Hur skapar du läshörn

Hur skapar du läshörn

Ett läshörna är en bra idé för varje hem, för du kan inte bara läsa där utan också chatta med vänner, fortfarande ha en konversation med alla enheter, dricka te och kaffe, leka med husdjur och göra många andra saker, andra saker som är praktiska för dig Vettigt. En läshörn kan lätt bli din favoritplats runt huset och du kommer aldrig att vilja lämna den. Men hur skapar du ett supermysigt rum? Här är några tips.

Var

Först och främst, bestäm var ditt nya läshörn ska placeras. Det mest populära stället är ett hörn av ett vardagsrum. Varför ett hörn? Eftersom det är bättre att välja en del av rummet som kan kännas lite avskilt. Om det inte är tillräckligt avskilt och du känner att du stör dig här, byt till sovrummet eftersom det redan är ett mysigt utrymme. Så det är en fördel.

möbel

En komplett läshörn kan innehålla en bekväm stol eller schäslong, ett sidobord eller ottoman och eventuellt en bokhylla. Eftersom ett läshörna vanligtvis är ett litet utrymme är multifunktionella möbler ett mycket praktiskt alternativ. Det finns många kombinationer att tänka på, till exempel bänkar med förvaringsutrymme under, bord med bokhyllor eller till och med speciella lässtolar med inbyggt förvaringsutrymme.

När du pratar om hörnlässtolar, välj en superkomfortabel som är rätt stil, form och storlek för dig. Om det inte är en dagbädd, överväg att lägga till en fotpall också så att du verkligen kan koppla av. Det finns många matchande kombinationer. Så leta efter de kombinationer som bäst passar dina behov, stil och budget.

belysning

Belysningen är alltid viktig, men den spelar en speciell roll i läshörnet, varför du helst bör välja en plats nära ett fönster. Hur som helst bör du också ha tillräckligt med artificiellt ljus för att en golvlampa ska verka som ett bra val. Om utrymmet är för litet eller du bara inte känner dig som en golvlampa, överväga en hänglampa. Det kräver inget golvyta och lämnar mer utrymme för möbler.

Utrustning

För att göra ditt hörn riktigt mysigt bör du också lägga till några accentdetaljer som några bekväma kuddar, en filt och lite humörljus. Alla tillbehör du gillar och som passar stilen kommer att göra! Gör dig så bekväm som möjligt i ditt hörn och spendera mycket tid där.

Hur man skapar den perfekta mysiga läsningen Nej
25 avkopplande och mysiga läshörnor |  Mysiga läshörn, hem.
Hur man skapar den perfekta läsvinkeln i din Ho
Hur man skapar den perfekta läsvinkeln [PHOTOS] |  Första lägenheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*