Idéer för bomullskläder

Idéer för bomullskläder

För det mesta kan du känna dig smart och tunn med en kavaj. Ibland kan det se lite för allvarligt eller för aggressivt ut för vissa människor. I dessa fall kan du prova en bomullskavaj istället. Det mjukare tyget kan verkligen göra en stor skillnad för det övergripande utseendet och ge den övergripande utrustningen ett mycket varmare utseende. Du kan ganska mycket prova bomullsblazern som en typisk blazer. Koppla ihop den med en vit blus och skinny jeans kan vanligtvis göra ett snyggt utseende. För att visa dig fler alternativ, här är några av de bästa idéerna för bomullskläder som jag har samlat åt dig.

Grå bomullskavaj med fransad halsduk och mörka skinny jeans

grå bomullskavaj med fransad halsduk och mörka skinny jeans
källa

Låt oss börja listan över outfitidéer med en mysig och luftig outfit som du kan bära för både arbete och hangouts. Bär en grå blus med en grå bomullsblazer med denna outfit. Koppla ihop dem med mörkgrå skinny jeans och svarta mockaklackar. Lägg till en grå fransad halsduk i mixen för att göra outfit ännu mer attraktivt.

Elfenben bomullskavaj med vit topp och ljusblå skinny jeans


källa

För att se lättare och mer avslappnad ut, här är en business casual outfit som du kanske vill prova. Bär en vit bodycon-t-shirt av hög kvalitet med en halvärmad kavaj i elfenbenbomull. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackar för en ren finish.

Grå och vit randig bomullsblazer med V-ringad blus

grå och vit randig bomullsblazer med blus med V-ringning
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit, istället för en enfärgad kavaj, kan du bära den här grå och vita horisontellt randiga bomullskavaj som är något överdimensionerad. Koppla ihop den med en vit V-ringad blus och ljusblå skinny jeans med revben och manschetter. Bär ett par elfenbenfärgade höga klackar för att se elegant och uppfriskande ut.

Vit bomullsblazer med blommönstrad halsringning och svart outfit

vit bomullsblazer med blommönster halsringning och svart outfit
källa

För att se konstnärligt och minimalistiskt ut är en svartvit outfit vanligtvis ett bra val. Du kan till exempel ha på dig en kort och passande vit bomullskofta med blommönster och en vit linne. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svart, beskuren blazer av bomull med en vit minikjol med kantad fåll

svart, kortklippt bomullskläder med vit minikjol med kantad kant
källa

Här är en annan svartvit outfit. Men den här gången är det en mjukare och mer ladylike version. Använd en beskuren svart bomullsblazer med en vit v-ringad linne för att slutföra denna outfit. Koppla ihop den med en vit spetskjol med en kammad fåll. Kombinera skorna med vita klackar för en uppfriskande touch.

Svart halvärmad kavaj med rodnande rosa byxor med raka ben

svart halvärmad kavaj med rodnande rosa byxor med raka ben
källa

Här är en super cool och luftig outfit som har en lätt unisex känsla. Denna outfit kan kombineras med en överdimensionerad svart bomullsblazarjacka med en ljusrosa linneblus på toppen. Bär dem med rosa raka benbyxor och svarta ballerinapumpar för ett rent och snyggt utseende.

Ljusrosa bomullsjacka med matchande byxor och förkortad tröja

Ljusrosa bomullsjacka med matchande byxor och förkortad tröja
källa

För att uppnå ett lågmäldigt sexigt utseende, här är en outfit som kan göra just det och som kräver att du visar lite hud på midjan. Bär bara den här ljusrosa bomullsdräkten som består av blazerjackan och byxorna med raka ben. Koppla ihop dem med en vit ärmlös beskuren tröja och ljusrosa klackar för att komplettera outfit.

Gul bomullskavaj med grå chiffongtopp och svart minikjol

gul bomullsblazer med grå chiffongtopp och svart minikjol
källa

Låt oss nu titta på ett mycket glatt och luftigt utseende. Du kan ha en citrongul bomullsblazer med en grå chiffongblus som topp med denna outfit. Koppla ihop dem med en svart mini-skridskoåkare. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för extra stil.

Grå kragefri bomullskavaj med halva ärmar och vit tröja

grå, kragefri bomullskavaj med halva ärmar och vita sneakers
källa

Använd den svarta, vita och grå färgkombinationen för detta mysiga och enkla utseende. För toppen kan du bära en vit tröja med rund hals och en grå, kragefri, halvärmad bomullsjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att hålla denna outfit minimal.

Brun bomullsjacka med chambrayblå skjorta och ankelchinos

brun bomullsjacka med chambrayblå skjorta och ankelchinos
källa

För att forma denna coola och något unisex casual casual outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en brun bomullskavaj. Team dessa bitar med svarta ankelchinos och ett par klackar med leopardtryck. Lägg till en brun läderhandväska i outfit för ett mer elegant och professionellt utseende.

Grå bomullskavaj med lång linje och vit skjorta med knappar

grå långärmad bomullskavaj med vit skjorta med knappar
källa

För att se längre och smalare ut kan du ha en långkavaj, men inte en överdimensionerad. I det här fallet kombineras en grå longline bomullskavaj med en vit skjorta och svarta skinny jeans. För att se ännu smalare ut kan du bära ett par svarta ballerinor för att öka din höjd med några centimeter.

Grå kortärmad jacka med vit blus och mörka jeans

grå tryckt skjortjacka med vit blus och mörka jeans
källa

För att forma detta snygga och unika utseende kan du bära en vit kragefri blus med en grå tryckt kort bomullsjacka. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskor för att se både feminina och snygga ut.

Svart kavaj med grå topp och matchande pennkjol

svart kavaj med grå topp och matchande pennkjol
källa

Här är en formell affärsdräkt som skiljer sig något från den typiska vita skjortan och den svarta penna kjolkombinationen. Använd en grå topp med en svart blazer i bomull för detta utseende. Bär dem med en grå penskjol och svarta spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Svart bomullsblazer i midja med spets topp och avslappnad byxa

svart bomullsblazer i midja med spets topp och löst klippta byxor
källa

För att se både elegant och luftig ut kan du ha en svart bomullsblazer med vit spetsskiva. Ett par svarta avslappnade byxor och svarta ballerinaskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Här är idéerna för bomullskläderkläder som jag vill prata med dig om. Som nämnts tidigare, om du ser alltför seriös ut med din signaturblazer, prova ovanstående kläder och se om de kan hjälpa dig i ton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*