Hur omfamna vyer i rummet

Hur omfamna vyer i rummet

Ett rum med utsikt är kärlek! Oavsett vad det är – ett badrum, sovrum, vardagsrum, matplats eller kök – utsikten är den viktigaste inredningsfunktionen (om vi kan kalla det så) och det kommer att ha en enorm inverkan på ditt utrymme. Hur gör du det perfekt inramat? Här är några sätt att göra detta.

Mindre fönsterbehandlingar

Medan vi vanligtvis täcker fönstren med gardiner eller persienner, bör underbar utsikt inte döljas. För att undvika detta, håll dina fönsterdekorationer till ett minimum: använd rena gardiner om du behöver något, eller bara lämna dem utanför – och din syn är alltid där.

Sittplatser

Om din vy är från ett stort fönster eller balkong, vill du skapa en sittdisplay som gör att du kan sitta och njuta av utsikten. Detta kommer också att belysa den roll du har. Du kan också prova andra kombinationer – ett bord och stolar vid fönstret om det är ett kök eller en matplats, ett par stolar att sitta och koppla av, en plats på fönsterbrädan eller ett skrivbord och stol.

Neutrala färgscheman

Neutral är alltid en utmärkt form för att förbättra synligheten i alla rum. Den djärva och kontrasterande inredningen kommer att fånga ögat, medan neutrala toner skapar ett välkomnande och luftigt utrymme som förbinder det med utomhus så mycket som möjligt.

grön

När det gäller att föra mer natur direkt in i huset är det alltid en bra idé att ta med mycket grönska eller andra växter. Den extra gröna skapar en sömlös inställning till hur naturen ser ut och hur din inredning har blivit. Håll växter nära ett fönster så att rummet ser mer sammanhängande ut.

25 enkla sätt att omfamna utsikten i rummet - DigsDi
25 enkla sätt att omfamna utsikten i rummet |  Hörnfönster.
34-41 78th Street, Queens, New York, 11372 |  2 sovrum till salu.
Stjärnklar, stjärnklar utsikt: Hem i Golden når för att omfamna astronomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*