Hus med trädgård på tre nivåer

Hus med trädgård på tre nivåer

BAM! arquitectura designade ett modernt betonghus i San Isidro, Argentina för en kund som brinner för landskapsarkitektur.

Huset var utformat för att ha en trädgård som förbinder alla arkitektoniska golv och syns direkt från ytterdörren. Utanför leder den möblerade terrassen till en pool. Ur denna synvinkel kan du också se moderna träluckor som ger en naturlig touch till husets betongkonstruktion. I slutet av poolen finns en grönsaksträdgård och uteplats med eldstad. Det finns trappor i betong och en trädgård som leder från sovrummet till taket.

De viktigaste sociala områdena har öppen planlösning, där vardagsrummet och matsalen delar utrymmet, medan stora skjutdörrar leder till terrassen och trädgården, vilket skapar en inomhus- och utomhusmiljö. Köket ligger intill matsalen. Ljus träskåp från golv till tak har parats ihop med en lång vit ö för ett snyggt, modernt utseende. Betongtrappor med stålräcke leder till husets övre nivå, där sovrummen och badrummen finns. Det stora sovrummet är fyllt med naturligt ljus genom den stora skjutbara glasdörren som öppnas mot taket.

På takterrassen högsta nivå finns en terrass med utsikt över det omgivande området. Från denna vinkel kan du också se hur trädgården möter vardagsrummet på husets bottenvåning.

Här är ett hus med trädgårdar på alla tre nivåer designade av.
MeMo-huset har en trädgård som reser över tre våningar
Här är ett hus med trädgårdar på alla tre nivåer på Santosa Island.
Euganean Hills: exklusivt trevåningshus med trädgård, nära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*