Idéer för att gå på tennisskor

Idéer för att gå på tennisskor

För dig som vill lägga till en avslappnad och ungdomlig touch till dina kläder är det mycket bra att ha vandringstennisskor. För att göra det tydligare är tennisskor i princip sneakers som bara ger tillräckligt med skydd för din fotled medan de fortfarande ser väldigt snygga och minimala ut. Till skillnad från löparskor har de vanligtvis inga flashiga färger eller mönster. Hur som helst, för att göra det lättare för dig att utforma dem, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vandringstennisskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med skinniga jeans i blått och tennisskor


källa

För att starta den här listan över häftiga och ungdomliga outfitidéer ska jag visa dig en väldigt avslappnad och mysig outfit som du kan ha på dig som både affärsavslappnad outfit och street outfit. Bär bara en grå tröja med en avslappnad passform och ljusblå skinny jeans. Använd dem med ljusgrå och vit vandringstennisskor för ett rent och ungdomligt utseende.

Blå jeansjacka med svarta läderbyxor och grå gångtennisskor

blå jeansjacka med svarta läderbyxor och grå vandringstennisskor
källa

Detta är en annan ungdomlig business casual outfit som är lätt att ta av. Bär en avslappnad fit vit t-shirt och en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med svarta leggings i svart läder. För skorna kan du bära grå, svart och vit tennisskor med låg topp för att komplettera kläderna på ett attraktivt sätt.

Ljusblå kort jeansjacka med randig t-shirt och svarta och vita vandringskängor

ljusblå kort jeansjacka med randig t-shirt och svarta och vita vandringskängor
källa

För att skapa denna enkla och rena streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en svartvit randig bodycon-t-shirt med en blå, beskuren och monterad jeansjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par vita vandringstennisskor för att komplettera utseendet.

Grå tröja med minikjol i svart läder

grå tröja med minikjol i svart läder dragkedja
källa

Detta är en unik och snygg outfit som får dig att se extra lång och smal ut. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå tröja med rund hals med lös passform och en svart minikjol med hög läder. För resten av utseendet, bär en svart quiltad läderhandväska och ett par vita tennisskor.

Svart skinnjacka med grå grafisk tröja och vita tennisskor

svart skinnjacka med grå grafisk tröja och vita tennisskor
källa

Detta är en väldigt snygg lagerlagring som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en vit nedskjortad skjorta, grå grafisk tröja och svart lädermotojacka för snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och vita tennisskor för att göra det coola utseendet.

Grå t-shirt med blå skinny jeans och tennisskor med muddar

grå t-shirt med blå skinny jeans med manschetter och tennisskor
källa

För att uppnå detta enkla och skarpa utseende är det viktigast att använda några kungsblå föremål. Bär bara en grå slim fit-t-shirt ovanför. Koppla ihop det med ett par kungsblå smala jeans. Bär ett par kungsblå och vita tennisskor för skorna. Om du inte vet hur du ska avsluta, komplettera ditt utseende med en stor brun läderhandväska.

Grå tweed longline blazer med mörka skinny jeans och rosa gångtennisskor

grå tweed longline blazer med mörka skinny jeans och rosa vandringstennisskor
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att lägga till ett rosa element i din outfit. För att uppnå just detta utseende kan du bära en svart t-shirt med en grå tweed-kavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Intressant, för skorna, ha på dig ett par rosa tennisskor för att slutföra kläderna på ett vackert sätt.

Blå jeansjacka med vit grafisk t-shirt och korta jeans

blå jeansjacka med vit grafisk t-shirt och korta jeans
källa

För att uppnå detta enkla och luftiga utseende kan du bära en lite överdimensionerad grafisk t-shirt med en blå jeansjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För resten av kläderna kan du bära ett par bruna tennisskor och en brun läderhandväska för att komplettera klädseln med en elegant touch.

Grå och vit randig kavaj med svarta skinny jeans och tennisskor

grå och vit randig kavaj med svarta skinny jeans och tennisskor
källa

Detta är en ganska kreativt designad affärs casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit grafisk t-shirt med en grå och vit randig kavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par ljusgrå tennisskor för att sätta in klädseln snyggt.

Grå fleecetröja med vit handväska och svarta skinny jeans

grå fleecetröja med vit handväska och svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna enkla och mysiga outfit kan du bära en svart t-shirt med en grå fleecetröja på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par grå och ljusgula vandringsskor för skor. Slutligen lägg till en vit axelväska i läder för att ge outfit en uppfriskande och elegant touch.

Grå fuskpäls med orange midiklänning och vita gångtennisskor

grå fuskpäls med orange midiklänning och vita vandringstennisskor
källa

För att forma denna skarpa och unika outfit kan du bära en orange midikjolklänning med en subtil slitsdesign. Para ihop den med en grå midi-päls i fuskpäls för att skapa några fina och intressanta lager. För skorna kan du bara ha ett par vita tennisvandringsskor för att slutföra kläderna på ett rent och uppfriskande sätt.

Svart t-shirt med ljusblå rippade knäjeans

svart t-shirt med ljusblå, sönderrivna knäjeans
källa

Det här är en väldigt enkel outfit. Ändå ser det fortfarande bra ut tack vare de iögonfallande skorna. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med ljusblå rippade skinny jeans. För skorna, ha ett par kungsblå vandringstennisskor för att se riktigt skarpa ut.

Kamelblazer med svarta höghus och tennisskor

Kamelblazer med svarta höghus och tennisskor
källa

För att forma den här snygga affärsavslappningsdräkten kan du bära en brun kavaj med en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans med hög midja. Använd svarta vandringstennisskor för att göra din outfit stilfull.

Hoppas att du gillar de idéer för vandringstennisskor jag just presenterade för dig. Du kommer att njuta av den komfort som följer med dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*