Hur Tow Wear Chinos Casually

Hur Tow Wear Chinos Casually

När det gäller chinos associerar många dem med affärsmässiga eller formella arbetsdräkter. De verkar inte ha något att göra med fritidskläder. Sanningen är att du också kan uppnå en ung och elegant casual look om du verkligen är uppmärksam på hur du utformar dem korrekt. Jeans är fortfarande min favoritbit för kausala kläder, det råder ingen tvekan om det. Men det är alltid bra att lägga variation i din vardagliga outfit. Du har 365 dagar om året. Du vill prova olika saker, inte för att överraska människor utan för att göra dig lycklig genom att bara ha kul. I det här blogginlägget kommer jag att dela med mig av några av mina favoritmetoder för att ha chinos avslappnad.

Grå långärmad t-shirt med marinblå chinos

Marinblå chinosgrå långärmad t-shirtdräkt
källa

Låt mig börja med en enkel outfit som passar alla årstider. Bär bara en grå långärmad t-shirt med marinblå chinos och vita sneakers. I kallt väder kan du helt enkelt lägga till en svart trenchcoat i kläderna.

Bred randig t-shirt med beige chinos

bred randig t-shirt beige chinos
källa

Så enkelt som denna outfit verkar är det en fantastisk demonstration av hur färgmatchande föremål kan göra din outfit mer balanserad. Du kanske har märkt att den vita t-skjortan har några breda ränder som passar perfekt till de beige chinosna. Bär ett par färgkoordinerade sandaler eller fotkängor för att göra denna outfit perfekt.

Vit västtopp med transparent överlägg

beige chinos vit väst toppskikt överlägg
källa

Vid första anblicken finns det två stora fördelar med att bära beige chinos. För det första är färgen så subtil att den inte drar fokus bort från toppen av kroppen. För det andra är de vanligtvis bara raka benbyxor som är ganska lätta att ta av för alla kroppstyper. Tillbaka till denna outfit, som ett elegant och avslappnat sätt att bära de beige chinosna, kombinera dem med en vit västtopp med ett genomskinligt överlägg och ankelstövlar i läder. Missa inte de små detaljerna som läderarmband, bälte och rullade chinos så att dina ben ser längre ut.

Vit t-shirt och chinos med låg midja

vita chinos med låg midja
källa

Denna outfit ser väldigt enkel ut men är faktiskt en sexig outfit med låg vikt. Chinos och sandaler med låg midja håller fokus på kroppens övre del. Därför kan du bära något vackert och subtilt sexigt, som en halvgenomskinlig vit t-shirt. Det coolaste med denna outfit är att ingen kommer att tro att du anstränger dig för att se sexig ut. De dras bara till dig utan att veta varför.

Ljusbruna chinos med en svart, beskuren T-shirt

Tan Chinos Black Crop Top
källa

Jag har precis täckt några outfitidéer som inkluderar vita toppar, helt enkelt för att dessa chinos är lätta att bära med vita toppar. Om du vill prova en svart topp måste du antagligen ägna lite mer uppmärksamhet åt kombinationen av färg och snitt för att undvika obalans. Som ett bra exempel består denna outfit av en svart, beskuren T-shirt och bruna chinos. Rulla upp dina chinos och para ihop dem med slip-on sneakers. För att lära dig mer om outfitidéer på liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig canvasskor för kvinnor.

Horisontellt randig t-shirt & vita chinos

vita chinos horisontellt randig t-shirt
källa

Jag tror ibland att du kan bära vita jeans och vita chinos omväxlande. Jeansen ser faktiskt bättre ut än chinos med casual outfits, men chinos är ofta bekvämare att bära. Så det är inte dåligt att ha ett val. För att bära vita chinos avslappnat kan du ha en långärmad mörkblå och vit horisontell randig t-shirt. Kombinera kläderna med svartvita canvasskor.

Olivgröna chinos med vit tröja

olivgrön chinos vit tröja
källa

En annan populär färg för chinos är olivgrön. Själva färgen verkar se väldigt trevlig ut, så det är ganska lätt att forma den vardagligt. Du kan enkelt kombinera de gröna chinosna med en vit tröja och vita sneakers. Om du vill lägga lite karaktär till kläderna kan du ha chukkastövlar istället.

Bär med en grå tröja över en rutig skjorta

grå tröja chinos med rutig skjorta
källa

Som en trevlig avslappnad outfitidé som använder några skiktningstrick kan det förmodligen få dig att se smalare och högre ut. Du vill ha en rutig skjorta och toppa den med en grå tröja. Kombinera dem med manschettchinos och flats med fleeceskor. Jag älskar den perfekta balansen mellan den här outfit och den perfekta skiktningen. Ge det bara ett försök eftersom det inte är så svårt att klara det. Se bara till att du har detaljerna och rätt balans.

Använd den med en långärmad vit och ljusgrå randig t-shirt

svart chino vit ljusgrå randig t-shirt
källa

För att utforma svarta chinos är det enklaste sättet att utforma att bära en vit topp. För en liten twist kan du bära en vit och ljusgrå randig t-shirt. Ett tunt bälte kan också hjälpa till att balansera alla delar.

Korta chinos med en grå stickad tröja

grå chinos stickad tröja outfit
källa

Det är väldigt intressant att löst sittande grå chinos faktiskt får dig att se lite sportig ut. Det måste bero på att det påminner mig om de gråa joggarna. En ljusgrå stickad tröja och grå chinos med ärmslut gör en bra casual outfit. Koppla ihop dem med vita sneakers för att slutföra kläderna.

Lila t-shirt med grå chinos

lila t-shirt grå chinos outfit
källa

Så enkelt som denna outfit verkar gör färgkombinationen det till min favorit outfitidé på listan. Tre enkla bitar, nämligen den lila T-skjortan, de grå chinosna med muddar och de vita sneakersna, passar perfekt.

Korta chinos med jeansskjorta

Jeansskjorta i beige chinos
källa

Så det kan hävdas att en skjorta inte ingår i detta blogginlägg som fokuserar på fritidskläder. Jag skulle hävda att jeansskjortan ligger precis vid gränsen mellan casual och business casual. I vilket fall som helst är slutresultatet att det ska se bra ut. Kombinera helt enkelt denimskjortan med chinos med manschetter och svarta lägenheter för denna outfit som passar både för arbete och avslappnade hangouts.

Hoppas du gillar listan över chinos outfit idéer jag har sammanställt. Försök. Det kan finnas några av dem som ser riktigt bra ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*