Idéer för badrum utomhus

Idéer för badrum utomhus

Vi diskuterade just några utomhusduschar och stilalternativ. Dagens inlägg riktar sig till dem som vill ha en längre och mer avkopplande upplevelse, och de av er som vill ha ett badkar. Hur man utformar ett utomhusbadkar, hur man upprätthåller integriteten och vad är några häftiga idéer? Låt oss börja!

Integritet

Sekretess är en av de viktigaste frågorna när du utformar ett utomhusbadrum eftersom du vill vara så bekväm som möjligt där. Det finns många sätt att uppnå komfort och avskildhet i ditt utomhusbadrum, och du kan välja allt som passar din stil. Maximal integritet är en privat innergård murad på alla sidor – det finns inget mysigare än det, även om du kanske saknar utsikten. Ett annat sätt är att inte vagga väldigt höga väggar eller skärmar runt badkaret, de kan enkelt göras själv. Täck badkaret med gamla fönsterluckor om de passar ditt yttre utrymme. Om du inte har tid att bygga något, eller inte vill ha mycket krångel men ändå vill ha integritet, lägg till gardiner runt badkaret.

dekor

När det gäller inredningen finns det många stilar och idéer som du bör prova: minimalistisk, tropisk, zigenare eller boho, vintage, industriell och mycket mer. Du kan välja vad du vill. Här är några idéer för en inredning som passar alla rum och stilar. För att ge ditt utomhusutrymme en spa-känsla kan du lägga stenar på golvet, installera ett trädäck eller kakel över det. Inlagd grön uppfriskar alla utomhusbadrum, även de mest nyckfulla och lakoniska. Lyktor eller olika taklampor belyser rummet och gör det mer inbjudande, vilket också betyder mer avkopplande. Njut av!

25+ Fantastisk sensationell utomhusbadrumsdesign Drömmen om varje.
Här är en enkel och billig idé om utomhusbaddesign.  Bada .
Uppgradering av uthus |  Utomhus badrum, Tiny badrum förvaring, Diy.
Trendiga trädgårdsidéer tropiska utomhusduschar Idéer |  Utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*