Icke tråkiga vita soffidéer

Icke tråkiga vita soffidéer

En vit soffa är en mycket kontroversiell bit: det var ett traditionellt möbel i så många år att det har blivit tråkigt. En annan nackdel är det tuffa underhållet av en vit soffa, som kräver mycket rengöring och är en dålig idé för familjer med barn och husdjur. Ändå är en vit soffa en tidlös klassiker och idag kan du hitta sätt att få din vita soffa att sticka ut och undvika typiska utseende i ditt vardagsrum. Jag kommer att dela de coolaste av dessa för att inspirera dig. Låt oss börja!

Dubbel sofforna

En vit soffa kan se tråkig och för vanlig ut eftersom du ofta ser den här och där, men fördubblar biten och ser en positiv effekt! Varje rum drar nytta av två vita soffor – vitt är en universell färg för varje inredningsstil. Allt du behöver göra är att välja en lämplig modell för din rumsstil. Två vita soffor passar enkelt in i vilket rum som helst, från minimalistisk till vintage soffa, och passar också med många färgscheman. Hela rummet kan vara alla vita eller svartvita eller till och med mörka toner, och vita soffor kontrasterar utrymmet. Att ha andra färgscheman är inte heller ett problem – vitt är mycket kompatibelt. Vänd mot sofforna och voila – du har en snygg konversationszon. En annan idé är att sätta dem som L om de passar bättre med ditt interiör eller om du inte har mycket utrymme.

Unik vit soffa

Även om du inte kan sätta två vita soffor på plats betyder det inte att din bit blir tråkig. Moderna designers erbjuder fantastiska vita och krämfärgade soffor med så coola designers att de inte bara ser typiska ut utan också ger ett djärvt uttalande i ditt utrymme. Jag pratar inte bara om långa hörnsoffor i vitt, det finns också otroligt böjda soffor som krydrar rummet. Du hittar också geometriska långa soffor för samtida och minimalistiska utrymmen, samt fina vita soffor med fängslande kanter och på metallsocklar, perfekt för sofistikerade och glamorösa utrymmen. Tuftade soffor är klassiker, men de finns också i djärva utseende – U-formade, med ytterligare långa bänkar eller pallar. För att lägga till ännu mer känsla i den vita soffan, välj en kontrasterande bas: en gjord av metall eller mörkt trä för att få den att se wow.

23 icke-tråkiga vita soffidéer för ditt vardagsrum |  Vardagsrum .
23 icke-tråkiga vita soffidéer för ditt vardagsrum - DigsDi
23 icke-tråkiga vita soffidéer för ditt vardagsrum |  Soffa design.
Webbplatsen är inaktiv: Kontakta Hosting24.com 2020 |  Land .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*