se avslappnad och sportig ut, är den avslappnade sportrock en fin klädsel. Det kan inte bara hålla dig varm om du springer i kyla, men det kan också täcka magen om du inte redan har varit i form. Stylingen är faktiskt väldigt enkel. Du kan bara använda den med löparshorts eller jeansshorts för att se ungdomlig och attraktiv ut. Vad du håller på att se är några riktigt trevliga idéer för casual sportrock outfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Casual sportrock i svartvitt med joggbyxor med färgblock


källa

Som du kanske hade förväntat dig är det här en lista över outfitidéer som är superlätta att ta fram. Och för att starta listan visar jag dig en joggingdräkt. För att forma det här utseendet kan du bära den här svarta sportjackan med vit randig på. Koppla ihop dem med svarta och grå joggerbyxor för att se mer unika ut. För skorna skulle antingen vita eller svarta sneakers fungera ganska bra.

Grå casual sportrock med matchande löpbyxor

grå casual sportrock med matchande löpbyxor
källa

Medan denna outfit kan se ganska konstig ut när du bär den som en gatoutfit ser den perfekt ut när du bara spelar sport. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå casual sportjacka med matchande träningsbyxor. Använd ett par vita sneakers för skorna för att göra utseendet ungdomligt och avslappnat.

Ljusgrå avslappnad sportrock med rödbredd tröja och svarta leggings

Ljusgrå casual sportjacka med röd ribbad tröja och svarta leggings
källa

Låt oss nu titta på en gatutrustning som får dig att se mysig och lättillgänglig ut. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en rödrosa ribstickad tröja med en ljusgrå casual sportrock. Kombinera dem med svarta randiga, halvklara leggings för att se unika ut. För skorna kan du bära ett par vita sneakers för att komplettera detta attraktiva avslappnade utseende.

Casual baseballjacka i svart och vinröd med en vit t-shirt och läderjackor

casual basebolljacka i svart och vinröd med vit t-shirt och läderjackor
källa

På tal om sportrock: basebolljackan bör också ses som en slags sportrock som ser avslappnad och snygg ut. Här är det en svart och vinröd färgad baseballjacka som kombineras med en vit t-shirt för toppen. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta läder leggings och ett par svarta mocka fotkängor för att se mer feminin och snygg ut samtidigt.

Svart och rosa sportrock med blommönster och mini-jeansshorts

Sportrock med blommönster i svart och rosa med mini-jeansshorts
källa

För att forma denna ungdomliga och avslappnade streetoutfit kan du helt enkelt bära en vit tryckt t-shirt och glida på en svart och rosa sportjacka broderad med blommor. Koppla ihop dem med blå manschetshorts i ärmslut. Lägg till en vit läder tvättad ryggsäck och ett par vita sneakers för att göra denna outfit ännu mer elegant.

Ljusgul och grå sportrock med matchande nylonbyxor

Ljusgul och grå sportrock med matchande nylonbyxor
källa

Det finns några färgkombinationer som du kanske inte vill använda för streetkläder, medan det är perfekt att använda dem för joggingkläder. Till exempel är här en ljusgul och grå nylon sportrock som ser sportig och avslappnad ut. Kombinera den med matchande träningsbyxor och vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Himmelsblå casual jacka med svarta joggerbyxor

himmelsblå casualrock med svarta joggerbyxor
källa

För ett mer tillmötesgående och glatt utseende är det en bra idé att ha en himmelblå casual sportrock. Koppla ihop den med svarta byxor och vita sneakers för att göra utseendet komplett. Du kan också ha korta jeans istället om du vill ha dem som en gatoutfit.

Grön bomberjacka med vita smala jeans

grön bomberjacka med vita skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kanske du vill ha en grön bomberjacka, som jag också tänkte på som en slags sportrock. Kombinera den med en vit linne och vita skinny jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Vit, blommabroderad, halvtransparent, avslappnad sportrock med blå denimkjol

vit, blommabroderad, halvtransparent casual sportrock med en blå denimkjol
källa

Låt oss nu titta på ett ungdomligt och elegant utseende som inte känns sportigt alls. För att forma denna outfit kan du bära ett vitt, blommigt tryck, halvskinnig sportrock över en svart västtopp med spagettirem. Koppla ihop dem med en minikjol med en blå denimknapp vänd. Bär ett par svarta mockaskor för att skorna ska se extra tunna och snygga ut.

Svart nylon sportrock med huva och matchande löpbyxor

svart nylon sportrock med huva och matchande löpbyxor
källa

För en väldigt enkel, platt men ändå mycket funktionell joggingdräkt kan du bara bära en vit t-shirt med en svart avslappnad kappa med huva för toppen. Kombinera dem med svarta joggingbyxor i nylon. Lägg till ett par svarta och vita sneakers i mixen för att se sportig och mörk ut.

Sportrock i vinrött och guld med grå shorts

Sportrock i vinrött och guld med grå löpshorts
källa

Här är en mycket intressant löpardräkt. Mycket sällan skulle du överväga att bära en guldjacka för en löpning, men det verkar faktiskt fungera bra enligt bilden ovan. Bär en vit t-shirt med en vinröd och guldjacka för att forma detta utseende. Koppla ihop dem med grå löpbyxor och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Svart kort spaghettivästtopp med vit sportrock

svart kort spaghettitopp med vit sportrock
källa

För en ungdomlig och reserverad sexig joggingdräkt kan du bära en kort svart västtopp med svarta spagettiband och en vit sportrock. Kombinera dem med unikt designade svarta och vita svettbyxor och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Rosa avslappnad sportrock med en lutning och vita mini-shorts

avslappnad sportrock i rosa lutning med vita jeansshorts
källa

Ett väldigt enkelt och snabbt trick är att bära en rosa jacka så att din outfit ser mer damaktig ut. I det här fallet väljs en avslappnad sportrock med en lutning i rosa och svart. Du kan bara bära den med en svart linne, vita mini-shorts och vita sneakers för att komplettera outfit på ett uppfriskande och ungdomligt sätt.

Här är de avslappnade idéer för sportjackor du vill prata om. För dig som letar efter mer variation i din sport- och streetoutfit bör listan ovan vara mycket användbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*