Hur ska små tjejer ha kjolar

För små tjejer kan storleken vara ett verkligt problem när det gäller att välja lämplig kjollängd.
Det finns många fördelar och nackdelar när det gäller detta ämne. Enligt min mening bör du förstås följa grundläggande regler och modetrick medan du lyssnar på dina behov och preferenser.

Vissa regler säger att det bara finns några typer av kjolar som små tjejer bör undvika. Tja, regler måste brytas, eller hur? Om du kombinerar resten av din outfit väl och lyckas markera resten av din figur är det inget att oroa dig för.

Om du gillar kjolar och inte är säker på hur du bär dem, eller om du var orolig att du kanske inte ser bäst ut, är det här inlägget för dig. Du kommer att se hur man utformar kjolar från olika material och olika längder. Låt oss se vad jag har förberett, eller hur?

Välj rätt längd

Det här är kanske den viktigaste regeln som du bör följa. Det är mycket viktigt att veta att olika längder kan få dina ben att se kortare ut och se trubbiga ut. Det är därför du måste välja rätt längd på dina kjolar.
Oavsett vilken typ av kjol det är, midi, penna eller kort, bör du veta vilken längd som passar dig bäst. Sätt på flera av dessa innan du bestämmer vilken kjollängd du är mest bekväm med.

Midikjol

Midikjol-petite
källa
Enligt vissa modeguruer är midikjolen lång för små tjejer, nej. Men som jag sa i början finns det några regler här som ska brytas.
Så om du vill ha en midikjol, gå till den. Det viktigaste är att uppmärksamma din midja, inte dina ben. Så ha på dig kjolar med hög midja så blir det inga problem.
Du bör också alltid välja A-linjekjolar, eftersom de är de mest smickrande på kroppen.

Maxikjol

Petite maxikjol
källa
En annan regel som har hittats helt fel är: ”Petite girls should not wear maxi kjolar”.
Huvudregeln här är att välja kjolen som följer kroppens form. En som flyter fint längs benlinjen. Det är viktigt att välja en längd som inte stör din gång.
När det gäller överkroppskläder bör du definitivt undvika mycket tyg och stoppa din t-shirt i din kjol.

Kort kjol

Petite minikjol
källa
Om du tänker, åh det här är för kort för mig, oroa dig inte. Faktum är att du måste gå väldigt kort när du är liten. Minikjolar som den här gör att dina ben ser långa ut. Det är bra, eller hur?
Du kan få dina ben att se ännu längre ut genom att para ihop den här kjolen med höga plattformssandaler med ankelband. Var försiktig, gå inte över linjen.
Eftersom du har en mycket kort kjol bör du också vara försiktig så att du inte visar för mycket hud. Hur som helst, håll det elegant.

Pennkjol

Petite penna kjol
källa
Pennkjolen är ett grundläggande klädesplagg, och oavsett vad, varje kvinna borde ha minst en i sin garderob. Åtminstone enligt min mening. Du kan bära den som en avslappnad och elegant outfit vid så många tillfällen.
Den mest smickrande längden på pennkjolar är någonstans runt knäet. Om knälängden verkar för konservativ för dig kan en mini-kjolversion av pennkjolen vara bra för din kroppsform och höjd.

Andelar av din kropp

När du handlar bör du alltid lyssna på dig själv och vara medveten om din kropp. Genom att göra detta blir det lätt för dig att välja en kjol som du kan bära ganska ofta.
Istället för att blanda ihop olika material och mönster, försök att hålla fast vid en eller två grundfärger.
Strukturerade kjolar och kavajer är ett måste och allt med hög midja kommer att vinna.

Kjol med hög midja

läcker med hög midja
källa
Som du kan se får den höga midjan på den här korta kjolen att dina ben ser så mycket längre ut.
Att rocka det här utseendet är viktigt att veta hur man utformar kläder med hög midja. Hur som helst är det bättre att ta på sig skjortan eller tröjan än att låta den hänga ner.
På bilden ovan kan du se den eleganta kombinationen av en blå tweed kjol och en blommig-grön-blå blus. Som du ser faller ögonen naturligt på bågen runt hennes hals. Så lägg till en detalj som denna när du skapar en outfit.

Wrap kjol

Wrap kjol läcker
källa
Trots din storlek är det alltid en bra idé att bära en omslags kjol.
Dessa kjolar gör att dina ben ser längre ut. Jag bestämde mig för att presentera dig för den här modellen med volangdetaljerna.

Du kan prova att bära omslags kjolar i ljusa färger, precis som bilden ovan.

Delad kjol

Slits kjol läcker
källa
Om du vill visa mer av dina ben kan en slits kjol hjälpa till. Även om de inte är för provocerande, kommer de att peka tillräckligt för att få lite uppmärksamhet i din riktning.
Oavsett om slitsen är kort eller lång, kommer dina ben att se längre ut och du kommer att förbli elegant och elegant.

Välj rätt skor

Sist men inte minst, skoalternativen. För att hålla jämna steg måste du välja rätt skor.

Petite modeflickor säger att du ska ha spetsiga tår eller stövlar när du bär en minikjol. Visste du att fotkängor passar mycket bra med A-linjekjolar?
Läckra skor
källa

Midikjolar matchar klackarna med ett ankelband. Så länge remmen är tunn, delikat och i neutrala färger som beige eller svart är allt bra. Försök att hålla dig borta från de tjocka skorna.
Midiskjolskor petite
källa

Jag hoppas att du gillade att läsa den här stilguiden som jag har förberett för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*