Idéer för brun kjoldräkt

Idéer för brun kjoldräkt

För dig som älskar att bära kjolar till jobbet är det här blogginlägget särskilt för dig. Istället för att prata om den mer populära svarta eller vita kjolen, ska jag idag prata om den bruna kjolen, något som gör att du kan se vacker och snygg ut på ett ganska diskret sätt. Styling kan vara ganska enkelt. Ett av de bästa alternativen är att få en brun miniknapp framkjol och para ihop den med en passande långärmad topp för att visa några kurvor och se snygg och elegant ut. Vad du kommer att se är några av de bästa idéerna om brun rock outfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Blå jeansjacka med svartvitt randig T-shirt och kjol med en brun knapp framtill


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket ungdomlig och attraktiv streetoutfit. För toppen bör du ha en svartvit randig långärmad T-shirt med en blå jeansjacka. Kombinera dem med en minikjol med en brun mockaknapp fram. För skorna passar antingen vita sneakers eller svarta balettlägenheter perfekt med resten av kläderna.

Svart tröja med halv ärm och brun minikjol i corduroy

svart mock-neck tröja med halva ärmar och brun corduroy mini kjol
källa

För att se smal och lång ut kan du göra ett litet knep för att bära alla svarta bitar utom din kjol. Du kan till exempel ha på dig en svart formtröja med halva ärmar och en brun minikjol med en sladdknapp fram. Använd svarta leggings och ett par svarta oxfordläderskor för att avsluta din outfit i stil.

Mörkblå halvärmad tröja med en brun midikjol i hög midjeläder

Mörkblå halvärmad tröja med en brun midikjol i hög midjeläder
källa

För att se ännu mer elegant och elegant ut är det en mycket bra idé att lägga ett läderelement till din outfit. Du kan också ha en ljusbrun midikjol med hög midja i läder med en mörkblå tröja med halva ärmar. Lägg till ett par ljusrosa balettlägenheter och en rosa läderkoppling till mixen för att lägga en damliknande touch till hela utseendet.

Svart tröja med brun minikjol med kammad fållbälte

svart tröja med brun minikjol med kammad fåll och bälte
källa

Här är en härlig konstnärlig och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För toppen, använd bara en svart stickad tröja med en uppstående krage. Kombinera den med en brun minikjol med hög midja med en kantad kant och svart bälte. Använd ett par svarta mockaskor för att se ännu snyggare och attraktivare ut.

Vit chiffongblus med klockärmar, mini mockakjol och höga stövlar

vit chiffongblus med klockärmar, mini mockakjol och overknee stövlar
källa

Här är en minimalistisk och damliknande outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. För toppen, använd bara en vit chiffongblus med klockärmar. Koppla ihop den med en ljusbrun miniskridsko mockakjol. Bär ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att skorna ska se super chic ut.

Grå stickad tröja med mörkbrun minikjol

grå kabelstickad tröja med djupbrun minikjol
källa

Här är en mysigare och mer lättillgänglig look att bära vardagligt på fredagar. För en topp, använd en grå, tjocktröja. Koppla ihop den med en mörkbrun minikjol. För att få dina ben att se ännu smalare ut och längre kan du bära svarta strumpor med svarta platta läderskor för att komplettera kläderna.

Svart fuskpäls med en ljusbrun minikjol i mocka

svart fuskpäls med ljusbrun minikjol i mocka
källa

Här är en mycket elegant halvformell outfit som du kan bära på en cocktailparty. För att uppnå detta lite sofistikerade utseende kan du bära en svart fuskpäls över en svart topp med rund hals. Kombinera dem med en ljusbrun minikjol med mockasknapp fram. Bär ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar och en svart filthatt för att se vacker och konstnärlig ut.

Svart kofta med svart crop topp och brun minikjol

svart kofta med svart crop topp och brun minikjol
källa

Här är en superren och attraktiv brun och svart outfit. För toppen bör du ha en svart crop topp med en svart kofta för att behålla de vackra och naturliga skikten. Kombinera dessa bitar med en brun midjekjol med hög midja. Använd svarta leggings och svarta stövletter i läder för att se smala och attraktiva ut.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med minikjol och sandaler

ljusblå chambrayskjorta med knappar, minikjol och sandaler
källa

För att få ett mer avslappnat och ungdomligt utseende är det en mycket trevlig idé att bära en ljusblå chambrayskjorta med knappar. Koppla ihop den med en ljusbrun minikjol. Bär ett par svarta platta sandaler för att se avslappnad och snygg ut. För att ge en touch av sofistikering till denna outfit kan du bära en handväska i leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Svart djupärmad topp med djup V-ringning och en brun minikjol

svart, djupt passande, långärmad topp med V-ringning och brun minikjol
källa

Här är en enkel och sexig outfit som du kan bära på en cocktailparty, speciellt när du vill sticka ut från mängden utan att ha på dig kostym. Bär bara en svart passform långärmad t-shirt med en djup V-ringning och para ihop den med en brun mini-mockakjol. Använd en brun läderhandväska och ett par svarta balettlägenheter för att se elegant och attraktiv ut.

Svart skinnjacka med en mörk mini-läder kjol

svart skinnjacka med minikjol i mörkt läder
källa

Bär en grå lätt överdimensionerad tröja med en svart skinnjacka för att toppen ska se elegant och elegant ut. Koppla ihop dem med en mörkbrun läderminikjol för att se lång och smal ut. För resten av kläderna, ha ett par svarta leggings och ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Blå jeansjacka med mockakläder och svarta fotkängor

blå denimjacka med mockakläder och svarta stövlar
källa

För att se ung och avslappnad ut, använd bara en vit t-shirt med en ljusblå jeansjacka och en ljusbrun minikjol. För skorna kan du bära vita sneakers för att komplettera kläderna tillfälligt, eller så kan du ha svarta Chelsea-stövlar i läder för att se stiligare ut.

Svart och vit blus med prickade klockärmar och en brun minikjol

svart och vit prickig klockärmblus med en brun minikjol
källa

Bär den här svarta och vita chiffongblusen med klockärmar och en brun minikjol för att se vacker och lite vintage ut. Använd svarta besättningsstrumpor och ett par svarta oxfordskor för att se snygga och attraktiva ut.

Här är idéerna för bruna kjolkläder som kan hjälpa dig att se snygg och vacker ut på ett diskret sätt. Testa det och se om du gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*