Hus med enkel färgpalett

Stephenson House ligger i stadsdelen Chevy Chase i Washington DC och är ett projekt av Assembledge (designarkitekt) och Fowlkes Studio (verkställande arkitekt) som renoverade ett modernistiskt hus 1962. Den traditionella formen på det ursprungliga huset har behållits och har neutrala färger. och samtida detaljer passar det fortfarande in i de koloniala husen i grannskapet.

Huset sträcker sig över 4552 kvadratmeter på tre våningar, med det offentliga bostadsområdet på mitten. Utsidan är klädd i sidospår av mahogny, antracitfärgade tegelstenar och glas, som alla är tidlösa men samtida.

På övervåningen finns ett sovrum med en angränsande terrass och ytterligare två sovrum. I källaren finns ett familjerum och ett gym. Bottenvåningen sträcker sig utåt till ett upphöjt däck med en eldstad och avskärmad veranda. Interiören har en öppen planlösning som känns mycket större med utsidan och stora fönster som släpper in naturligt ljus. En liknande färgpalett som utomhusområdet erbjuder huset en sammanhängande koppling mellan inomhus och utomhus. Det finns stora fönster och inneslutna väggar för att njuta av utsikten och det naturliga ljuset, och interiören verkar flyta sömlöst in i terrasser.

Bravos House design skapar en enkel färgpalett med en stark.
Hus med enkel inredning och neutral färgpalett - MyDec
Hemfärgspalett |  Mitt mål är enkelt
5 enkla tips för att välja din exteriörfärgpalett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*